כמה תמונות יפות מדרומה מאילת....
...או ליתר דיוק מדהב
וגם סיפור על מצלמה שכמעט טבעה - אבל בסוף ניצלה...
אקיצר: לאחר שהתפנו להם כמה ימים בסוכות החלטתי לרדת דרומה - והפעם לדהב. חבר שתכנן להצטרף לא היה יכול ולבסוף ירדתי עם קבוצה בהובלתו של אבנר אפרתי המהולל
.
עבורי היתה זאת חזרה לדהב לאחר 20 שנה (כמובן שבינתיים צללתי בסיני - אבל באזור שארם). הצלילות כללו את רוב האתרים המוכרים וגם יום אחד של צלילות על גבי ספינה באזור קאבר אל בינת. בנוסף צללנו גם בקניון ובבלו הול (כמובן שבלי לרדת לקשת) ובסה"כ 12 צלילות נהדרות.
לצערי יש באמתחתי תמונות רק מהיום הראשון של הצלילות וזאת עקב תקלה במארז (באשמתי
) שכמעט וגרמה לטביעת המצלמה. לא מזמן רעשתי מארז יד שניה של חברת recsea עבור מצלמת ה g 12 הותיקה שלי ואני מתכנן גם כעת להוסיף פלש חיצוני ואז ביום השני של הצלילות בעודנו בצלילה הראשונה באתר המערות (cave) שמדרום לדהב, אני שם לב לפתע בעומק של כ 20 מ' כי המארז מתחיל להתמלא בטיפות
במהירות עליתי למעלה תוך שאני מחזיק את הפורט של העדשה כלפי מטה כדי שהמים יתרכזו בפורט ולא יפגעו במצלמה עצמה. על החוף, לאחר הצלילה, פתחתי את המארז וניסתי לייבש את המצלמה. הסיבה לדליפה התגלתה בדמותה של שערה זעירה שנדבקה לאו-רינג. המצלמה חזרה לעבוד, אך המסך שלה לא
. לאחר שחזרתי צפונה ניגשתי לטכנאי שתיקן את המצלמה והחזיר את המסך לעבודה מלאה. הנזק, על פי הטכנאי, נגרם כתוצאה מטיפות שחדרו למצלמה וגרמו לקצר בממגעי הפלש וכתוצאה מכך נשרף הלוח של המסך. אבל הכל כאמור תוקן ועכשיו המצלמה מחכה שוב להכנס למים (והפעם בזהירות רבה
).
אז הנה להם מספר תמונות מהמצלמה בטרם שבקה לה זמנית. תמונות נוספות בקישור הבא:
https://www.facebook.com/pg/Avner-E...1/photos/?tab=album&album_id=1738903769568970
...או ליתר דיוק מדהב
אקיצר: לאחר שהתפנו להם כמה ימים בסוכות החלטתי לרדת דרומה - והפעם לדהב. חבר שתכנן להצטרף לא היה יכול ולבסוף ירדתי עם קבוצה בהובלתו של אבנר אפרתי המהולל
עבורי היתה זאת חזרה לדהב לאחר 20 שנה (כמובן שבינתיים צללתי בסיני - אבל באזור שארם). הצלילות כללו את רוב האתרים המוכרים וגם יום אחד של צלילות על גבי ספינה באזור קאבר אל בינת. בנוסף צללנו גם בקניון ובבלו הול (כמובן שבלי לרדת לקשת) ובסה"כ 12 צלילות נהדרות.
לצערי יש באמתחתי תמונות רק מהיום הראשון של הצלילות וזאת עקב תקלה במארז (באשמתי
אז הנה להם מספר תמונות מהמצלמה בטרם שבקה לה זמנית. תמונות נוספות בקישור הבא:
https://www.facebook.com/pg/Avner-E...1/photos/?tab=album&album_id=1738903769568970