כמה תל אביביות לחג הפורים הסינרמה פינת הרחובות יגאל אלון ויצחק שדה (שני גנרלים...)
ר רוני ואזה New member 15/3/14 #1 כמה תל אביביות לחג הפורים הסינרמה פינת הרחובות יגאל אלון ויצחק שדה (שני גנרלים...)
Y Y. Welis New member 18/3/14 #18 זוכר את הזמנים שעוד היה חול בשדרות שם, בשד' ח"ן וקצת ברוטשילד. אח"כ הציעו שביל אופניים. בנו 'אוטוסטרדת' אופניים.
זוכר את הזמנים שעוד היה חול בשדרות שם, בשד' ח"ן וקצת ברוטשילד. אח"כ הציעו שביל אופניים. בנו 'אוטוסטרדת' אופניים.
S shairajoan New member 15/3/14 #13 White City - Tel Aviv מהבלוג הזה התמונה עדגיל לצפייה בגודל מלא אפשר להצטרף לבלוג
א אפונה ירוקה חמודה New member 15/3/14 #14 חובבי ציון רחוב שגרה בו דודתי - חובבי ציון 45 הבית שבתמונה מאד מאד מוכר לי.
יוליקה Member מנהל 15/3/14 #16 זה הבנין מול קולנע גת? אז אני עבדתי בחנות צילום שהיתה בחזית... קראו לו "פוטו גודל" עבדתי שם עד ערב גיוסי לצבא... שחל אתמול!!! הקליינטים שלנו היו בני אמדורסקי (אני פיתחתי את התמונות הראשונות של בנו...) בתיה לנצט ופיטר פריי, בומבה צור ועוד....
זה הבנין מול קולנע גת? אז אני עבדתי בחנות צילום שהיתה בחזית... קראו לו "פוטו גודל" עבדתי שם עד ערב גיוסי לצבא... שחל אתמול!!! הקליינטים שלנו היו בני אמדורסקי (אני פיתחתי את התמונות הראשונות של בנו...) בתיה לנצט ופיטר פריי, בומבה צור ועוד....