כמה תגובות

ממררבב

New member
כמה תגובות

מה העניינים? מישהו מכיר את הנמלה? הייתי שם אתמול פעם ראשונה, אם מישהו אוהב רוק כבד, או אלטרנטיבי או גראנג וכאלה אז חובה שיילך לשם, מקום סבבה ויפה, זה המועדון הכי יפה שיש, לדעתי, בנוי יפה. ולא צפוף קיצר שווה את זה. ראיתי פה שדיברו על הקריות אז אל תלכלכו על הקריות כי למרות שיש שם פרחות וכאלה יש שם גם את אייל..
ורדיו חיפה זה סתם חרטא, הייתי שם באיזה קורס שהם עשו ועזבתי אחרי שני שיעורים כי זה היה כל כך ממוסחר ומשעמם וחוצמיזה רדיו חיפה כל הזמן מדברים בשירים ולא נותנים לשמוע שיר עד הסוף ויש שם גם את זה עם האף שעשה ניתוח (ליאור ברנס אולי) איכס

BoR|S

New member
re: כמה תגובות

מכיר ועוד איך מכיר, ואת בטח היית או בנמלה או בשלטר אתמול (בנמלה היה רוק אלטרנטיבי ורוק ישראלי ובשלטר היה רוק ומטאל) הרדיו הכי טוב (לפחות פעם היה) הוא גלגלצ (אבל פיטרו את לירון תאני ועסק שחור כבר לא מצחיק) אבל יש את 88 אף אם ואת קול המוזיקה שהן גם תחנות מעולות... בעיקרון אני מידי פעם שומע רדיו חיפה וזה די נחמד מידי פעם, אני גם זוכר שהייתה שם תוכנית מוזיקה שחורה אבל הורידו אותה אם אני לא טועה... לא יזיק להחזיר...

ממררבב

New member
מה זתומרת שלטר לא הבנתי את זה

ועסק שחור זה תוכנית מ-ט-ו-מטמת הוא בילבל שם את השכל איך אפשר לשמוע תוכנית כזאת בכלל. טוב שהוא הלך, נראה לי שהוא אמר משהו שלא היה צריך להגיד והעיפו אותו על זה

מרררררב :)

אני לא כ"כ אוהב את הנמלה .. אני מעדיף את האינדיגו אולי צפוף אבל לפחות יש שם דברים טובים :) חוץ מזה שבד"כ בנמלה שמים כל מיני לינקין -קורן למינהם ככה שזה די זבל. הכי טוב זה הופעות חיות של עזאזל ושל ערפל :) וגם של פרנדי ( להקה שהם חברים שלי איזה מאאאגניב אני חחחחח ) הגמד

BoR|S

New member
המממ...

שוב פעם לכלכת! לינקין באמת נמאסו עלי מאוד מהר, אבל מה הבעיה שלך עם קורן, תסביר לי בבקשה... בקשר להופעה של עזאזל, חברים שלי רצו לסחוב אותי אבל כמה ימים אחרי זה הייתה הופעה אם אני לא טועה של הפרברים רפיוג´יז אז העדפתי אותם...

ממררבב

New member
אה...

