כמה שלא טוב לי להגיד דבר כזה, אבל..

שטיצה

New member
כמה שלא טוב לי להגיד דבר כזה, אבל..

יובל ממש מגעיל
בראיון לראש1 זה מה שהוא אמר על מעריצות: "זה כיף ומחמיא לנו מאוד. כל העניין עם המעריצות די חדש לנו, אבל זה לא במימדים שזה מציק או מפחיד." "אבל אנחנו משתדלים להראות למעריצים שהם הכי מגניבים, כי בלי הקהל היינו היום במקום אחר לגמרי." זה ממש מגעיל לדעתי שיובל יגיד דברים כאלו, בזמן שהוא מתייחס ממש מגעיל למעריצים. הייתי מקבלת את זה אם נגיד אבי, שיקו או אסאפיס היו אומרים את זה כי הם ממש אחלה וחמודים. יובל סתם סנוב, וזה מרגיז שהוא ככה שיקר.

Lifes Music

New member
לא הבנת

ביום שהיינו היה לו משהו עם חברה שלו הוא בדרך כל לא כזה....נראה פעם הבאה שנפגוש אותו מתחת לבית שלו חיחי

L i l A L o

New member
אבל בראש1 לא ראיינו רק את יובל...

ראיינו שם את כולם ולא כתבו מי אמר מה, ככה שאי אפשר לדעת מי אמר את זה..

../images/Emo45.gif ... נכון חוץ מזה

שגם אם הוא כתב, מה הוא יאמר שהוא מתייחס אל המעריצים שלו כמו זבל
ת'אמתץ שאם הייתי מפורסמת הייתי טיפה אדישה למעריצים כי בסך-הכל זה מאוד מעייף, הרי אנחנו לא המעריצים היחידים בעולם.. כעיקרון צריך לקחת בפרופורציות והבין, חוץ מזה את מי זה מעניין הלהקה
חשובים השירים (ושיקו
) אה.. ולגבי העיתרון אני קניתי במיוחד בגלל הראיון הזה ^^

Hezi The One

New member
גם אני קראתי ת'רעיון אצל ידידה ואממ

כן זה כל הלהקה ענתה אז אי אפשר לדעת מי אמר מה אבל אפשר להסיק שיש מישהו סנוב בלהקה....לדעתי זה יובל למרות כל מה שכל הסוגדות שלו למיניהן אומרות

Michali17

New member
אין מצב שזה אסף

אסף כל כך חמוד, והייתי בהופעה שלהם ביום שלישי (בחוף דוגית) ואני וכמה בנות קראאנו לו והוא היה ממש חמוד בא אלינו ונתן לנו חיבוק והיה על הכיפאק.

../images/Emo11.gif

כמה קשה להיות מפורסם, כל רבע מילה ישר הופכת לדבר כזה. באמת, שימו זין, ותלכו לעשות ביד [או משהו]. אז יש ביניהם איזה סנוב, שיהיה הכי חרא בעולם, מזה משנה, העיקר שיש שירים טובים והופעות ושאר דברים שנהנים מהם
GET OVER

Hezi The One

New member
*אנשים בחלוקים לבנים באים לקחת אותך

ושמים אותך באוטו מוזר ואדום*

למעלה