כמה שטויות...

juventina

New member
כמה שטויות...

אד ות'ום יתארחו מחר באולפן של תחנת הרדיו Xfm. תהיה השמעה של כל השירים באלבום ואני מניחה שהם ידברו עליהם קצת. אז אם משעמם לכם מחר בחצות, אתם מוזמנים להקשיב לתוכנית דרך האתר הזה:
http://www.xfm.co.uk/home.asp
ואם חשקה נפשכם במהדורה המוחשית של In Rainbows ואתם לא מחכים בקוצר רוח לדיסקבוקס
שלכם, אתם מוזמנים לסור לחנות של מוסיקה נטו באבן גבירול 30 בתל אביב. הדיסק קיים שם, מדבקות והכל!
בינתיים אני לא יודעת אם יש אותו בעוד מקומות...מי שלא מעונין במדבקות שלו מוזמן לתרום לי אותן
בבריטניה בינתיים, IR נמצא כרגע במקום השני במכירות האלבומים (אחרי יומיים) כשרק האלבום של טייק ד'אט מקדים אותו
אם הם יגיעו למקום הראשון, זה יהיה האלבום החמישי שלהם שהגיע למקום הראשון בבריטניה במכירת אלבומים.
מסתבר ש-HTTC הוא כבר לא השיר האהוב על ת'ום :) היום בבוקר ת'ום התראיין בתוכנית רדיו של ה-BBC והצהיר ש-Videotape הוא הדבר הכי יפה שהם עשו אי פעם ושזה השיר האהוב עליו באלבום. בינתיים, בראיון אחר (למגזין MOJO) נחשף לנו של- Last Flowers בכלל אמור היה להופיע באירייז'ר ושהוא הוקלט על ידי ת'ום לבד. וגם שג'וני מאוכזב מזה ש-Go Slowly לא נכנס לאלבום עצמו אלא רק לבונוס.
אני מצרפת תמונה של כוס בירה שמחלקים בכל מיני מקומות בארה"ב לכל מי שקונה את IR :))

dresner

New member
רדיוהד כבר עלו למקום הראשון!

במצעד האלבומים, אך בינתיים רק בהפרש קטן יחסית מהמקום השני. HTTC? בטח התכוונת ל- HTDC, (השיר: "איך להיעלם לחלוטין") שעד עכשיו היה האהוב על ת'ום, כאמור פינה את מקומו לטובת Videotape. אממ ואם תרשי לי להוסיף עוד שטות לאוסף:
שמתם לב שבגירסא החדשה של Jigsaw מהוובקאסט האחרון ת'ום שר: The Weed goes round and round ?

juventina

New member
כן,

הוא גם שר- You've got a cheshire *crat* grin אני חושבת שזה...אתה יודע...בטעות :) אה ותודה על התיקון...דיסלקציה קלה :)

kittycatbone

New member
המממהממ

חבל ששינה את דעתו! אחרת השיר האהוב עליו היה גם השיר האהוב עליי
למרות שמי ידע, אולי גם אני אשנה את דעתי בקשר לוידאוטייפ, כי הוא בהחלט שיר מדהים

juventina

New member
שני לינקים

מעניינים שצצו עם הקפה של הבוקר:
ראיון נחמד עם ת'ום ב-Independent: http://arts.independent.co.uk/music/features/article3303572.ece אהבתי מאוד את מה שהוא אומר על המשמעות של מוסיקה עבור אנשים בתקופה שלנו...
וכאן אד ות'ום ממליצים על ספרים, מוסיקה וסרטים...וזה כולל את ג'וני דפ!!! http://beta.bordersstores.com/online/store/ArticleView_shortlistradiohead יום נעים לכולם.

kittycatbone

New member
תודה על כל המידע!!

גם אני רוצה כוס כזאת כשקונים את האלבום
לא פייר. :X אולי אני אבקש מאח שלי לקנות לי את האלבום? הוא פשוט נמצא עכשיו בארה"ב D: רק ש...הוא הולך לחזור הביתה באיזה פברואר. אז מה אני לא אחכה עד אז
ואוף! אני אשכרה הולכת להיות קרובה ביותר לאבן גבירול ביום שבת, ואז הייתי יכולה לקנות אותו! רק ש..למה שהחנות תהיה פתוחה ביום שבת

juventina

New member
אל דאגה!!

מסתבר שיש אותו כבר כמעט בכל חנות שמכבדת את עצמה!! אפילו בירושלים :):)

kittycatbone

New member
כע,

אבל לא בא לי לקנות את האלבום ב-90 שקל...
במיוחד לא בתקופה האחרונה שאני "מבזבזת" כסף קצת יותר מדי... :X

לי יש ספל של IR

עם הקדשה ליומולדת שאחי עשה לי... (היא נראת הרבה יותר טוב ממה שהיא יצאה בתמונה..) דרך אגב הדיסק שיצא כולל גם את הבונוס?

kittycatbone

New member
לא..=/

אבל הגיוני- הבונוס אמור להיות מיוחד לדיסקבוקס... לפחות בינתיים
נראה לי שייקח זמן עד שהדיסק בונוס ייצא כדיסק בחנויות גם...

דיסק בונוס של אלבומים בד"כ

(ולא בהכרח של רדיוהד) מגיע עם הוצאת האלבום בערך... ואז נפסק אחרי איזה חצי שנה... אני לא יודע אם להוריד את הבונוס... אני מת לשמוע אותו כבר : / טעות לא להזמין discbox

Latisia

New member
אהה איזה קקי

אתמול קניתי את האלבום בחנות HMV הקרובה לביתי במחיר דיי מפתיע (10 דולר) והם לא נתנו לי כוס של IR!! למה לאמריקקים מגיע ולקנדים לא?! קקי! קנוניה P: אני אישית חושבת שfausr arp הוא השיר הכי יפה באלבום P:

dresner

New member
הראיון של ת'ום ואד ב-Xfm

למי שלא הספיק להקשיב לראיון הזה, אני מצרף קישור לכתבה מתוך אתר הבית של תחנת הרדיו Xfm, שם תוכלו לקרוא חלק מהדברים שנאמרו וגם להאזין לקטעים מסוימים. כאמור ת'ום ואד עברו על כל שיר בנפרד וניתחו אותם לפי הסדר מתוך האלבום, וכאן יש את הכל מתומצת ללא פרסומות בריטיות מטומטמות שיפריעו לכם באמצע.

למעלה