כמה שווה המצלמה הזאתי?

ליגי

New member
לפי הנתונים

המצלמה היא אנלוגית HI8,לא הייתי משלם עליה יותר מ1500 שקלים אבל זה רק אני.

GaLi17

New member
אוקיי זה הזמן שלי לשאול

מה ההבדל בדיוק בין אנלוגית לדיגיטלית?? בעיקרון אני רוצה לדעת ספציפית על המצלמה הביתית שלי, לא יותר. רשום עליה שהיא דיגיטלית אבל איך מבדילים אם היא בעצם אנלוגית? תודה.

inbal m

New member
ואוו...אז ככה

האבדל בין שני המצלמות הוא האיכות והפורמט שאיתו אתה מצלם היום כבר כמעט ולא משתמשים באנלוגי בתעשית הקולנוע...צר לי להגיד אבל זו איכות גרועה וכולם מעדיפים להשתמש באנלוגי כמה שפחות!!! ולשאלתך איך מבדילים...אז ככה: למצלמה אנלוגית ביתית מתאימות רק שני סוגי קלטות hi ו hi8 ואים קמות עוד אז אני לא יודעת עליהן... והן קצת יותר גדולות מהקלטות של המצלמה הדיגיטאלית שלה יש קלטות minidv ו dv היום כבר יש מצמה שצורבת את הסרט יש על דיסק אבל זה כבר לא קשור... יש עוד כמה הבדלים אבל אני לא זוכרת את כולם כרגע..למדנו את זה שנה שעברה...

shai955

New member
לפי מה שאני יודע...

הרבה מאוד סרטי קולנוע מצלמים בפילים. כל הפורמטים האחרים מנסים לחכות פילים. פילים זאת האיכות הכי גבוהה שיש. זה מה שאני יודע....תקנו אותי עם זה לא נכון

GaLi17

New member
אז רגע, אתם אומרים

שמצלמה עם קלטת HI8 אין סיכוי שהיא דיגיטלית??? רק אם אתם יודעים בטוח תגידו... תודה!!!

HI8 זה אנלוגי. ../images/Emo16.gif

אבל, לפעמים יש במצלמות האלה גם אפשרויות דיגיטליות, כמו אפקטים וכו'.
ניר

avi46

New member
D-8

מצלמת דיגיטל 8 היא מצלמה דיגיטלית המיועדות לצילום על קלטות 8 מ"מ. וניתן לצלם על קלטות דיגיטליות מסוג דיגיטל 8, או על קלטות HI-8 שהן איכותיות מ 8 רגילות, אבל פחות מהדיגיטליות. הרבה צלמים מצלמים במצלמה דיגיטלית על קלטת HI-8 משום שהיא נפוצה ונמצאת בכל חנות או רשת כמו אופיס דיפו, הום סנטר ודומיהם ואייכותה יחסית סבירה. מי שמחפש קלטת דיגיטלית ולןהוצי המכסימום מהמצלמה, צריך לכתת רגליו ולחפש יותר, אני רוכש אותן בחנויות של סוני. המחיר אגב לא הרבה יותר יקר ולטעמי שווה להתאמץ ולרכוש את הקלטות הדיגיטליות. ולכן, אם רשום לך שמצלמתך היא דיגיטלית, ניתן לצלם בה כאמור גם בHI-8. אבל זה שמצלמים בHI-8 לא הופך את המצלמה חד משמעית לאנלוגית....

למעלה