כמה תהיות ומסתרות*

מוגג

New member
כמה תהיות ומסתרות*

למה אנשים לא מתייחסים להודעות שלי?
אני מרגישקוף. ***
*** ולעניין אחר: בעיתון הספורט התפרסמה כותרת זו - לא פוטרתי מסיבות מקצועיות (תומר קשטן). מתוך הכתבה הבנתי שהוא דוקא פוטר. מוזר. ***
*** ועוד עניין אחר: השבוע קראתי באחד השרשורים את הביטוי לחזור בחתיכה אחת. בהנחה שלא התחלפה זין בדלת, האם אין כאן מעין מיסתר? (מזכיר לי את החידאחקה - כמה רעפים צריכים כדי לתקן גג שלם?) ***
*** ועוד תהיה מסתרית ומסתורית: בחדשות ערוץ 10 שידרו קטע חוזי בו נראות נקודות לבנות בשמים. הקריינית סיפרה כי אלו תמונות שצולמו בידי טייס שהבחין כי במהלך הטיסה מלווים אותו עשרה עצמים בלתי מזוהים. לאחר שידור הסרטון, סיכמה המגישה: לא ברור אם אכן מדובר בעבמים. .. ***
*** * על פי החלטות אח"לה - מיסתר בל' רבים - מסתרוֹת. -----------------------------------------------------------

אוֹחַ

New member
או-קיי, בדיחה על חייזרים:

סתם, נו. אבל למה אתה מרגיש קוף, מוג? נכון ש:
(קורנס)=
(קורנס)?

sailor

New member
מה? גם אל-על קנתה

משאריות צהקורנסים? לפי הציור זה קורנס שעבר הסבה להובלת נוסעים.

אוֹחַ

New member
בין הפטיש לקורנס.

למאותגרות קורס טיס
- פאנטום, או בשמו העברי - קורנס.

עוד בימים בהם הפטישים ישבו ב...

נו טוב, 69 כבר לא מה שהיו. מצד שני גם ממ"ס קורנס כבר לא מה שהיה. וכשוו בלימה נופל לך על הראש, זה מפחיד. אפילו אם לא פוגע.

גנגי

New member
אם לא תפסיקו

נחזור לגביעונית ולשלל תחליפיה. ראו, הוזהרתם!

גנגי

New member
מסתרות דרכי השם

(ומסתתרות דרכי הפועל). אני מקווה שהמגישה כבר ביררה אם מדובר בעבמים או לא, בכל אופן גם לי יש היום עצם בלתי מזוהה (מכירים את זה שפתאום כואב לכם במקום שלא ידעתם על קיומו עד שכאב?). ===========
============
==============
============== ובאשר לך, אישקוף - שקוף שאתה שקוף אל תהיה עצוף יש בזה גם צד נעים לא רואים את הפגמים לא מצביעים עליך ברחוב לא רצים אחריך שתחזיר איזה חוב לא מחכים לך בסיבוב וגם אם כן, תתחמק ותשוב כי בלאו הכי לא רואים שאתה כאן ככה זה אנשים שקופים, זה מובן. ובינתיים תיהנה, אישקוף, תציץ בנו בלי שנבחין בקול ובגוף תלמד עלינו דברים שיפה להם השתיקה ותזכור שהיינו מתחלפים איתך בשקיקה תשקיף עלינו ממקומות לא צפויים תִראה לנו את הדברים הלא-גלויים שקף לנו את מה שתלמד ולחש זאת על אזנו של כל אחד ואחד ורק מי שעיניו יראו את בגדי המלך החדשים ינסה לומר ששקוף שאתה כאן, כדי להרשים.

ועוד מסתר, המופנה כנגד הטבעונים:

זה עתה שבתי מהסופר. בגלל שאני מנסה להמעיט עד כמה שאפשר בסוייה (הוראות המטפלת הסינית) שקלתי להמתיק את חיי בחלב אורז... אממה? את חלב האורז, החליטו לכנות בשם: "משקה סוייה, על בסיס אורז". [וברשימת ה"רכיבים: אורז מלא, מלח".] מה קורה כאן? ה"סוייה" הופכת לשם כולל לכל מה שטבעוני?! או כמו שידידתי הופלנייה (או איך שהן לא מכנות עצמן) נוהגת לומר בעיתי צוק שכאלה- "הלו?!!!"

Mנטה

New member
אכן כן.

וחלב אורז הרבה יותר טעים נכון ? (וגם הרבה יותר בריא !). ולמה לא באת לשומרי הגן ? הפסדת אחושלוקי. ואגב, קוראים לכל המשקאות האלו סויה, כי ברובם גם יש סויה, אבל לא בכולם. שיהיה ככה מעניין.

צב האופנה

בקרוב על המדף: חלב סויה על בסיס אורז, מועשר במינרלים מן הים שהתפתח בסביבת אצות. רשימת הרכיבים: תירס, מלח.

shellyland

New member
ו"חלב" אורז?

הוא מה שיונקים גורי האורז הקטנים משדי אימותיהם?

Mנטה

New member
את כמובן מתבלבלת

חלב סויה הוא מה שיונקים גורי הסויה, והאורז קרוי על שמם.

giba70

New member
אוי איך אני אוהב סויונים ../images/Emo9.gif

הם נראים בערך כך
רק יותר קטנים.

למעלה