כמה שחסרת לנו,נוגה!

Shiri Z

New member
כמה שחסרת לנו,נוגה!

הי נוגה, חסרונך הורגש ביום שישי באופן כל כך בולט. מצפה בכליון עיניים כבר ליום שישי הבא,לתכנית "כוכב נוגה" ועד אז אצטרך כנראה להמשיך לשמוע את "ספיישל מדונה"... שיהיה סוף שבוע נעים!

רומן 35

New member
איזו אכזבה!

כל השבוע אני מחכה שיום שישי כבר יגיע כדי שבשעה 20:00 תתחיל סוף סוף החגיגה - SATURDAY NIGHT FEVER - כ ו כ ב נ ו ג ה התכנית של נוגה קדמי התותחית עושה לי את סוף השבוע ונותנת לי מצב רוח להתחיל עוד שבוע חדש עם הרבה חיוך על הפנים. יום שישי האחרון מקלט הרדיו נפתח ככה בעשרה לשמונה בציפייה ובהתלהבות לשמוע את הדיוה של רדיו ירושלים ופתאום אחרי החדשות מתברר שאין תכנית. קשה לתאר איזו אכזבה,ממש היה בלתי אפשרי בלי נוגה! נוגה,זה הקסם שלך,תראי מה זה עושה לי כשאת לא נמצאת,הייתי אשכרה בקריז בלי התכנית שלך.

במבלבי

New member
נראה עוד כמה ניקים תפתח

אני כמעט בטוח שאתה שברת שיא בהחלפת שמות. אז יש לנו עד עכשיו: Nרגול סופרמן gaga28 ברוריה שלגי Shiri Z רומן 35 אתה חושב שאנשים טיפשים?

במבלבי

New member
אתה כזה בן אדם עילג

אני מדבר אתך על ניקים ואתה מדבר איתי על שרשורים יא חמור? אתה בכלל יודע מה זה שרשורים? שרשור זה שהודעה מתווספת מתחת להודעה, ניקים זה השמות שאתה מחליף בשביל ליצור רושם שיש פה כמה אנשים שכותבים, אדיוט! ולניק השני שלך רומן: לא צריך להשקיע מאמץ ניכר בכדי להבין שמדובר באדם אחד שרושם 20 הודעות בשמות שונים, מספיק לשים לב למבנה ההודעה ומיד מבחינים שזה אותו אחד, וזה כל כך שקוף שאתה מכיר את נגה קדמי באופן אישי כי אתה לוקח את כל מה שמעירים פה באופן אישי.

gaga28

New member
בואנה אתה מה זה חכם

אני מחפש עוזר בעבודה לפיצוח נושאים יותר מתוחכמים רוצה לבוא...? בעצם עזוב תשאר לכתוב שטויות אני נהנה מזה אתה יודע מה תבוא...לא עזוב התחרטתי...די זהו מספיק עם ההתלבטויות בוא וזהו... בואנה אני לא מצליח להבין אם אתה חכם או לא אתה יודע מה? סופי מנסיון וותק בתחום,אתה תמהוני

רומן 35

New member
למשהו כאן כואב מאוד

במבלבי היקר, האמת שקשה להאמין שתגובות כאלה מגיעות מסתם מאזין המבקר לו להנאתו בפורום הנחמד של רדיו ירושלים ומביע דעה על הנושאים בפורום. אותו כותב "במבלבי" ממש משקיע אנרגיה רבה בחפוש אחר שמות וניקים,משחק אותה גשש בלש והפך את זה להתעסקות אובססיבית,מאוד בולט ברור ושקוף,פשוט זועק לשמים שמדובר כאן במשהו אישי. ניחוש שלי הוא שזה משהו מהרדיו שפשוט נלחץ ויוצא מדעתו שנוגה קדמי מושכת קצת יותר תשומת לב בפורום. אנשים לא טפשים כפי שציינת,במבלבי והמעניין הוא שאנשים ניטרלים ללא אינטרס העירו כאן בפורום לבמבלבי על כך שהוא חושב לעצמו שהפורום הזה שייך רק לו,שהוא כל הזמן עונה תגובות מעצבנות ושיפסיק לדחוף את האף שלו כל הזמן. אז זהו,יצא המרצע מן השק והאמת שזה כבר הופך להיות ממש משעשע,מעין משחק. אנחנו כותבים,במבלבי או יואבר עונים וזה מוסיף קצת "אקשן" (אם אפשר לכנות את זה כך) לפורום הזה,פשוט אין רגע משעמם. נוגה, אל תתייחסי לאותם אנשים עלובים שמנסים ללא הצלחה להגיב בציניות לכל השבחים והדברים החמים שנכתבים עלייך כי זה פשוט מעורר רחמים ומגוחך! צ' ק א ל - ק ק ה ** CHAKAL - KAKA

gaga28

New member
מילים כדורבנות

יפה אמרת רומן35 לא אוסיף מילה...

למעלה