כמה שטחיות צופות איפט

Renat Zeitune

New member
כמה שטחיות צופות איפט

כמו עם הקטור מרובי(מודה אני הייתי ביניהם), אלחנדרו מחיים שגנבו ממני וגם קרים מפטמגול עשו ממנו גבר מושלם כשלמעשה הוא האחראי לאונס גם אם לא אנס בעצמו. ועכשיו ג'מיל מאיפט. אני לא פמניסטית אבל אני ממש לא מסכימה שאישה צריכה להיות לצד בעל שאנס אותה גם אם זה מתוך הנישואים. לכל אישה יש זכות על גופה ורק היא קובעת מתי היא מוכנה לסקס ואגב זה צריך להיות הדדי והסכמה בין שניהם בלי כפייה מאף צד. לא יכלתי להמשיך עם איפט ולראות שאיפט עדיין מאוהבת בגבר שלא רק אנס אותה אלא גם עזב אותה ושהעדיף כסף על פני אהבה. איפט סבלה הרבה ממנו כשנאנסה, כשנכנסה להריון ממנו, ננטשה על ידיו, הושפלה בציבור ועברה התעללות מצד אביה שחשב שנכנסה להריון מתוך חוסר כבוד כשלמעשה נאנסה ואם זה לא מספיק עברה הפלה בגלל אביה. ומה? בכל זאת המשיכה לאהוב את ג'מיל. טלנובלה מגעילה ולא אכפת לי שג'מיל סיים כמו שסיים.

evglev1

Well-known member
מנהל
צודקת, אני נכנסתי לזה וכתבתי שג'מיל זבל של בן אדם

וחבל שהפכו את עלי איהסאן, הגבר שהציל את איפט ברגע הכי קשה למפלצת וגם הרגו בסוף והחזירו את ג'מיל להיות הראשי. והופתעתי לקבל תגובה אחת של פרצוף כועס ותגובה שנייה שאני רואה רק צד אחד.

ואני דווקא המשכתי עם הסדרה, וגם כשאיפט וג'מיל ביחד, אישתו הראשונה בורחת כשהיא בהריון ממנו מתוך קנאה, אז הוא מוציא לה צו מעצר, איפט מתנגדת, אבל הוא סותם לאיפט את הפה בכזו נבזות, לא נותן לה להתערב בכלום, רק הוא השוביניסט העלוב יקבע וגם כשהוא עם אישתו לאישתו אין מילה, הוא ראש המשפחה ממש כמו במשפחה של ימי הביניים. לכן התסריטאים עשו בחכמה עם הסיום של ג'מיל, חבל שהשאירו את זה סוף פתוח ביותר.

לגבי קרים באמת ניסו להלבין אותו כמה שאפשר, אבל לפחות אצלו זאת באמת הייתה מעידה חד פעימות, בניגוד לג'מיל שלאורך כל הסדרה התייחס לנשים שלו כמו אל חפצים.

לא היו צריכים להביא טלנובלה כמו איפט

כולם מקטרים על הסוף אבל הטלנובלה מעבירה מסר שובינסטי והצופות לא מפריע להן כי ג'מיל חתיך. קיוויתי שעלי יסיים עם איפט בהתחלה.
&nbsp
הקטור מרובי בעבר אהבתי אותו, בגלל הערצתי העיוורת לסבסטיאן. אבל כיום אני רואה שהוא היה חסר בושה, פחדן וסמרטוט. לא גבר ששווה להתאהב בו. נטש אישה בחופה כי לא היה לו אומץ להתוודות בפניה שהתאהב באישה אחרת. אנס וכלא אישה בהריון לא משנה הסיבה. לא העריך אישה למופת כמו אלנה. היה סמרטוט וחסר כבוד עצמי. חבל שהרסו את דמותו כי במקור הוא לא היה ככה.

למעלה