כמה שזה קשה..

שמנמונת

New member
כמה שזה קשה..

היי לכולם אני חדשה פה רציתי שתעזרו לי.. הגובה 1.70 ואני שוקלת 80 ק"ג , שזה המון.. אני עושה הרבה ספורט ועכשיו אני מתחילה גם לאכול טוב.. הקטע שאני כבר שבוע בדיאטה ולא רואה שום תוצאות.. זה מדכא מאוד, מקווה שאני לא ישבר..

adi from work

New member
את לא תישברי!!! את תצליחי!

אני יודעת שאת תצליחי...
וברוכה הבאה!!! אוהבת, כבר מההתחלה! :) עדי התל-אביבית

ארינה

New member
ברוכה הבאה אלינו יקירה

לאט לאט אל תמהרי לשום מקום. התוצאות מגיעות לאט השבוע הראשון יורדים רק נוזלים וזה גם מדכא פשוט סבלנות הרי כמו שלא השמנו ביום אחד אנחנו גם לא נרד ביום אחד פשוט סבלנות ולא להשבר. טוב שהגעת אלינו כי אנחנו נתמוך בך לאורך כל הדרך. מחזיקה לך אצבעות כבר עכשיו ארינה

ELY

New member
מה גם..

שאם התחלת לעשות ספורט משקל השרירים מחליף את משקל השומנים ואז הירידה לא מורגשת בהתחלה

קודם כל- ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

יש פה כמה אנשים נפלאים, ואני בטוחה שתרגישי פה בנוח.
חווווווצמזה, יש לך התחלה טובה- ספורט זה דבר מאד חשוב, וגם לאכול כמו שצריך. אין מה לעשות, הרזיה זה דבר שלוקח זמן, בדיוק כמו שארינה אמרה, אז צריך קצת סבלנות... אבל אני בטוחה שבסוף זה ישתלם
אז המון בהצלחה, ובינתיים קבלי
שלך ס.ש.

רוזנה

New member
סוד ההצלחה...

זה להיות סבלני. אני גם בטוחה שאחרי כל פעילות ספורטיבית שאת עושה, את מרגישה הרבה יותר טוב. קחי את התחושות הטובות איתך, ואל תבדקי את המשקל שלך כל יום (ממליצים בדרך כלל פעם בשבוע...) תני לבגדים להגיד לך אם ירדת או לא ותרגישי טוב עם ההחלטה שלך, והנחישות! (אולי תדביקי אותי גם קצת?!?)

רוזנה

New member
ושאלה...

סתם מתוך סקרנות... אני יודעת שזה קשור למבנה גוף ופרופורציות, אבל יש לנו את אותם הנתונים פחות או יותר. אני גם מרגישה שאני צריכה לרדת קצת, ורק כדי שאוכל להתנועע ביתר קלות, למרות שאני בכושר ואף מתעמלת ושוחה... בכל אופן, האם גם את נתקלת בגברים אשר כן אוהבים את ההתכרבלות תחת זרועותייך הסקסיות להפליא?!???? סקרנות גרידא...

שמנמונת

New member
קודם כל

תודה מתוקה על העידוד.. ולשאתך... יש כאלה גברים...מזל שלנו..
אבל אני ירגיש יותר טוב עם עצמאי אם אני ירד... ומקווה בשביל כולנו שנרד ותודה שוב על העידוד מתוקה שמנמונת

אלמי

New member
דיאטה זה קשה

היי שמנמונת אחרי שבוע ימים - אין צורך לראות תוצאות של דיאטה. קודם כל לוקח זמן להרגיל את הקיבה לאכול כמויות קטנות. דבר שני - בדרך כלל יורדים קודם כל בהיקפים - וזאת אפשר לבדוק או ע"י שמודדים בגד שהיה קטן עלינו עד הדיאטה - או פשוט מודדים הקפים עם ס"מ - ואז מקבלים עידוד. עד שאנו רואים קילו במשקל - זה לפעמים לוקח זמן - מפני שהשומן הוא קל במשקל. חוץ מזה - כמה זמן לקח לנו לצבור את השומנים - אז מה בוער. הכי חשוב להמשיך ולא להישבר. בהצלחה - אסתי

למעלה