כמה תמונות מהטיול

Ronnie*

New member
כמה תמונות מהטיול

ניסיתי להוסיף למטה, אבל זה לא מקפיץ את ההודעה, אז הנה שוב פה... בקיצור, התמונות מטושטשות נורא כי צילמנו אותן עם הטלפון הסלולרי של אורי (שהוא גם מצלמה דיגיטלית, אבל לא כל כך איכותית). אז הנה תמונה מפיסגת היונגפראו המושלגת...

Ronnie*

New member
והנה אני בלוגאנו

עיר יפה בחלק האיטלקי של שוויץ...

shelycat

New member
איזה כיף:קיבלנו קצת חו"ל בארץ

נראה שהיה לכם כיף, ומקווה שהבאתם איתכם לכאן קצת מהחזית הקרה שחוויתם "שם" כי לא תזיק חזית קרירה גם פה בארץ השרב.

Ronnie*

New member
ואחרונה - אנחנו בגונדולה...

עלה המון כסף, אבל דווקא היה שווה (אם כי קצת מסריח. אבל מאוד רומנטי
).

שמופית

New member
מקסים ! נראה שהיה לכם

טיול מקסים !! בטח אנשים הסתכלו עליכם בתמהון - זוג שנעמד לפני הפלאפון ומצטלם

Ronnie*

New member
בהחלט יכול להיות ../images/Emo6.gif

אורי טוען שנהייתי ממש יפנית (כי התיירים היפנים לא מפסיקים לצלם, וגם אני).

צילולה

New member
איזה יופי..../images/Emo42.gif

כל כך בא לי לנסוע עוד הפעם... לא ידעתי אפילו שיש פלאפונים עם מצלמה דיגיטלית בפנים...

rona25

New member
תמונות מאוד יפות ונראה שהיה קר

אפשר לשאול של איזה חברה הטלפון הסלולרי עם המצלמה הדיגיטלית (נשמע מעניין)? ומה עלותו?

Ronnie*

New member
של סלקום, מתוצרת נוקיה.

אני לא יודעת כמה יעלה, אבל בטח הרבה... (אני לא חושבת שמוכרים אותו כבר בארץ, אבל כן ראינו אותו בחנויות בחו"ל) וכמו שאת רואה, התמונות לא יוצאות כל כך טוב. אבל זה טלפון ממש חמוד, ויש לו צלצול פוליפוני והמון תכונות נחמדות...

תמונות מקסימות!!!!!

וואלה- מה זה הבאת לי חשק לנסוע... אבל אין לי גרוש על הנשמה... בעסה. אהבתי במיוחד את התמונות מלוגאנו- ממש יפות.

מדהים !!!

איך עשית לי חשק אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף יום אחד אני פשוט העלם ואסע לי עם הבעל והילדה מה שכן אתם נראים פה בגונדולה בעננים כן ירבו טיולים כאלו

תוכי

New member
אחלה תמונות ../images/Emo45.gif

איזה נוף .............. ואני חושבת שגם אני יום אחד אסע לי (כשתסייים המשכנתא)

fila

New member
רוני התמונות מקסימות.....

אהבתי את התמונות המשותפות שלכם אגם עשית לי חשק לנסוע לשם שוב... במילה אחת - מקסים! יופי שנהניתם!

למעלה