"כמה שיותר שירים"

"כמה שיותר שירים"

למי שלא מכיר, אני נותן ביטוי ואתם צריכים למצוא כמה שיותר שירים שמכילים את הביטוי והפעם: כל יום (יתקבלו גם: בכל יום וכל היום) ושניים לסיפתח: "כל יום כל יום אני עוזב חלום"-מופע הארנבות של ד"ר קספר "בכל יום שאת לא איתו"-נמרוד שיקלר

Moreiro

New member
הופ ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

"וכל היום אני בתוך חלום" [עברי לידר - כשהקיץ יבוא
] "בכל יום שעובר אני אוהב אותך יותר" [רעש - לעיתים
] "כל יום כשאת עוברת כאן ב9 [או 7?
]" [אהבת פועלי הבניין] "בכל יום שעובר זה יותר מתבהר" [אביב גפן - לילות לבנים
] "שונא אותך היא כל יום מתקשרת" [אביב גפן - שנינו שווים] "כל יום קורים ניסים, גם לנו עוד יקרו" [דני סנדרסון ומזי כהן - זה הכל בשבילך
] "כל יום שעות עומדים אצלו בתור" [היהודים - עידן האלוהים] "כל פחד מואר וכל יום שום דבר" [המכשפות - קוצים של פחד
] "אהבה הורגת, אהבה רעה, כל יום, כל שעה" [דני ליטני - אם זו אהבה
] "התאמן כל יום שעות" [כוורת - גוליית
] "כל יום בכתה תמיד עזבו אותה" [אדם <או רוני?
> - סוד] "כי כל יום שעובר" [היי פייב - עומד על צוק <אם למישהו יש בעיות - שיקפוץ לי
>] "כל היום כל הזמן מאוהב רק חושב עלייך, את צועקת אהבה" [אם כבר היי פייב אז כבר...
היי פייב - צועקת אהבה"] "עכשיו מנקים את החול מכל היום" [נוער שוליים - והשמש תיפול] "הסביבון רוקד רוקד לו כל היום, הוא לא עסוק לא ממהר לשום מקום" [מתי כספי - הסביבון שלי. אוי אני חולה על השיר הזה
] וואי עומדים לי עוד כמה על קצה הלשון כל כך. ביטויים שאני לאמצליחה לפתח אותם לעוד שורה או מנגינה כדי לזהות S: אה הנה עוד כמה אחרי מנוחה של כמה דקות
"כל יום שעובר חייב לקרב אותנו" [מוניקה סקס - הרעב] "ואת לא מוותרת על כל יום ועל כל דקה" [אין עוד יום - שכחתי מי שר:$ ] "היום הזה חולף כמעט כמו כל יום" [אהוד בנאי - כולם יודעים] "אז למה לא כל יום שבת"
[זה באמת שיר?
או שסתם זה מאיפשהו?X: ] "כל יום יש עוד משהו לספר", "כל יום יש עוד משבר" [מאיה מרון - סרטים מצוירים] "עוגה עוגה עוגה, במעגל נחוגה, נסתובבה כל היום, עד אשר נמצא מקום לשבתתת לקום" [עוגה עוגה עוגה?
] "אמא מרביצה לי, כל היום" [אינפקציה - ככה מפנקים
וואי גרמת לי להיזכר בשירים ששנים לא שמעתי.] "בארץ השלג בולי וחבריו כל היום נהנים יחדיו בלילה שהם הולכים לישון הירח שומר עליהם ממרוםםםםםםם" [טוב נסחפתי][אממ.. בולי? מאיפה לי מי שר
] "האם את נזכרת איך הוילון עם השמש רקד כל היום כל היום בחלון" [ירמי קפלן - גלי] טוב יש לי עוד כמה שאני לא מצליחה לזהות בראש. אולי מאוחר יותר
וואי יצא די הרבה
אבל בעצם זו המטרה

Moreiro

New member
אוך ../images/Emo46.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

היה ברור שתתחרפן לי ההדגש.

ועוד כמה

#ובכל יום שעובר צבעי את האתמול בצבע אחר- יום ועוד יומיים/שי גבסו #וכל כל יום, שנים אין ספר, היא באורה, הוא באורו- אגדת השמש והירח/אתניקס #אני בא אליה, כמעט כל יום שתעשה שיהיה לי טוב היום- אני בא אליה/כנסיית השכל #איך שבאו חברים כל יום לשבת, על כוסית או שתיים- זה היה ביתי/אינפקציה, מני בגר והילה הררי #עצמי עונה לי בהגיענו אז נתחיל כל יום להתעמל- טרמינל לומינלט/שלומי שבן #אהבנו ללכת כל יום ולראות- ימים של קולנוע/הטוב הרע והנערה #כל השיר 'כל יום אני כמעט' של טיפקס #אבל אני בוחר מחדש כל יום- לא נפסיק לחלום/מוקי #מתאמן כל יום במכון- עין הנמר/אינפקציה

עורוס

New member
עוד אחד ../images/Emo97.gif

כל היום, אנשים מתכנסים(?) ותפילות מנסים הכל" [מטרופולין- לא אומרת כלום]

אתנה34

New member
ועוד כמה

אגדת השמש והירח - וכך כול יום שנים אין ספור גוליית - התאמן כל יום שעות בלהפריע לחיות תרנגול בן גבר - כל היום תרנגול בן גבר התרגש כאפרוח בן שעה כל יום אני מאבדת - כל יום כל יום בכל רחוב הבלדה על ברוך ג'מילי - כל יום כמו שבת נמשך חמסינים במשלט - כל יום כמו שבת נמשך אידית פיאף - זה לא כל יום שכאן קמה מאיר ואלון - כל יום שישי על יד הסאבוואי אהבה זה כמו סוכר - חוזר הביתה כל יום בחמש בים לבן - בים לבן קוטפת כל היום הא דודי דודי - הא דודי דודי, אצלי כל יום הוא חג אל תדאג - כל יום יהיה לך יום חג השטן ואשת האיכר - פה כזה לא כל יום רואים אפילו בגיהנום מי אוהב את השבת - אז למה לא כל יום שבת יום היין - לא כל יום אני עושה לי חג לא כל יום פורים אנחנו מכירים אותך - אנחנו כאן סופרים כל יום לאה גנוב - יושב לי כל יום על אותו כסא נח ערב במסחה - למה זה יביא להניה כל יום שק מראנסים ארץ הלוואי - כל יום חדש הוא שי ונצואלה - ושם נראה כל יום קורידה שיר הפלפל - אצלנו כל יום קם מלך חדש ביתי שלי - כל לילה ופלאו כל יום חידוש אחר הנה בא השלום - הוא קרוב, הוא קרב כל יום ימים של קולנוע - אהבנו ללכת כל יום ולראות מכתבים מבית רביעי - והעולם כל יום פחות בטוח לו הייתי רוטשילד - כל היום הייתי בידי בם

למעלה