כמה תובנות ש-BDSM לימד אותי, שאפשר (וצריך?) ליישם גם בחיים

A לוןA

New member
כמה תובנות ש-BDSM לימד אותי, שאפשר (וצריך?) ליישם גם בחיים

1. כשאתה מזוייף, אתה גירסה הרבה פחות טובה של עצמך
  2. כדי להוביל צריך קודם לסמן יעד, ואז לשרטט אליו דרך
  3. אם בדרך קורות תקלות- זה לא בושה לעצור, לתקן ואפילו לחשב מסלול מחדש
  4. אתה לא יכול להוביל אחרים בדרך שאתה לא הולך בה בעצמך (או לפחות הלכת בה לפחות פעם אחת)- ההובלה תהיה חסרה
  5. גם אם קיבלת 1000 פעמים אישור על אותה פעולה ו1000 תוצאות זהות- הפעולה ה1001 גם צריכה אישור מחדש, וגם יכולה להפיק תוצאה אחרת
  6. תהיה עירני- דברים ישתנו סביבך. שים לב- אולי אחד השינויים האלו דורש ממך שינוי בהתנהלות
  7. כשאתה עושה משהו, תהיה בו כל – כולך
  8. שים לב לשפת גוף- היא יכולה להעביר מסרים שונים לחלוטין מאשר הדברים שנאמרים
  9. אבל כשאתה רוצה להעביר משהו- תהיה חד, ברור וחד משמעי.
  10. הדרך שלך נכונה עבורך- זה לא אומר שהיא נכונה אבסולוטית. בהחלט יתכן שיש דרכים אחרות שנכונות עבור מישהו אחר
  11. תקשיב לאלו שמתנגדים לך. גם אם הם קולניים ומעצבנים- יכול להיות שיש מן הצדק בדבריהם
  12. בכל מקום בו יש כח- יהיו אלו המנצלים אותו לרעה
  13. לפני שאתה עושה משהו חדש- תקרא תלמד ותיגש אליו כשלפחות תיאורטית יש לך בסיס רחב לעניין. חוצמזה, זו בכלל לא בושה לשאול ולהתייעץ עם מי שכבר חווה (ונכווה).

מאלף שבלולים

Well-known member
מצוין!

A לוןA

New member
כבר מזמן הגעתי למסקנה

שהאנשים שהולכים ובודקים ושואלים- הם ישיגו את המידע ויזהרו, ויעשו הכל בטוח וטוב.
אלו שצריכים את העזרה, אלו שלוקחים שוט ביד וחושבים שבזה מסתכם להיות שולט, אלו שראו 50 גוונים וחושבים שזה מה שיש לדעת, אלו שהם טרף פגיע או אלו המתכוונים, בכוונה או בשוגג, לפגוע- אלו לא ילכו לקורסים האלו מלכתחילה.
&nbsp
ותודה!!
&nbsp
(נ.ב.
יש דווקא ניסיון מעניין של המרכז למיניות אלטרנטיבית ושל עוד כמה אינדיבידואלים ליצור קורסים לבדסמ. זה מאוד ראשוני, אבל מעניין)

dare devil ית

New member
בדיוק בימים אלו אני "נידרשת לסוגיה"

(דרך אגב- שילוב של משלב לשוני גבוהה זאת אחת הדרכים שפיתחתי בתור ילדה בשביל לגרום לאנישם שקוראים מה שכתבתי להבין שאני לא מטומטמת למרות שגיעות הכתיב שלי)

הצלע הנשית בזוג חברים שלנו "יצאה מהארון" ה BDSMי. הבן זוג שלה לא בעניין אבל מפרגן לה בלב שלם (דיברתי איתו על זה- באמת ובתמים בלב שלם)
אז עכשיו יש לה מוטיבציה ורצון לחקור את עצמה ואת התחום, אבל אין לה מוסג איך כל כך (וגם עם מגבלות של נהיול בית עם ילדים קטנים, זה לא בדיוק שיש לה המון זמן לזה)

