כמה תמונות חדשות- שנטיפי הנה המתוקה.... בישיבת צד....
ה היידי אור New member 22/12/02 #7 על יום צילום?... בואי נגיד ככה, היא סופר-מודל.... בהתאם לכך היא לא תצא מהמיטה בשביל פחות מ 10000$ (אבל תרוץ אלייך למען סטייק עסיסי...)
על יום צילום?... בואי נגיד ככה, היא סופר-מודל.... בהתאם לכך היא לא תצא מהמיטה בשביל פחות מ 10000$ (אבל תרוץ אלייך למען סטייק עסיסי...)
M matansolomon New member 22/12/02 #8 וואו ממש חמודות../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif ואני רואה שהן גם אוהבות אחת את השניה יפה מאוד...ממש חמודות...
וואו ממש חמודות../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif ואני רואה שהן גם אוהבות אחת את השניה יפה מאוד...ממש חמודות...
ז זיו25 New member 22/12/02 #9 והיא הרסה לך את הבית? להההה.... היא נראית כל כך מתוקה... והיא לא נראית כמו אחת שתהרוס לך את הבית. אבל כדי למנוע את זה בעתיד, אולי כדאי שתקחי אותה יחד איתך, כשאת יוצאת עם שנטיפי לטיול בברכה, זיו.
והיא הרסה לך את הבית? להההה.... היא נראית כל כך מתוקה... והיא לא נראית כמו אחת שתהרוס לך את הבית. אבל כדי למנוע את זה בעתיד, אולי כדאי שתקחי אותה יחד איתך, כשאת יוצאת עם שנטיפי לטיול בברכה, זיו.
ה היידי אור New member 22/12/02 #10 ככה צוחקים עליי????..... חכה חכה.... תן לי קצת זמן ואני אצלם את כל הנזקים שתראה.... אבל יש בכל זאת צדק בדבריך.... עכשיו כשאופק זוחלת הן בטח יתחילו לשתף פעולה בעיניני הרס....
ככה צוחקים עליי????..... חכה חכה.... תן לי קצת זמן ואני אצלם את כל הנזקים שתראה.... אבל יש בכל זאת צדק בדבריך.... עכשיו כשאופק זוחלת הן בטח יתחילו לשתף פעולה בעיניני הרס....