כמה תובנות חדשות וחשובות:

צריך לעשות כאילו זו האמת ולא כאילו רק יאמינו שזו האמת.
צריך להיות שמח על הצלחות ועל מה שיש.
צריך לדבר עם חברים על דברים שאוהבים לעשות ושחשובים לנו, גם במסגרות וגם בזמן הפנוי.
צריך לפתור מריבות בעזרת הסברים.
כשרע לחבר, צריך לעזור לו ביחד אתו למצוא פתרון למצבו.
צריך ליצור אמנות בצורה מקורית ומעניינת.

אני רוצה להסביר למי ששאל: אני מנסה להבין אם אפשר בהיגיון להעביר מסר מוטעה ולהטעות למשל כדי להגן על משהו חשוב, מבלי להגיד דברים לא מדויקים לפי המציאות, ע"י שמדברים על מה שהשומע יבין ויאמין במקום על העובדות עצמן. יש אומרים שהשומע יגיד לי "לא שאלתי במה להאמין אלא אני רוצה לדעת מה האמת עצמה" ויש אומרים שאני לא חייב לענות על השאלה ואפשר לשתוק. מבחינה פילוסופית.

אפשר להגיד לאדם שיחליט אם הוא רוצה להאמין לי ואני לא יכול להגיד יותר.
אם אומרים למישהי שאני יכול להתחיל אתה, היא עלולה לחשוב שיש לי כוונות להתחיל אתה ולכן חשוב לי שאני יכול ולהיעלב. לכן עדיף לספר על הצלחות ולשמוח על הצלחות ועל מה שיש או על על שאני יכול באופן כללי להתחיל עם הרבה בחורות.
יפה ורצוי לדבר עם חברים על דברים שאוהבים לעשות כמו על תחביבים, אבל צריך להיות קשוב לאופן שהאדם אוהב לדבר ולמצבו וכמה הוא פנוי לדבר, ולפי זה לנהל את השיחה.
כדאי לנסות לפתור מריבות בעזרת הסברים הגיוניים, אבל לפעמים אדם כועס ולא מקשיב אז מוטב להתרחק ולא לדבר אתו באותו זמן.
כשרע לחבר, כדאי לנסות לעזור לו ביחד אתו למצוא פתרון למצבו.
חשוב ליצור אמנות בצורה מקורית ומעניינת שלא בהכרח תלויה במה שרוב הקהל מעדיף אלא שומרת על הייחודיות שלי.
אני באמת מאוד אוהב את האישה שטיפלה בי לפני עשרות שנים, אבל אמרה שהיא לא רוצה קשר וצריך לכבד את רצונה, לשמור זיכרונות יפים ממנה ולהמשיך הלאה.

נערך לאחרונה ב:
למעלה