A לוןA

New member
את יודעת מה דעתי בנושא

דבר ראשון- לקרוא. יש המון חומר ברשת על כל הסוגים והגוונים של בדסמ. מה מדליק, מה מכבה, מה בא לי עכשיו, מה אני רוצה לנסות אחר כך, מה הגבולות הרכים, מה הקשים, איך אני הולכת להתמודד מנטלית ואיך פיזית.
אחרי שקראנו ועשינו קצת עבודה עם עצמנו, מומלץ להיכנס לאתרים או קבוצות דיון בנושא, ולשאול את כל השאלות, לקבל תשובות מבעלי ניסיון, ולהתחיל קצת לשחות ברדודים.
&nbsp
אחרי שעשינו את כל זה, אפשר להתקדם הלאה, להגיע למסיבות, מאנצ'ים, מפגשים, להכיר אנשים ואז גם להכיר פרטנר/ים בדסמי/ים.
&nbsp
אני רק אסיים במספר אזהרות-
הרבה וניליים נכנסים לבדסמ מתוך מחשבה שזו עוד שלוחה של סקס, ומה כבר יכול לקרות, מקסימום יזיינו אותי באגרסיביות ויתנו לי כמה ספנקים וקצת קשירות- כיף!
בדסמ הוא משהו אחר. הוא משחק לך במוח, הוא משחק לך בנפש והוא סוחף הרבה יותר מהר עמוק וחזק ממה שאתם מכירים. באמת שבזהירות.
הדבר השני- בכל מקום בו יש כח (ובדסמ מבוסס על העברת כח)- יהיו כאלו שינצלו את הכח לרעה. היזהרו מטורפים!!!

dare devil ית

New member
אני חיבת להודות

שיש בי חלק שמאד מקווה שהיא תיזכה לממש את זה, רק בשביל לראות את הדינמיקה הזוגית שלהם.
איך בדיוק זה עובד שיש לך בן זוג ומאסטר?
איך מישבים קונפליקטים?
איך מתחזיקם את 2 העולמות, איך נסחפים בטוטאליות ומצד שני מחזיקים משפחה בית וזוגיות.
אני מרגישה כמו מישהי עם פטיש מציצנות, רק לא לערום אלא לחיים אצמם

A לוןA

New member
אני חייב להודות

שבהרבה מקרים שראיתי, הסיפור לא החזיק מעמד (לפחות לא בפעם הראשונה) ובמקרים שבהם לא גם לפרידה של הזוג המקורי הם נסוגו לאחור, הסיקו מסקנות וחזרו למשחק, אם בכלל, אחרי לא מעט זמן ובצורה אחרת לגמרי.
&nbsp
נקווה שהמציצנות שלך תהיה מהנה ולא תהיי עדה לחלום ושיברו...

dare devil ית

New member
בשבלם אני מקווה שהם לא יעשו את זה

מהסיבות שאתה ציינת
אני לא יכולה להבין איך אפשר שיהיה לך מאסטר ובן זוג במקביל.
אבל זה מאד מסקרן אותי...
(בדיוק כמו שלפגוש זוג קוקהולד מסקרן אותי, גם שם לא ברור לי איך זה עובד אם הזוגיות אמיתית ואיהבת)

A לוןA

New member
אפשר להבין את זה

אם מבינים מאיזה מקום קוקולדיות מגיעה.
חלק (לא מבוטל) נדלקים מתחושת ההשפלה (כמו מזוכיסטים בדסמיים)- גבר אחר "כובש" את מה ששלך, וזה מלווה ברמות שונות של השפלה, החל מהשפלה של אישתי שוכבת עם מישהו אחר "מאחורי הגב שלי" וכלה בכאלו שנמצאים במקום ורואים את העניין (וחלקם גם משלבים בזה ניוש, פורסד בי וכו'
החלק האחר נדלקים מזה שהם רואים את הבת זוג שלהם נהנית. קצת גמו לראות סרט פורנו כשהכוכבת הראשית היא בת הזוג שלך- ובלייב
&nbsp
המוטיב להצלחה עם בן זוג ושולט, מעבר לתיקשורת מ ע ו ל ה שחייבת להיות שם, ובהצפת דברים מיד כשהם עולים וכו'- חייבים להיות גבולות מאוד (!!!) ברורים של עשה ואל תעשה, הגבלות בזמנים, חלוקה של רמת ההשקעה בין שתי המערכות- והכל חייב להיות על השולחן ומשוקף לשני הכיוונים.
&nbsp
אני אשמח לדעת איך הולך שם.

