נכון
האנס אשם, ללא כל ספק. הוא ורק הוא אשם- כי הוא ביצע את המעשה הנורא. (אני מצטערת אם לא הבהרתי/אבהיר את עצמי מספיק ברור, או שהתנסחתי/אתנסח, בטעות, בצורה לא טובה). אני לא מצדיקה אף אנס!! מעשהו חמור ביותר, ושום דבר בעולם לא יצדיק אותו! ההבדל הוא, שהאנס *אחראי* למעשיו, בעוד שהבחורה *גרמה* לכך, שהוא יגיע למצב שיצטרך להתמודד עם ניסיון כזה. הבחורה אחראית כאן לעצם המצב של האנס, ברגע שהיא פיתתה אותו, העסק יוצא משליטתה, ונכנס לאחריות שלו. אני לא באה ממש להאשים אותה. אי אפשר לומר שהיא צריכה להענש על כך שהיא פיתתה אותו, למרות שזו נבלות מצידה, להביא אותו למצב קשה כזה, של דחף חזק (שאני מתארת לעצמי שקשה להתמודד איתו), ולאחר מכן, יהיה עליו גם להתמודד עם האחריות למעשיו. אולי אפשר היה לדרוש מבחורה לתת את הדין על פיתוי גבר שאינו נכנע, וכן מתגבר על הדחף, למרות הקושי. (אבל כמובן שאנחנו במדינה חופשית, בה מותר לכל אחד לנהוג כרצונו.. בלה בלה בלה..) אז נכון שהוא אחראי למעשיו, וצריך וחייב לתת את הדין על האונס, אך הבחורה צריכה לתת את הדין על הפיתוי, והתשלום שלה גובה את עצמו, בריבית קצוצה, יש לציין, במעשה האונס (למרות שיהיה פשע נוראי לנסות להשוות בין הסבל של הבחור המפותה!!- סבל שבמקרה זה, הוא בוחר שלא להתגבר עליו, ולפיכך, לא לסבול כ"כ, לבין הסבל של אותה בחורה- במשך כל חייה, שנגרם מהאונס) אני יודעת שאולי נשמע שקצת סתרתי את עצמי, ועוד יותר, שנשמעתי מטורפת, אבל די קשה לי להסביר את זה- פשוט צריך לחשוב על התוצאות של מעשינו. לדעת שאם "מתלבשים" בכלום לבוש, זה בהחלט ´כן´! אחרת בשביל מה זה? למשוך גבר על מנת שיתחיל איתך? מי את, כאשה שאינה גבר, (ומעולם לא הייתה
), שתדעי לקבוע את הגבול הדק שבין הפיתוי הגורם לגבר "להתחיל איתך" לבין "לאנוס" חלילה? פירצה קוראת לגנב, פירצה קוראת לגנב.. אם השארת ת´מפתחות של הרכב בתוך הרכב לבד, הגנב אמנם אשם, אבל הבעיה היא שלך!