כמה שטויות אשה אחת יכולה לכתוב

למה שטויות? לדעתי זו האמת הכואבת

תמיד טענתי שבהרבה מקומות לא סובלים את התייר הישראלי והרבה מעדיפים להשאיר גסט-האוס ריק ולהפסיד אורח מאשר לארח אחד שיהרוס שם הכל (בדיוק כמו בכתבה על החבר'ה הישראלים שהשחיתו סדינים נדרשו לשלם עבורם וכמובן שסרבו... אני אישית כבר חוותי זאת על בשרי כך שאני יודע על מה אני מדבר... רק שמעו אותי מדבר עברית העיפו אותי לכל הרוחות עם אותן מילים שנשמעות שוב ושוב (עד כמה לא מפתיע) U R FROM ISRAEL?GO GO GO I DON'T WONT ISRAELI PEOPLE U R MAKE BIG BIG BALAGAN GO GO ולא משנה כמה נחמד אתה תיהיה הם כבר עברו כל כך הרבה שנמאס להם ובצדק אני לא יכול להאשים אותם בגואה לפחות המצב באמת כזה הם מזלזלים בכולם כולם עבדים שלהם כל דבר עם המשטרה פותרים בבקשיש על היום הראשון בגואה אני יושב מול הים שותה בירה בא אלי הודי אומר לי "יו אר פרום איזראל? יו וונט סמים? גוד גוד יו וונט מסטול מסטול איז ורי גוד אל יזראלי פיפול לייק חשיש אז אתה תגיד לי איך זה שרק אלי הוא בא עם הצעה כל כך "מפתה"? וכן אין מה לעשות גם 5% הנחמדים צריכים לסבול כי כל השאר הם חיות אולי לא תסכים איתי אבל זוהי דעתי הרי לא סתם משרד החוץ משקיע מליונים בהסברה ובחינוך התייר הישראלי (ושנינו יודעים שחבל על הכסף) אבל למה ללכת רחוק? גרתי באילת ועבדתי שם שנה וחצי תאמין לי פה לא פחות גרועים מאשר שם כל מילה חקוקה בסלע!!!! יש כאלו שלא יקבלו את זה לפי דעתי הם פוחדים להתמודד עם האמת. חג שמח
ושלא נדע עוד מקרים כאלו

פאלולים

New member
דריה מעוז חצופה והמאמר שלה בולשיט

יקירי אתם שוכחים אולי כמה תמונות אני אזכיר לכם; מיין בזאר דלהי המסעדה לפני אודי ג´ינס בכמה פעמים שהזדמנתי למקום מלפני ומצדדי

הלוואי והיית צודק.

לצערי ראיתי במו עיניי לא מעט מקרים מזעזעים. ישראלים שעובדים על בעלי עסק, מתמקחים בגסות על דברים שלא נהוג להתמקח עליהם ועוד ועוד. הרבה מהישראלים שפגשתי היו אנשים שטחיים שכל מה שמעניין אותם זה להתמסטל, לקנות בזול ולהיות אחד בתחת של השני. המצב חמור יותר בנפאל. הנפאלים יותר ‘עדינים’ מההודים. התנהגות שעוד היתה עוברת בהודו, מעוררת אצל הנפאלים שנאה. אצל לא מעט נפאלים שעוסקים בתיירות ראיתי סלידה ברורה בפנים כשאמרתי שאני ישראלי, אפילו שלא אמרו לי כלום. שמעתי גם מטיילים ממדינות אחרות שמדברים על כמה שהישראלים לא-מחונכים. ואחרי כל מה שהם רואים שם, לך תנסה להסביר לעולם את הצד הישראלי בסכסוך הישראלי-פלסטיני...

מסכים בהחלט

שוב לצערי הרב הכל נכון ואי אפשר להאשים אותם. לפני שטסתי למזרח גרתי באילת ועבדתי בבית מלון במשך כשנה וחצי ואם לשפוט לפי ההתנהגות הישראלית הברברית כאן אני מצדיק את ההודים התאילנדים הנפאלים ושאר סובלי הברבריות הישראלית ב-110% ולא רק ב-100% מקווה שזה ישתפר בהמשך ושמשרד החוץ ימשיך להשקיע מאמצים רבים בחינוך התייר הישראלי יום טוב

למעלה