כמה תהיות לגבי ויקטור ניומן

Dawn12

New member
כמה תהיות לגבי ויקטור ניומן

יסלחו לי מעריציו של האביר השחור, אך היום - יותר מתמיד - זכינו לראות כי התחביב הגדול של ויקטור הוא פשוט לשוטט ברחבי ג'נואה סיטי ולהטיל אימה על התושבים השונים. בין אם מדובר בבתו, אשר ברוב חוצפתה מעיזה לערער על דעתו של אביה, ובין אם מדובר בג'ק, אשר מעז לפתח מוצר שיהווה תחרות עבור ויקטור - שלטון האימה לא פוסח. ויקטוריה אמרה היום דבר שאולי נראה לנו ברור ומובן מאליו אך נראה כי לויקטור ממש לא. כאשר אתה גדל עם אבא שתלטן, כוחני ועקשן יש סיכוי גבוה שגם אתה תצא כזה, כי הוא אמור להוות עבורך דוגמא. אם ויקטוריה עקשנית וחוצפנית זה רק בגלל שהיא למדה את זה מהמומחה בכבודו ובעצמו, ועכשיו קצת מאוחר מדי להתחיל להשתנות. ועוד משהו אם יורשה לי. כשויקטור ממלמל איומים כגון: "אני אמחוץ אותך עם המגפיים שלי" זה לא נשמע מפחיד. זה נשמע פתטי. עוד נקודה מטרידה מבחינתי אצל ויקטור היא ההפרדה שהוא בנה לעצמו במוח בין אשלי וג'ון לבין ג'ק. מצד אחד, הוא מתעב את ג'ק ורוקח מזימה זדונית להחזיר לעצמו את השליטה בז'בו, כמו גם למוטט את החברה הזאת מבחינה כלכלית עם הרעיון החדש של בראד. מצד שני, יש לו רגשות עמוקים כלפי אשלי והערכה רבה כלפי ג'ון, וכשהגיעה השעה להחליט האם להחזיר לאבוטים את השליטה בז'בו - הוא נכנע לאשלי. האם ויקטור חושב שאשלי תסלח לו אם יבצע את מזימתו הנוכחית? או שמה פתאום רגשותיה אינם מעניינים את המשופם? הניגוד הזה שקיים אצל ויקטור, לא רק שאיננו מכיל כל היגיון אלא איננו מתאים לאופיו ההחלטי והבלתי מתפשר. מישהו צריך להסביר לו שמשפחת אבוט היא עסקת חבילה. Take it or leave it.

שמיצית

New member
ויקטור ../images/Emo5.gif אבל בקשר לפרק של אתמול,

הכי תפס את תשומת ליבי המ שכריס עשתה לפול.. זה נראה סזקסי באטירוף מחד, אבל מאידך - לא איתו! יש כל כך הרבה קיטש ביניהם, אבל הוא מבוזבז, כי לטעמי אין ביניהם כימיה... אבל מהון להון, התחלתי לחשוב איפה אני משיגה טון של עלי כותרת כדי להפתיע כך את בעלי
(בטח לה היו סטוקים במזווה, כי היא לא טרחה בכלל להתלבש ולצאת לקנות.. כנ"ל לגבי הנרות). עוד דבר - ג'ק ואשלי ממש חמודים! אני מאד אוהבת את ריבי האח-אחות שלהם...הם מאד עוקצניים ומשעשעים לטעמי

ים כחול

New member
../images/Emo4.gifצודק דון

באמת פאתטי מגוחך וילדותי לראות את ויקטור מאיים בפעם המליון על ג"ק , שחוק ומעיק לראות את השניים בעימות נצחי שלעולם לא יפתר אלא ממשיך בלי סוף ...אני רואה את ויקטור בעוד 20 שנה , קשיש ורועד מקומט כולו ... .. ויקטור לג"ק : "אמחץ אותך עם ההליכון שלי אנגוס בך עם התותבות שלי" וג"ק לעומתו : ואייט מאסטאש (שפםלבן) אתה לא מפחיד אותי יותר ,ותסדר את הקטטר שלך הוא עומד ליפול " !! נו באמת עד מתיי ???

לגבי מה שכריס עשתה...

שמת לב שהפרחים על הגוף שלה היו מודבקים, לא משנה שהיא זזה הם לא נפלו...

שמיצית

New member
האמת - כן.. אבל זה לא פורנוגרפיה

אז לא ציפיתי למשהו אחר.. גם ככה זה היה מאד מרחיק לכת, יחסית לאופרת סבון ודיי טיים שואו... בטח רצו להכניס קצת פלפל במערכת יחסים/קו עלילה מאד מפוהק/ת

python 4

New member
ואני לא מאמין שהפסדתי את הפרק הזה!!

