כמה שירים של רדיוהד חבויים כאן?

LostChild

New member
כמה שירים של רדיוהד חבויים כאן?

לפי הצעתו של מלאך שחור העיניים אני גאה להציג בפניכם את תחרות נושאת הפרסים של הפורום לפניכם הקלטה בת 2 דקות ובה צלילים מתוך חמישה שירים שונים של הלהקה חלקם קלים לזיהוי עד כדי גיחוח וחלקם אני מקווה שקצת פחות הראשון שמונה את חמשת השירים הנכונים זוכה בארוחה רומנטית (אך אפלטונית) עם וג'טבל מן

vegetable man

New member
חחח הלו הלו!

זה היה רעיון שלי אני דורש זכויות יוצרים!
אבל אין לי בעיה שמי שמזהה יזכה לארוחה רומנטית אך אפלטונית עם המלאך שחור העיניים... או שמחר הוא יראה את זה ולא יחבב את הרעיון אז נחשוב על פרס אחר למזהה... מי שימצא רעיון (הגיוני) לפרס יקבל גם פרס...

קודם כל תודה על הקרדיט:) למרות שאני

באמת לא הצעתי את זה.... אני מוכן שהזוכה יקבל את הפרס המדהים של להזמין אותי לארוחה רומנטית על חשבונו... אני אתייצב:)

BlindnDeaf

New member
נסיון...

Hunting Bears Motion Picture Soundtrack In Limbo Idioteque ו... Fitter Happier/Kid A לא סגור על האחרון

aviGODFATHER

New member
בעעע לא זיהיתי כלום...

אני מכיר רק את OK Computer ואת רוב The Bends אז כנראה שלא השתמשת בהרבה משם (או שפשוט לא הקשבתי טוב). והסוף מזכיר קצת את הסוף של Karma Police... נחשב?

אוקיי... הדברים די דחוקים ברקע אז

קשה לזהות אבל : hunting bears i might be wrong (לא בטוח בכלל נראה לי ששמעתי את ההתחלה שלו) motion picture soundtrack in limbo

michael meiri

New member
טיפה קשה,

יש כמה שאני בטוח hunting bears i might be wrong motion picture soundtarck והשאר אין לי מושג מאיפה לעזעזל הביט הזה? זה לא הוגן

LostChild

New member
והנה יש לנו זוכה

BlindnDeaf אנו שמחים לבשר לך כי זכית לממן ארוחת ערב רומנטית עם מלאך שחור העיניים

kittycatbone

New member
אופי,

רציתי לנסות להקשיב ולראות אם אני מצליחה לזהות..
תעשו עוד אחד כזה

vegetable man

New member
וזה הזמן לשאול

האם הכל היה של רדיוהד, או שהוספת קצת משלך? כי את הפסנתר הזה למשל לא זיהיתי (ומאוד אהבתי אותו).

למעלה