כמה שיטות לניפנוף ה"מקובלים"...

lovemedo

New member
כמה שיטות לניפנוף ה"מקובלים"...

היות ואני בבי"ס ביסודי הייתי "חנון", תמיד נטפלו אליי כמה קרציות. מקובלים הם היו קוראים לעצמם. תמיד רציתי להעיף אותם ממני, אבל הם היו הרבה, אז אי היה אפשר. אם אתם רוצים להעיף אותם, הנה כמה משפטים ושיטות: 1. תגיד לי, מי מינה אותך להיות מקובל (רוב הסיכויים שהוא לא יבין מה זו המילה מינה)? אתה מקובל על עצמך, לא עליי. אז תתחפף! 2. אמרו משהו? אני לא שומע, לקיתי (רוב הסיכויים שהוא לא יבין מה זו המילה לקיתי) בחירשות זמנית. איתכם הסליחה (תיזהרו לא לעשות את זה לאיזה בריון כי גורלכם יהיה רע ומר). 3. דברו אליהם במילים מתקדמות יחסית למוחם. לדוגמא: התואיל להזיז מפה את עכוזך? מדוע הינך עומד כאן ומראה לי את פרצופף הבוש והמעוך? ועוד משהו, אם אתם ילדים חכמים, מה שרוב ב"חנונים" הם, אז תגידו להם "חכו חכו לבגרות, צוחק מי שצוחק אחרון...". אמרתי את זה לילד שחשב שהוא ניצל אותי (ההיפך הוא הנכון, אני השבתי לו רעה תחת רעה), והוא הלך צוחק כאילו לא הבין. עכשיו אני למזלי כבר עברתי לחטיבה (אני כיתה ז'), ואין עד עכשיו כאלה טיפוסים. כדאי שלא יהיו כי אחרת אני אשיב להם מהמשפטים הנ"ל. ועוד טיפ: אם אתם חבורה של "חנונים", תסתובבו בחמולות ותדברו עם הרבה בדיחות. ככה הם יחשבו שאתם צוחקים עליהם והם יתחממו עליכם אש.... אמרתי כבר שאני חדש בפורום? ביי לכולם....

rock lee

New member
אני משאר שאתה מחונן לא?

כי צורת ההבעה שלך מאוד בוגרת ^_^ שמע, אני ביסודי הייתי מהחנונים האלו שגם מקבלים אפס בתעודה...יענו לא לפה ולא לשם...חח כן, אני ממש לא טיפש, אפילו יש לי מחוננות במתמטיקה, אבל שמתי זין לא רק על המורים גם על עצמי ולגבי אלו שהיו מציקים, הציקו לי הרבה ומראש אני כבר ידעתי שאין טעם להשתמש במה שהראת, הם רק היו צוחקים עלי עוד יותר. אבל בחטיבה העניין הז מתמוסס לאט לאט... בכיתה שלי(ט') כולם מגובשים פחות או יותר, אין איזה שינאה או יריבות... וה"חנונים" מתחלקים בחטיבה לשני קבוצות, אלו שהולכים בקבוצות כמו שהצגת ויורדים על כולם, גורם לאחרים להיתרחק מהם והאגו שלהם רק עולה...שזה לא דבר טוב. ויש את אלו שהם ילדים טובים בסך הכל, הם יכולים להיסתדר עם כל אחד אבל יסתובבו עם חברים טובים ולא עם "חנונים" מה עוד שהמושג הזה כבר לא מופיע, אני משתמש במילה "חנון" רק עם חברים בשביל לצחוק אבל לא משהו אישי אף פעם. עכשיו שמע, הרעיון של "להיסתובב עם חבורה של "חנונים" זה לא רעיון טוב ואני יסביר לך למה: א. רוב החנונים בחבורה הם באמת חנונים לכל דבר (יבשים, לא מעניינים, לועגים על אחרים) ויש להם תסביך רציני ב. הקבוצה נהפכת לגיבוש של סנובים וגורמת לילדים להיתרחק מהם ג. כמעט כל החברים שלך בקבוצה יפקירו אותך אם הם יהיו איתך ואיזה ערס יציק לך. דבר אחרון, כן בנס ציונה נותנים כבוד גם למי שאין כבוד LOL!!

s p i n e

New member
אני חושבת אחרת..

ואני חושבת ש rook lee הציג את העניין בצורה נכונה... אם תתנהג ל"ערסים" בצורה כזאת, לא רק שתצבור לעצמך עודף ביטחון עצמי ויותר מידי אגו, יתכן שתיצור לעצמך בעיה עם אותם ערסים.. אני גם בכיתה ז', ואני פשוט לא מסתכלת ולא מלגלגת, פשוט מסתובבת עם החברות שלי, ושום דבר אחר לא מעניין אותי, ואני חושבת שהעניין הזה מעסיק אותך יותר מידי. אתה יכול לבוא לפורום ולהביע דעה, בשמחה, אבל תדע שלהתעסק עם זה יותר מידי- לא מניב שוב תוצאות. עוד משהו- יש ערסים ותמיד היו, וזה שתגיד להם משפטים כמו שהצגת, רק יראה להם שהם מטומטמים וזהו, ולהראות להם שהם מטומטמים- לא עוזר בכלל. תמיד יהיו ערסים. אין מה לעשות, ואי אפשר להתווכח עם העובדות... הדס.
כי אני לומדת גיטרה ואתם לא.. מוהאהאהאהאה...

d i a m o n d

New member
לא ככה מתנהגים עם ערסים...

ברגע שערס אומר לך משהו אתה מחטיף לו מכות וזהו...כי ערסים הם חלשים והם סתם תופסים מעצמם(ואני מדבר על ערסים לא על קווקאזים או מאפיונרים כי הם חזקים ואיתם זה בעיה)... מה זה ערסים?? אלה מרוקאים עם עודף בטחון עצמי זה לא אומר שהם חזקים אז אתה מחטיף לאחד מהם ואז כל האחרים יפחדו ממך ואז לא יהיה לכם בעיות במשך כל הבצפר סמכו עליי

איזה סטיגמות...

מגעילות! ערס זה מרוקאים עם עודף ביטחון עצמי.... חבל שאתה בא מנקודה כזאת לשפוט אנשים.

למעלה