dare devil ית

New member
בשביל זה צריך מאסטר טוב

כזה שיבין את זה שהסיטואציה שמה לו גבולות.
כזה שיזכור שהנשלטת שלו היא קודם כל אמא ל2.
אם היא תצליח למצוא אחד כזה...מבטיחה לספר (ברשות כמובן) איך הולך שם

(OK- אם להודות על האמת, יש בי גם מעט קינאה)

A לוןA

New member
למצוא מאסטר טוב,

כמו למצוא נשלטת טובה, זה מסע לא פשוט בפני עצמו- והוא מתחיל קודם כל בהגדרה של מה , לעזאזל אנחנו באמת מחפשים.
&nbsp
אם היא רוצה להתייעץ או לשאול, לברר או לחקור- את יודעת לאיפה להפנות אותה :)

Nigun

New member
מעניין

לגבי מי שחזרו למשחק - מה זה אומר שחזרו בצורה אחרת לגמרי?

A לוןA

New member
בדרך כלל

כמו שכתבתי- כשנכנסים לעניין, הרבה חושבים- אז עשינו סקס כזה וסקס כזה, אז נעשה גם את הסקס ההוא, עם ההצלפות.
בדסמ עמוק , ביחוד לחדשים שפוגשים בו לראשונה , יכול להיות עניין מטלטל מאוד, סוחף מאוד ועמוק מאוד בכלום זמן.
את פתאום מוצאת את עצמך עושה עם ועבור השולט שלך אחרי חודשיים דברים שלא חלמת לעשות עבור בעלך גם אחרי שני עשורים.
וזה, אם זה לא מנוהל נכון (בכוונה או בשגגה) גורם לחוקי/ת להרגיש בצד, ולפעמים אפילו כמס' 2- ואז יכול לבוא פיצוץ, וטו, או סתם התקפלות מהעניין.
&nbsp
בסיבוב השני כבר מגיעים יותר מחושבים, הבורות כבר מוכרים (בחלקם לפחות) ולומדים איך לתת לכל את המקום שלו כך שזה נהנה וזה לא חסר

Nigun

New member
הבנתי

חשבתי, משום מה, שהתכוונת שבסיבוב השני מגיעים שונים לגמרי מבחינה בדסמית.

כן, מפתיע איך אנשים נכנסים לבדסמ
מבלי לקחת בחשבון את האפשרות שזה יהיה עמוק ומטלטל.
ומפתיע כמה לא בודקים את זה לפני זה.
ובסיפור המדובר פה, זה כפול - זה גם פתיחת הקשר וגם בדסמ.
(ושלא ישתמע שאני נגד, כמובן)

dare devil ית

New member
זאת לא בחירה (לפחות לא אצלי)

אני היתי BDSMית לפני שהיתי מינית
אני לא יכולה להיכנס- זה חלק ממי שאני.
הבחירה היא לממש את הצד הזה או לא לממש

Nigun

New member
זו הייתה הכוונה

למרות שיש גם כאלו שמגיעים מכיוון הפוך.
כמו שאלון אמר - יש גם מי שסתם בא לעשות "את הסקס עם ההצלפות"
ומתגלה לו עולם אחר, והוא 'נכנס' אליו.

אבל בכל מקרה, ככה או ככה,
הכוונה היא עדיין לבחירה בעשייה בפועל, במימוש של החלק הבדסמי.

למעלה