בוריס איפה כל ההופעות האלה שאתה מדבר עליהם ? ד"א למדנו באותו בי"ס

BoR|S

New member
אתמול היה: Zoo-B, Gala, Shelter

יענו ההפקה הייתה בשלושה חלקים... כתבתי על זה הודעה כבר... ובנוגע לעסק שחור, עסק שחור אינה מוגדרת כתוכנית מוזיקה אלא כתוכנית סאטירה המשלבת מוזיקה שחורה... בתחילת התוכנית יש את ה-5 דקות הקבועות של לירון (שהוא אחד מהאנשים הכי מצחיקים שאני מכיר, טוב בעצם מי שלא היה בפסח במסיבה השנייה בג´י ספוט לא יכול להבין על מה אני מדבר) שבהן הוא מזיין את השכל... אני שומע את התוכנית הזה כבר עוד מעט 3 שנים ברציפות ואני יכול להגיד שאני שומע אותה בעיקר בגלל הקטעים של לירון ובגלל "פינת הפריסטייל" (או בשמה הנוכחי, "פינת לועס את המתחרים")... עכשיו בקשר להתבטאות שלו, צירפתי לינק (או בעברית תקנית של האקדמיה ללשון העברית הזכורה רק לטוב, קישור) לכתבה על זה ב ynet... לדעתי הייתה לו הזכות המלאה להגיד את זה, הוא למעשה ביטא מה שאנשים אחרים מרגישים אבל אין להם במה להגיד את זה (אני לדוגמא מסכים לחלוטין עם ההתבטאות הנ"ל)... לדעתי מפקד גל"צ, אבי בניהו, נהג במדיניות של סתימת פיות במקרה הזה ותירץ זאת ע"י כך שהתוכנית זוכה להאזנה גבוהה (אגב, זה כבר אומר לך משהו על התוכנית) בקרב בני נוער וזה דורש אחריות יתרה מן השדרן... מוזר שאני לא שומע שמפטרים שדרנים בתחנות כמו קול האמת שבהן בשידור חי יש הסתה ברורה לגזענות בעוד שבמקרה של לירון תאני הוא למעשה רק אמר את מה שנראה על פני השטח, שרון הבטיח שלום, ואין שלום. אני לא רוצה להכנס עכשיו לויכוח פוליטי על זה אז אם יש למישהו תגובה פוליטית על ההודעה ולא בהכרח תגובה על המקרה המסויים הנ"ל אז אנא מכם, יש לי איי סי קיו, הוא רשום בפרטים האישיים, דברו איתי על פוליטיקה שם...

IC4

New member
שלטר זה בכלל בגעלה

ובוריס למה רשמת לה שהיא בטח היתה בנמלה? זה לא קצת ברור אחרי שהיא רשמה "אתמול הייתי בנמלה" או שפספסתי משהו
ומרב - "לא צפוף" זה מאד יחסי אתמול - פעם ראשונה שלך שם - היה דווקא כן צפוף וממש מלא אנשים יחסית לנמלה אגב בקשר ללינקין פארק - שבוע שעבר שגם הייתי שם (והיה פחות אנשים ויותר כיף = לא יודע אם יש קשר) לא היה לינקין ! נדהמתי! פעם ראשונה שאני שם ואין את IN THE END... אז אולי החליטו להפסיק עם זה , למרות שעדיין יש בערך 10 שירים שכל שבוע לדעתי שמים.. וגראנג´? זה ששמים שם שיר אחד של נירוונה לא אומר שזה מקום לאוהבי גראנג (אציין כבר עכשיו שאני לא מכיר את הז´אנר הזה למקרה שיתקפו אותי)
מה שבאמת היה הכי מעצבן אתמול זה שלא רק שהיו תקלות טכניות והפסיקו שירים והתחילו אחרים במקום אלא שהבנזונה המעצבן הזה למעלה כל שניה תוקע בצפצפה דייייייי כבר !!!!!!!!! באמת מישהו צריך לתת לו איזה BITCHSLAP! אייסי: "גנבו לי את הבועות!"

דבר ראשון

אומרים גאלה ולא געלה . נכון שזה גועל של מועדון אבל עדיין :) דבר שני אני אוהב את הנמלה כשיש ערבי להקות זה ממש מקום טוב לזה. יש פוגו טוב , מוסיקה טובה ואנשים רעים (ארררררררררג) :) גראנג´ לא אוהב. אם אהבת את נירוונה תשמע פרל ג´ם ועוד.. דבר שלישי הנמלה בתור מועדון יחסית פחות צפופים ויותר גדולים מהמועדונים הרגילים. דבר רביעי צפיפות זה יחסי. דבר חמישי נכון שאתם מתים על
הגמד

IC4

New member
Killing in the N...

"מצטערים תקלה" "בבקשה לא לרקוד פוגו אני חוזר לא לרקוד פוגו במיוחד לא על הבמה" אגב גמד נו בעמת ! מעיר לי איך לרשום געלה
but in the ANT it doesnt even matter גמד גמדון לוחם ואוכל גבינה

למעלה