כמה שווה לדעתכם...?

123starchild

New member
כמה שווה לדעתכם...?

שלום לכולם! יש לי חבר שחזר לא מזמן מחו"ל. הוא מעריץ די גדול של פינק-פלויד והוא היה בארוע שבו ניק מייסון (אני משוכנעת שאתם יודעים שהוא המתופף) חתם לו על דיסק שלהם. כמה לדעתכם שווה דיסק חתום של פינק-פלויד? מן הסתם לא אחשוף את שם הידיד. הידיד מעוניין לשמור אצלו את הדיסק ולא למכור אבל לשם הספורט, חשבנו לשאול כאן בפורום. אגב, זה אמיתי לחלוטין. אין לי סיבה לטמטם כאן לאנשים את השכל סתם משעמום. הדיסק עצמו חתום (לא העטיפה וכו'), והדיסק הושמע בעבר, כלומר הדיסק לא חדש אבל גם ממש (ממש) לא ישן. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה! נירה.

flowerboy69

New member
40-50$

תקליטים שווטרס חתם עליהם נמכרים ב 70-80$ והחתימה שלו נחשבת ל"יקרה יותר" בתחום האלבומים החתומים.אגב מעולם לא ראיתי חתימה של ריק רייט לבדו על אלבום...:)

אסף klod

New member
איך לעזאזל הוא חושב למכור כזה אוצר

שום מחיר שבעולם לא שווה חתימה של ניק מייסון אני אשלם 70$

אסף klod

New member
ביטוי

ואני באמת לא חושב שהיייתי מוכר כזה פריט עד שהמצב היה באמת קשה גם ב1000$

flowerboy69

New member
חחח לי יש הקופסא של מייסון...

שכוללת את הספר שלו חתום והעותק האחרון שראיתי נמכר ב 3500 פאונד.עשו את החשבון לשקלים לבד...:) זה פריט אספנים אמיתי...אגב ראיתי שמציעים למכירה עותק של החוברת שחילקו לקהל בlive 8 כשהוא חתום על ידי 4 חברי הפלויד.פעם אחרונה שראיתי מחירו היה 500 פאונד...אגב יש לי את החוברת הזו-רק בלי החתימות..(שיט)

loomer4

New member
ונרחיק אפילו עוד יותר

שלוש שווארמות ופלאפל הייתי משלם על זה. זה בכל זאת רק מייסון

Anuerysm

New member
אני דווקא הייתי משלם מחיר יפה

רק מייסון? הוא יותר אגדה מהרבה מנהיגים של להקות אחרות

loomer4

New member
צחקתי כמובן

אני הרבה יותר מעריך את מייסון ואת הסגנון תיפוף השלו, מהרבה מאוד מתופפים חרטטנים שיש. הוא ופאלמר (מELP) הם המתופפים האהובים עליי ברוק.

למעלה