עכשיו יום שישי אני יהיה חייב להקליט אותו כדי שיהיה לי מה להראות לנכדים. שמיץ - שום דבר עם כריס לא יכול להיות... מפוהק!

blair manning

New member
מפרק לפרק פשוט אפשר לראות ש...../images/Emo47.gif

ויקטור הוא הדמות הכי מעצבנת בג'נואה סיטי!!!!! אין לו חיים משלו אז הוא מתערב בחיים של כל השאר, וכרגע הכי מסכנים הם הילדים שלו... לא הבנתי מה כ"כ מפריע לויקטור שניק ישמור על הבית קפה!!! התדמית? זה מה שחשוב לו? יותר ממה שחשוב לבן שלו? ויקטור: התאכזבתי שלא קיבלת את העצה שלי ניק: זאת היתה עצה או פקודה?! וגם עם ויקטוריה אותו דבר: יותר חשוב לו הנקמה שלו בג'ק מאשר המחלקה של הבת שלו ומה שהיא רוצה... אז מה אם המחלקה לא תעמוד בזה, אבל את לא מבינה שזה יהרוס את ג'ק? נו באמת ויקטוריה למה להיות קטנונית?! ואם הילדים שלו לא מספיק אז אשתו בבית כל שני וחמישי עושה לו בעיות, הפעם בצדק למה היא לא ידעה על הפקדת הזרע. ניקי מאמי זה פשוט מאוד (אם לא קלטת עד עכשיו) ויקטור לא רוצה עוד ילדים!!! וכמו שהיחסים שלו עם הילדים שלו נראים עכשיו די ברור למה... ולסיום: ויקטור מנסה להפחיד את ג'ק... אפילו אותי הצחקת
מה שלא גורם לג'ק בכלל להיות מאיום, ההפך הוא מרגיש טוב אם זה שויקטור מרגיש מאוים על ידו!!! ואשלי בכלל הרסה אותי: ויקטור באת לראות אותי אולי? אז זהו שלא... שיהיה שבוע מקסים לכולם!!!

שמיצית

New member
האמת, אני מסכימה עם ויקטור בנושא

בית הקפה (לא להתנפל עליי!)... אם אני הייתי לוקחת סיכון וממנה מישהו די צעיר ויחסית גם חסר נסיון לדריקטוריון החברה שלי, הייתי מצפה ממנו להתמקד בעבודה הזו.. ובטח ובטח שעליו להודיע לי אם יש לו איטנרסים גם במקום אחר... אחרי ככלות הכל, מדובר בחברה כלכלית לכל דבר...

Charmed24

New member
בדיוק ככה ../images/Emo45.gif

מסכים עם שמיצית ועם ויקטור. עם ניקו רוצה להיות מנהל בכיר בחרה של אבא, הוא צריך להבין שבכל מה שקשור לביזנס, ויק הוא הבוס שלו, ולא האבא שלו. ניקו מצפה שיוותרו לו רק בגלל שהוא הבן של. לגבי ויקטוריה, גם היא צריכה להבין שאמנם היא מנהלת הקו של בראש אנד סאסי, אבל היא עדיין כפופה למנהלים מעליה. ומה לעשות, לעיתים בעסקים המנהלים הבכירים ממך מכתיבים לך אסטרטגיה אחרת, מזו שאתה היית בוחר. לגבי ניקי, אישה מפונקת ואגואיסטית, שחיה כל חייה על חשבון בעלה, גם בעת שהייתה גרושה ממנו. לולא ויקטור, היא עדיין הייתה חשפנית. על מה היא באה בטענות כרגע? היא זו ששכנעה את ויקטור לעבור את ניתוח העיקור, ממניעים אפלים, עכשיו שתאכל את הדייסה שבישלה. למה שויקטור ירצה עוד ילדים בגילו המופלג? הוא צריך לספק לניקי המשועממת עניין על חשבונו? משעמם לה- תצא לעבוד.

ים כחול

New member
../images/Emo45.gif מילים כדורבנות צ"ארמי ../images/Emo13.gif

משפחה מפונקת כל הניומנים לדעתי
אפילו שאני מחבבת את ויקטוריה , היא צריכה לסמוך על אביה הנחש הממולח שיש לו תוכנית כבר בקשר לבראד ולא להקשות עליו את המלאכה . והגיע הזמן שתתחיל לדאוג בקשר למכתבים האנונימיים . יש לי תחושה מוזרה שריאן יציל אותה בסוף ממלתעותיו של המעריץ החולני והם יתאהבו מחדש
סתם ניחוש . ... נמאס קצת לראות את בית הקפה של ניקולאס , טוב שלא הכירו במועדון ביליארד , או בלונה פארק אחרת היה קונה גם אותם
וכמו הבן כך האב , עכשיו ויקטור יקנה לרמונה חלקת אדמה ורק שהיא לא תהיה עצובה שהורסים לה את הפינה בטבע שלה , היום התפללתי חזק שכל היופי והמתיקות של רמונה לא יתבזבזו על ויקטור ... מקווה ששמעו אותי שם למעלה ... אבל היה שווה לראות היום את הפנים של ניקי כשראתה את רמונה וויקטור ברגע אינטימי
אחרי זה אני אבקש מג"ק שיכבוש את ליבה של רמונה כדי שויקטור יסבול קצת מאהבה נכזבת - וזו תהיה נקמה מתוקה של ג"ק
... נראה לי שאני צריכה לכתוב להם את הסדרה ... יש לי את זה
.....

למעלה