כמה שעות אתם ישנים בלילה?

berta84

New member
כמה שעות אתם ישנים בלילה?

אני לא ישנה טוב ולא מספיק, לא משנה מה אני לא ישנה מספיק, ולקום בבוקר זה סיוט, לפעמים אני בכלל לא קמה, אולי זה בגלל שאני גרה עם ההורים והם מעצבנים אותי ואולי בגלל סיבות אחרות... אני כל כך מיואשת ומדוכאת אפילו ישי מעוז(שנכנסתי אליו אחרי ההפסקה כי איחרתי) לא הצליח לעודד אותי היום. אני כל כך מדוכאת (כתבתי כאן הודעה מקודם אבל היא לא עלתה כמו שצריך בגלל בעיות בתפוז כנראה)

berta84

New member
לפחות המתרגל באקונומטריקה היה נחמד אליי

לא רק שהצקתי לו כל השיעור עם שאלות טיפשיות, הוא גם ישב איתי כמה דקות לאחר תירגול והסביר לי דברים טיפשיים בסטטיסטיקה שאפילו שנה א' יודעים

אני ענת

New member
אני מתחברת אליך../images/Emo140.gif

גם בנושא העייפות (למרות שאני לא גרה אצל ההורים שלי)
וגם בנושא העזרה בסטטיסטיקה אני מרגישה שאני שואלת שאלות טפשיות ושכולם מבינים חוץ ממני את החומר בסטטיסטיקה מזל שלמרצה שלי לסטטיסטיקה יש סבלנות להסביר ואני מתפללת שלא תתייאש ממני... אני שמחה שהמתרגל היה נחמד והסביר לך ומאחלת לך שמחר יהיה לך יום מוצלח יותר לילה טוב

berta84

New member
תודה על האמפתיה

לגבי הסטטיסטיקה- את לומדת פעם ראשונה ואני כבר אחרי איזה 5 קורסים בסטטיסטיקה, מה גם שאני עושה כל קורס פעמיים וגם אז עוברת בקושי אבל מה אני מציקה לכם עם הצרות שלי?אפשר לחשוב שאין לכם מספיק משלכם...

אני ענת

New member
תיקון טעות של הסקה לא נכונה

אני לא לומדת פעם ראשונה סטטיסטיקה למדתי שנה שלמה בתואר ראשון ועכשיו אני בתואר שני סיימתי סמסטר אחד ו... הצלחתי לעבור את המבחן ועכשיו אני בסמסטר השני כך שבעצם זה הקורס הרביעי שלי בלי להחשיב שנה של שיטות מחקר בתואר ראשון ועכשיו שוב שיטות מחקר בתואר השני ומקווה שאשרוד אותו לא מבינה כלום!!!

berta84

New member
שאלת לימודים קטנה

את לומדת עבודה סוציאלית, נכון? יש לך מושג איך מתרגמים לעברית את הביטוי social grief? פשוט יש לי כל מיני מונחים כאלה בסמנריון שמשגעים אותי ומעכבים אותי בתרגום כבר חודשים ואין לי מספיק זמן לקרוא על כולם באנגלית

אני ענת

New member
תשובות לשאלת לימודים

כן אני לומדת עבודה סוציאלית תואר שני לגבי שאלתך - תראי... לפי המילון grief זה: צער, תוגה, כאב, עצב, עוגמת נפש, ייסורים אני לא מכירה את הביטוי social grief, אבל אנסה לחפש עבורך בחומרי הלימוד שלי במהלך סוף השבוע אם יש לך עוד מונחים כתבי אותם ואנסה לעזור כמיטב יכולתי

אליהו ד

New member
את עם רענן או עומר? עומר ממש נחמד

היום הגעתי לאקונומטריקה פעם ראשונה ואני חייב לציין שעכשיו עוד יותר מתבהרת הנחיצות של מודלים לינארים , זה ממש אותו דבר רק המשך כזה ולעומת שנים קודמות יהיה לנו יותר קל כי כל מה שהם היו צריכים לחשב כמו ניגרים עם סיגמות וכאלו אנחנו נעשה עם כתיב מטריציוני , לשם כך למדנו השנה מתכונת חדשה במודלים לדעתי תקחי מחברת של מישהו תותח ממודלים או שישבו איתך ויסבירו לך כמה פואנטות ואז תרגישי מצויין בקורס הזה

למעלה