כמה תהיות בבוקר בהיר כזה

S w i t c h

New member
כמה תהיות בבוקר בהיר כזה ../images/Emo42.gif

לא מזמן הצטרפתי לפורום בהמלצתה של מיס צ'יף וחייבת להגיד שהתמכרתי !
קצת מאכזב שעיקר הפעילות היא בערב (מטבע הדברים) כיוון אין לי גישה לאינטרנט בערב (עברנו לדירה חדשה אז עדיין לא התחברנו)
מהיום הבטחתי לעצמי שאני לא פותחת יותר הודעות עם
כי לאחר התקציר על ניק ושרון אני נכנסתי לקומה
מעניין לדעת שיש כאן בנים, שמנהלים את הפורום
אהמממ... מה עוד...
מגניב שיש כאן לפחות מישהי אחת (אור אם אני לא טועה) שפגשה את הכוכבים - מגניב !!!

junny

New member
אני איתך...

אני איתך... בהחלט מאכזב שרוב הפעילות בערב. אבל אני בהחלט נהנית כל בוקר לקרוא את התקצירים. רוב השבוע גם לא יוצא לי לראות צח"מ יותר מפעם אחת גג פעמים כי אני עובדבת במשרה מלאה עד הערב ולומדת לימודי ערב/לילה לתואר. ככה שאני לא מוצאת את עצמי בבית לפני 22:00 אז במנהג קבוע שעשיתי לעצמי אני כל בוקר מתחילה עם קפה ותקציר הפרק היומי שהיה. אני מתה על התקצירים של כולם כאן שבדרך כלל פייתון וצהובוני מצחיקים אותי... אני חייבת להתוודות שברוב המקרים התקצירים יותר מעניינים מהפרק שהיה. תודה לכול השנונים (ויש הרבה..) ג'ני

Dawn12

New member
כפי שאמר פייתון

רובנו אנשים עסוקים. אני באופן אישי רק מגיע הביתה מהצבא בסביבות 19:00 ולכן הזמן היחיד שבו אני יכול לכתוב בקהילה הוא בשעות הערב. כל זה לא אומר שאלו מכם שרוצים להפיח כאן חיים בשעות היום לא יכולים לעשות זאת, להיפך. לצערי, המצב הזה לא ישתנה עבורי עד אוגוסט 2006.

אפרופו אנשים עסוקים

במקור תיכננתי לסכם היום על ניק ניומן לשנת 2000, אבל לוח הזמנים שלי היה עמוס היום ולא יצא לי. עכשיו יש לי זמן עד הערב אבל אני מעדיף לנוח קצת, אז תסלחו לי אם תקבלו סיכום על ניק מחר? (ואולי אפילו כפיצוי גם את ויקי?)

python 4

New member
../images/Emo88.gifכתב הגנה

לדעתי עיקר הפעילות היא בערב כי רוב הדיונים הם על הפרק היומי והפרק הוא בשבע, כך שאין הרבה מה להגיד לפניו. מה גם שאני למשל לא נמצא לפני 16:00 בדרך כלל בבית, וככה עוד רבים שעובדים/לומדים/חותמים אבטלה, פעולות שנעשות בד"כ בשעות היום. ואגב, אין כאן בנים שמנהלים את הפורום, יש בן אחד שמנהל את הפורום, וכולנו עפר לרגליו. בקשר לספויילרים את צודקת, גם אני משתדל שלא לקרוא.

junny

New member
16:00 בבית???

אני חושבת שאני לא רוצה לדבר איתך ב-16:00 רק מתחיל החצי השני של היום אצלי

python 4

New member
רגע רגע../images/Emo70.gif

אמרתי שאני לא לפני 16:00 בבית. בד"כ זה גם לא לפני 18:00 במקרה הטוב או 19:00. וכשאני מסיים את העבודה לפני 19:00 אני הולך ישר לחדר כושר עד 21:00, ככה שגם אני חוזר רק מאוחר הביתה. את צח"מ אני רואה בד"כ בחדר כושר, תוך כדי הליכה נמרצת (או ביום שישי, ברצף). עכשיו את מוכנה לדבר איתי??? בבקשה...

python 4

New member
יש../images/Emo70.gif

אז את מדברת איתי
שימי לב לתגובה המהירה. חיכיתי לזה כל השבת.

junny

New member
אני מצטערת..

הייתי בסופשבוע והחלטתי החלטה אמיצה להתנתק מהעולם האמת שחוץ ממך כל העולם היה איתי שמה- למה לא באת?

על פורום צח"מ../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif../images/Emo42.gif|סביו

גם אני הצטרפתי לא מזמן ואני חייבת לומר שהפורום פשוט יוצא מן הכלל !!!
הרבה זמן חיפשתי מידע על צח"מ, תמונות, ספויילרים, פשוט הייתי צמאה למידע על השחקנים ועל מה שהולך לקרות וכבר התייאשתי מהעיתונים שלא מספקים כלום על "צעירים" וכנראה גם לא יספקו. בכל אופן שמחתי לגלות שבפורום כותבים אנשים שנונים ומשעשעים ופשוט קל וכיף להתמכר אליו, עכשיו רק נותר לחכות לאתר הרישמי שאם אני לא טועה עולה ב-23
ואני בטוחה שהוא יהיה מצויין ויעלה על כל הציפיות...
נ.ב בכל זאת נראה לי שקראתי יותר מידי
והראש שלי כבר מנופח, רוב ה-
היו די קשים ומאכזבים ואני מחכה למשהו טוב ועסיסי...

אני גם רוצה להצטרף לשבחים ../images/Emo42.gif

אני לא ממש גולש בשאר פורומי הסבון, אבל מהמעט שראיתי אני יכול להגיד לכם בפה מלא שמבחינת איכות ורמה (של אנשים שכותבים) זה הפורום מס' 1, אין בכלל מה להשוות לפורום "תשוקות" או "היפים". באמת בנינו כאן דבר יפה, וברמה.

Dawn12

New member
!Here, here

מסכים בהחלט, ואני מקווה שנשכיל לשמור עליו ככה גם בעתיד. הרמוניקה יקירתי, האתר עולה ב-26/3, וכיוון שמעתה זה יופיע גם בחתימה שלי אני בטוח שתזכרי את התאריך טוב-טוב!

ושמתי ../images/Emo23.gif

שיש גם סקר חדש על טוני מייגן וטרישה. מאוד מוזר ש-6 אנשים לא אוהבים את ההתערבות של טריש! דווקא על סקר שכזה הייתי בטוח שהתשובות יהיו חד משמעיות.

עכשיו יש 7 אנשים...../images/Emo70.gif

שלא אוהבים את ההתערבות של טריש הכלבה... במיוחד כשהאנשים האלו קוראים
בהתלהבות והם גם יודעים לאן ההתערבות הזאת תוביל. ורציתי להוסיף דבר אחרון בקשר לפורום ובהמשך למה שצהובון אמר, הפורום הזה באמת ברמה יותר מכל פורום אחר, וזו הסיבה שלאנשים כיף לכתוב בו להגיב...

dviridit

New member
גם אני ננהנית פה מאד ועל הרקים האחר

נים רציתי לומר שהכי התרגשתי משיחת הטלפון שקאסי החמודה ולא יעזור לכם כל ההכחששות, עם אליס ומילדרייד בת ה 487. גם נוה כזה מאמי. עידית

למעלה