כמה שירים הם הולכים לבצע?

kishonN

New member
כמה שירים הם הולכים לבצע?

אם זה רק 4 שירים אז זה מבאס. ותגידו אני היחיד פה "שדואג להם" ? אני לא רוצה שהאגדה תיהרס לנו היום מול העיניים,אני נורא מקווה שהם יצליחו להרים את זה כמו שצריך ושעדיין יש להם,מקווה שהם לא יהיו בדיחה עצובה כמו שאומרים,כי לא מגיע ללהקה כזאת מדהימה להיות כאלה.

לא, אתה לא היחיד...

מדובר בהופעה של עד עשרים דקות. אז כמה שירים נכנסים? 3 או 4 גג. האיכות? נקווה לטוב, למרות שמאז שקראתי את דברי מייסון בחשדות, הלב שלי דופק חזק, מקווה שהוא התלוצץ שם.

N a V e

New member
האמת שהדבר שאני הכי מקווה

זה שהפלויד לא יראו מגוחכים על הבמה.יש לי משום מה הרגשה שלילית בקשר לכל האירוע,אך אני כמובן הראשון שאשמח לגלות שאני טועה.

evilplate

New member
עכשיו שאני רואה את האירוע

אני לא אופטימי.ולא אין לי סיבה ממשית אבל האווירה לא נראית לי כ"כ מתאימה לאיחוד. ותגידו מה לעזאזל עובר לאומן בראש כשהוא חמליט שהגיע הזמן שהקהל יחליף אותו קצת? וואי זה כ"כ מעצבן והורס את השיר.

rainbow demon

New member
אני דווקא כן אופטימי

אני חושב שתהיה הופעה טובה. בכ"ז יחסי ציבור טובים יותר מהופעה טובה אי אפשר לקבל. לא לשכוח שגילמור עובד על סולו חדש, וווטרס השיק את האופרה שלו, ושניהם זקוקים נואשות ליחצנות.

בלי ציניות

אני חושבת שהם יודעים טוב מאוד שחצי כדור הארץ.. טוב, הרבה מאוד אנשים.. מחכים להופעה הזו, והם לא יכולים לאכזב אותם. הם יתנו הופעה טובה.

ShikS

New member
איזה שירים הם הולכים לעשות?

ממ..הם בטח יעשו wish you were here ...אני מהמר שהם יעשו גם את money ואת כל shine on you crazy diamond ..סתם~

למעלה