כמה תובנות שלי על קידום אתרים

רונס

New member
כמה תובנות שלי על קידום אתרים ../images/Emo13.gif

אני רוצה לשתף אתכם בכמה תובנות שלי בנושא, ומקווה שיסייעו לכם. 1. תחליטו מה אתם רוצים לקדם, שבו ובצעו סיעור מוחות מה אתם מוכרים, ובדקו עם אנשים איך הם היו מחפשים את המוצר שלכם, לפי אילו מילים. מי שהפרוטה נמצאת בכיסו, יכול לנסות קמפיין בגוגל אדוורדס, אך שימו לב שהתוצאות שם עולות דיי הרבה כסף (אני יודע שיש חברות קידום שמשקיעות במהלך שכזה בין 1000-5000$ כאשר מדובר באתרי ענק.) 2. האינדוקס שלכם מושפע באופן גדול מכמות הטקסט הרלוונטי למילות החיפוש, אם האתר שלכם עוסק במכוניות ולא מוזכרת בו המילה מכונית, אין הרבה סיכויים שיאנדקסו אתכם במיקום טוב. 3. כותרת העמוד משפיעה גם היא על המיקום של האתר, רצוי שהכותרות יהיו שונות בין עמוד לעמוד, למשל שם העסק בכל העמודים ובתוספת את מילת החיפוש הרלוונטית לעמוד. 4.קישורים, קישורים, קישורים, הקישורים חשובים למיקום שלכם, אך מסה של קישורים בתקופה קצרה עלולה להעלים אתכם מגוגל היות ואתם עלולים להחשב כ"טרנד", משהו חולף. 5. סבלנות, זו מילת המפתח של קידום האתרים, התוצאות מגיעות לאחר זמן קצר. ועוד כמה טיפים.... אל תאמינו למקדמים שמבטיחים לכם מקום ראשון ומהר, הגעה למקום ראשון הינה דבר קשה שלוקח זמן, ומקום ראשון הוא דבר שלא הרבה מקדמים יכולים לבצע, יש רק אחד כזה. אם האתר שלכם הופיע במיקום גבוהה ישר אחרי ההשקה ונעלם לאט לאט אחורה, אל תאשימו את המקדם שלכם, אלו תופעות מוכרות בגוגל. אם מקדם האתרים שלכם מכניס מילות מפתח לאתר, והן בצבע הרקע ואינן נראות לעין, דרשו ממנו להסיר אותם, זהו קידום פסול ואתם עשויים להענש ע"י גוגל. אני מקווה שסייעתי לחלק מיושבי הפורום,כל הטיפים והעצות הינן מנסיון אישי שנאסף בשנים האחרונות. אתם יכולים לראות את התוצאות של העבודה שלי כאן: מקום ראשון בגוגל - תריסי עץ מקום ראשון בגוגל - חלונות עץ מקום ראשון בגוגל - קליל 7000 יום טוב, רון

אני66

New member
בגדול אני מסכים

בגדול כל מה שרון כתב הוא די נכון דגש על : לא לאפשר למקדם אתרים לעשות לכם קידום אפור = לא חוקי לפי גוגל הדבר יביא למחיקת האתר מגוגל . דבר נוסף שאני הבנתי לא תמיד המקום הראשון הוא הכי טוב . אני יכול לתת כאן דוגמאות להצלחותי כמקדם אתרים אבל לשם כך אני כאן. קידום ממומן בגוגל זה נחמד אבל אחוז ההקלקות לעומת אחוז ההקלקות בתוצאות חיפוש אורגניות הרבה יותר גבוהות. שווה להשקיע באתר טוב. זכרו שכל מה שגוגל אומר זה תעשו את האתר שלכם טוב לגולש אז הוא טוב גם בשבילי . כמובן צריך להתחשב במגבלות של גוגל מבחינת שפת האתר. קישורים קישורים קישורים חייבים להיות רלוונטים לא כל קישור גוגל סופר אותו קחו את זה בחשבון . עם אתם מוכרים נעליים לא יכול להיות שחנות משקפיים תמליץ עליכם. קידום אתרים

מה עלי לשנות במבנה האתר ?

אין אני יודעת אם האתר בנוי נכון למנועי החיפוש ? מה עלי לשנות באתר .האתר רוצה לשדרשאני מעצבת בגדים לנשים בכל הגילאים ולכל המידות לכן אין דוגמניות ואין אב טיפוס של אישה או בחורה .

רונס

New member
אתי האתר שלך מדהים לדעתי.

מבחינת קידום, הייתי משנה את הכותרות של העמודים לעברית. הייתי מסוף בתחתית העמוד של האתר חתימה בסגנון "כל הזכויות....." ע"מ להכניס עוד טקסט לאתר לעמוד הראשי. שיהיה בהצלחה, רון.

אטי שלום

האתר ידידותי לגולשים ונעים בעיניים, אבל בנוי בצורה לא ידידותית למנועי חיפוש. האתר מבוסס frames. מנועי חיפוש לא יכולים לקרוא את הטקסט ולא יכולים להבין במה הוא עוסק. תנסי, בתור דוגמא, לחפש בגוגל את המשפט: דגמים יחודיים לנשים שאוהבות להתלבש למרות שמדובר במשפט ייחודי לאתר שלך, ולמרות שמדובר באתר שגוגל מכיר ויש לו pr 2 וקישורים נכנסים, הוא לא יכול למצוא את הטקסט. לכן, אם חשוב לך קידום אורגני, את צריכה לפנות לבוני האתר שישנו את המבנה שלו. זנ לא אומר שהעיצוב ייפגע. לגבי זה שהכותרת באנגלית, לא יזיק לשנות, אבל גם לא יועיל הרבה. עבור "אטי יעקובסון"את כבר ממילא מופיעה במקום הראשון.

למעלה