כמה שעות לפני הדלקת ה

O Boy

New member
כמה שעות לפני הדלקת ה../images/Emo117.gif

אני מקווה שתהיה לכלכם אחלה מדורה, והל"ג בעומר הכי טוב... אני כנראה אבקר את החבר'ה שלי במדורה. אני לא יודע אם שמעתם על הפיגוע, אם לא אז תפתחו את הטלוויזיה
והכי חשוב תיזהרו, תהיו ערניים. אחלה ל"ג בעומר שיהיה לכם, חויות לפני (נראה לי שמאוחר מדי לזה) וחויות אחרי יתקבלו בשרשור זה בברכה

כנסו בבקשה זה מאוד חשוב! ------>

אין לכם מושג מה קורה בל"ג בעומר...!!! יש ילדים שפשוט לוקחים חתולים וכלבים ושורפים אותם פשוט במדורה! זאת פשוט התעללות שלא תתואר בבעלי חיים!!! תקשיבו אנשים! איך הייתם מרגישים אם היו לוקחים מישהו ובפשוט מכניסים אותו לתוך מדורה בשביל הכיף??? אני לא מבינה את זה!!! לקחת יצור חסר אונים ופשוט לשרוף אותו להנאתם החופשים של הילדים שעומדים וצוחקים!!! אני מבקשת מכולכם לפקוח 88888888 עיינים ולבדוק שדבר כזה לא קורה בסביבתכם!!! ואם כן אז פשוט להתקשר לטלפון ולדווח!!! פשוט תחשבו שהיו עושים את זה לכלב שלכם!!! אני מבקשת שתקחו לתשומת לבכם ותצילו חיים!!! אפילו אם רק נדמה לכם תתקשרו!! אין לכם מושג איך זה יכול להציל! עמותת "לב לחי" מארגנת סיורים למניעת ההתעללות הערב. לפרטים: מוקד "לב לחי" 036446777, אי מייל: [email protected] http://nfc.msn.co.il/archive/001-D-23842-00.html?tag=13-30-16 אני מבקשת להקפיץ את השרשור בבקשה, ותודה על הזמן שלכם!

O Boy

New member
ישנים עד מאוחר, אה?

נו, איך היה?? לי היה ממש אחלה, עשינו על האש, היה סבבה.

i l0ve u

New member
גם לי היה אחלה.....

לשם שינוי היה ל"ג בעומר רגוע למדי חח.... היו קטעים היו רק כמה בנות לא עשינו משו גדול השנה והדלקנו מדורה ועשינו על האש והיה ממש אחלה ולא הפציצו אותנו אפילו לא בביצה אחת !! מצאנו מקום שאפחד לא הפריע לנו שמה חחח למרות שלידנו היו כל היודניקים הכוסונים ופחדנו כל הזמן שהם יפציצו אותנו אבל הם מרו לנו שהם לא ילדים קטנים וואלה סופסוף התבגרו חחח אז ככה שהיינו בשאנטי ולא לחוצות כמו שנה שעברה שבאו אלינו ככה פול ילדים עם ביצים מכל הכיוונים!!!!!!!! וואיי איזה חמודים היודניקים האלה <וכוסונים...!!> שכבר התארגנו ללכת כי נגמרו לנו הקרשים <מה לעשות?!התחלנו לאסוף ולארגן יומיים לפני!>אז הם כזה אמרו לנו בואו תעשו איתנו וזה...חחח אבל לא עשינו איתם בסוף ת'אמת כולנו כבר היינו חצי מתות מעייפות...<אני לפחות...> וזיהו היה ל"ג בעומר ממש נחמד אין לי חוויות מפחידות וזה הפעם אבל היה אחלה יכולתי לישון בשקט ולהגיד שהיה כיף....נו ואיך היה לכם???

אצלי ../images/Emo26.gif

אצלנו כל הבית ספר (א-ט) עושים ל"D בעומר בצוותא... המרשמלו היה ממש טעים, התפוח אדמה לא היה משהו... והיתה גם הרקדה והיה משעשע מאוד... הצטננתי
אבל היה נחמד

Finix7

New member
היה סבבה...

עשינו על-האש אצל החברה שחגגה גם יום הולדת, והיה ממש נחמד.. באו די הרבה ילדים (יחסית.), היו צחוקים וזה, אכלנו, שתינו, והבנתי שאני לא ממש מתגעגעת למדורות שעשיתי ביסודי, כי נזכרתי כמה מלחיץ זה היה.. .

i l0ve u

New member
שיו איזה מעצבן!

הרג אותי לראות בנות לבושות בחולצות קשירה/ג'ינסים משופשפים/סטרפלס וכו'....התחשק לי לדפוק בהם ביצה!!! חחחחחח זה כזה לא במקום שיו...

O Boy

New member
אשכרה...

היו כאלה שממש השקיעו, ומתוכם כמה שאפילו נהרסו להם הבגדים - חחחח...

Adi15

New member
../images/Emo26.gifאצלי...

נזכרנו לארגן משו רק אתמול בצהריים אבל בכל זאת היה ממש ממש כיף!!!! וויתרנו על התפוח אדמה ומרשמלו והסתפקנו בהמבורגרים ונקניקיות.... גיליתי שזה ממש קשה להדליק מנגל....כל הזמן נכבה.... וגם לי בא לזרוק ביצה על כל הערסיות האלה שנראות כאילו הן יוצאות לאני לא יודעת לאיפה.... הלבוש הכי איני לל"ג בעומר לדעתי זה גופיה וג'ינס רחב!!!!!

i l0ve u

New member
ספרי ספרי...

אבל תשרשרו את זה לשרשור ל"ג בעומר שאור פתח כדי לא לסבך...

cutey

New member
היה לי ממש אחלה!../images/Emo8.gif

אני ממש נהנתי!! הייתי קודם בחתונה ואז באתי למדורה עם חברות שלי..כמובן שהם היו כבר שם מזמן..

למעלה