כמה שנים נשארו עד שאפשר יהיה לגנוב את פינוקיו כמו שגנבו את פו הדוב? ולעשות סרט מטורלל שמבזה את היצירה המקורית, כמו שעשו בפו הדוב?

רוב הזמן נח

Well-known member
כי יש לי הצעות על רעיונות שיכולים להיות בסרט|אקדמאי|

1. מי היה הסבא שבנה את פינוקיו ולמה באמת הוא בנה אותו?

2. מיהו פינוקיו באמת? ומה הוא רוצה?

3. מי היא באמת הפיה הטובה ומה היה באמת הקשר שלה עם פינוקיו?

4. כמה זמן עבר מאז המפגש הראשון של פינוקיו עם שמשון ויובב עד שהמשטרה מצאה את הגופות שלהם זרוקות באיזה תעלה?

:-P:

נדירליאל

Active member

4. כמה זמן עבר מאז המפגש הראשון של פינוקיו עם שמשון ויובב עד שהמשטרה מצאה את הגופות שלהם זרוקות באיזה תעלה?

אל תכעס על גסות רוחי -
רק לאחרונה קלטתי שפינוקיו זה בעצם סיפור על אימפוטנטיות. כשהאף המתארך הוא בעצם.... ;-)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מצחיק שאתה אומר כי ממש לפני כמה ימים ראיתי טריילר הזה:

שזה מהמפיק של שני סרטי פו הדוב שלהם אני מניח שאתה מתייחס.
ומעבר לעיבוד הזה של פיטר פן צפוי בהמשך 2025 לצאת כאלו גם עבור במבי וכן גם עבור פינוקיו.

הנה תיאור הסרט על פינוקיו מויקיפדיה:
Geppetto introduces his grandson, James, to a magical doll called Pinocchio, who develops a friendship. However, unaware of Pinocchio's naïve nature, James introduces him to the world, resulting in the doll going on a crusade to eliminate all things bad

בהמשך גם יהיו עיבודים כאלו ליפהפיה הנרדמה ושלגייה,
אבל לפני כן, ולחלוטין באופן שמתאים לתקופה הקולנועית, יהיה סרט שמאחד בין כל המפלצות השונות האלו.

אגב לגבי השאלה הספציפית שלך לגבי "כמה שנים נותרו?" הסיפור של פינוקיו ישן יותר בכמה עשורים מפיטר פן ופו הדוב ולכן הגיוני שהזכויות ששמרו על הסיפור מעיבודים לא מאושרים פג הרבה לפניהם (אם כי פינוקיו זה ספר איטלקי בעוד האחרים בריטיים אז אני לא יודע אם החוקים שונים)

nerdkey treky

Active member
מצחיק שאתה אומר כי ממש לפני כמה ימים ראיתי טריילר הזה:

שזה מהמפיק של שני סרטי פו הדוב שלהם אני מניח שאתה מתייחס.
ומעבר לעיבוד הזה של פיטר פן צפוי בהמשך 2025 לצאת כאלו גם עבור במבי וכן גם עבור פינוקיו.

הנה תיאור הסרט על פינוקיו מויקיפדיה:
Geppetto introduces his grandson, James, to a magical doll called Pinocchio, who develops a friendship. However, unaware of Pinocchio's naïve nature, James introduces him to the world, resulting in the doll going on a crusade to eliminate all things bad

בהמשך גם יהיו עיבודים כאלו ליפהפיה הנרדמה ושלגייה,
אבל לפני כן, ולחלוטין באופן שמתאים לתקופה הקולנועית, יהיה סרט שמאחד בין כל המפלצות השונות האלו.

אגב לגבי השאלה הספציפית שלך לגבי "כמה שנים נותרו?" הסיפור של פינוקיו ישן יותר בכמה עשורים מפיטר פן ופו הדוב ולכן הגיוני שהזכויות ששמרו על הסיפור מעיבודים לא מאושרים פג הרבה לפניהם (אם כי פינוקיו זה ספר איטלקי בעוד האחרים בריטיים אז אני לא יודע אם החוקים שונים)
אז אתה לא רואה את הסרטים הללו, אבל בכל מקרה בקדימונים שלהם אתה צופה? אני מניח שלא חייבת להיות הבחנה ביניהם

רוב הזמן נח

Well-known member
מסכן פו הדוב מה עשו לו.:eek: :LOL: מדובי חמוד למפלצת רצחנית.

הפכו אותו לקורבן של מדען מטורף שעשה ניסויים על ילדים ושינה אותם עם DNA של חיות . זה מה שמתברר בסרט השני.

ומה הקטע עם פינוקיו ששמו בסוף?
צילום מסך (171307).png

מתכננים גם אותו להפוך למטורף רצחני כמו שהמלצתי קודם? :cool:

Lion_Heart

Well-known member

אז כמה הבהרות, קודם כל אין לי שום כוונות לצפות באסון שעשו מ פו הדוב (שאגב במקור זה וויני ה פו ו...לא משנה)
במקור המקורי, פינוקיו זה לא כל כך חמוד , אבל מזה להפוך אותו לרוצח סדרתי?...הכל אפשרי,אני משער

למעלה