כמה תמונות מהיום..נחל נקרות

כמה תמונות מהיום..נחל נקרות ../images/Emo26.gif

בקרוב הסיפור ומחר - מחרתיים הסרט .. גדי

יה אללה, איזה חתיכים!!!! ../images/Emo68.gif

אבל שאר התמונות קטנות, נראה לי שחנן צילם אותך מלווין.

alonaski

New member
הי גדי! ../images/Emo13.gif

לא תאמין, אבל... במגזין אופנים החדש - נמרוד כהן משתמש באימרה שלך כשהוא מצטט את ג'ון לנון, בכתבה המזילת-ריר שלו על הרכיבה בחו"ל: "החיים זה מה שקורה לך..."
בינגו!!!

timon1

New member
תופעת הטבע שבתמונה נקראת:

"מחדר טורי" ולמיטב זכרוני נוצר ע"י זרם לבה או משהו כזה, למעשה אני די משוכנע שהסבירו לנו את התופעה בדיוק במקום הזה [ואפרופו, מאוד צחקנו כששמענו את השם הזה לראשונה, גברים אתם יודעים...]

סיפור מסע.. ../images/Emo26.gif נחל נקרות

המסלול – דרך הבשמים - חניון בארות – נחל נקרות - למצד נקרות – משם עלייה לסינגל ברמת נקרות – ירידה חזרה לנקרות –רכיבה בנחל ארדון וחזרה לחניון בארות השכמה ב 5 בבוקר 5:30 יציאה – 7:30 אוסף את חנן ובועז בבאר שבע ויורדים למכתש .. הגענו לחניון בארות ומצאנו שם רוח חזקה
עם הרבה אבק באוויר וגם קבוצת רוכבים שהגיעו לכמה ימי רכיבה ולינה באוהל הבדואי במקום – מומלץ בחום. מתארגנים ויוצאים לדרך – לפי המידע שאספנו בדרך הרכיבה בערוץ הנקרות קשה עד בלתי אפשרית בגלל הדשדשת (חלוקי אבנים מעורבים בחול – צריך אופניים 4X4 ) מתייעצים בינינו ומחליטים בכל זאת לרכב בערוץ במגמת ירידה לכיוון מזרח. מחניון בארות למצד סהרונים – סיור קצר במצד והלאה למעלה דקלים - כשמו כן לא הוא – אין שם שום דקל.... נכנסים לנקרות עם קטע רכיבה על מסלע נחמד מאד ואז יורדים לדשדשת – מייד מתחילים לחפש שטח רכיבה קשה יותר על הגדות של הערוץ – ומתברר שאפשר לרכב שם בלי לרדת לדשדשת . כל פעם מישהו אחר מוצא דרך והשאר אחריו ולפעמים מתפצלים לשתי הגדות. ככה מתקדמים עד למצד נקרות בחיבור של נחל נקרות ונחל המישר. בדיוק מול המצד מהצד השני של הערוץ מונח לו בור מים נבטי משוחזר עם מבנה מאבן – מבקרים שם ועולים למצד. מהמצד לכיוון מערב מתחיל הסינגל של רמת נקרות. עליה קשה ברכיבה ובעיקר ברגל עד לרמה. הרכיבה ברמה קלה בימים תקינים אבל לנו חיכתה משימה מיוחדת עם רוח צד ורוח אף במהירות של כ 50 קמ"ש. רוכבים ברוח בקצב השיר RIDERS IN THE STORM ולאט לאט מצמצמים מרחק לכיוון הירידה המדהימה לנחל נקרות. אחרי הירידה פונים ימינה לנחל ארדון ומקיימים את מצוות ההצטלמות עם הדייק – מין גוש סלע שפרץ לו דרך (לפני מלן תלפים שנים) בצורה אנכית לכיוון השמיים. משם עליה קצרה למגרש החניה ומול הרוח החזקה חזרה לחניון בארות – שם יושבים באוהל של הבדואי שותים תה ואוכלים פיתה בלבנה . זהו -- סך הכל 31 ק"מ של מאמץ וכיף. גדי

יורם חן

New member
גדי, התיאור ניכנס לתחרות הסיפורים

ויופיע בלוח המאמרים. אחלה תמונות, מעניין מה פרוייד היה אומר על התמונה השניה של הדייק בנחל ארדון.

Dorthi

New member
יורם, לדעתי יש להכניס את הסיפור של

לדעתי יש מקום להכניס את הסיפור של שחר ,בכינויו bubbel boy, לתחרות הסיפורים.!!

voodoochild

New member
דורית הרכיבה עצמה

עם שחר במדבר יומיים, היתה הפרס האמיתי, הסיפור והתמונות הם בשביל השיתוף של החוויה..... אבל המון תודה על הפרגון....

לא כדאי - הסיפור שלי לא עומד...

בסטנדרטים הגבוהים שנקבעו כאן באתר.... אני מעדיף להתחרות בשטחים שאני חזק בהם - למשל במסלול הספורט בבית גוברין או תחרות עריכת סרטים... אתה יכול לפרסם את סיפור גשר הדודות בתחרות "סיפורי השטויות במיץ עגבניות" - אם תהייה כזאת.. גדי

האמת לא ראיתי את זה עליך כי..../images/Emo98.gif

כל הדרך היית מאחורי.... חוץ מהסיום שרצת קדימה לכבות את הונטילטור..

alonaski

New member
לא הבנתי...

למה רכבתם בתוך ערוץ הנחל וחפשתם שם שבילים על הגדה?... הרי הסינגל הוא זה שמתחיל ליד החביות איפה שמצולמת התמונה הראשונה. לא עליתם משם? הרעיון הוא לעשות אותו הלוך-חזור. עולים לכיוון החוויות, רוכבים שם למעלה, גולשים למצד נקרות, מסתובבים וחוזרים על עקבותיך...
ואיך הסתדרתם עם הדשדש של נחל ארדון? ואיך הדשדש של ארדון לעומת דשדש נקרות? מה יותר מדושדש ואיטי? מה יותר נוח לרכיבה?...
ובכל אופן - הערת אזהרה שכדאי שידעו כולם: שמורת הרמון היא השמורה הכי גדולה בארץ וגם השמורה עם הפקחים הכי קפדניים וקנאים!!! זוכרים - שרוכבי אופנים לא מורשים לנוע על שבילי הליכה?...
- אז אם אתם יוצאים למסלול הזה, זכרו לקחת איתכם את הסיכון המחושב שהפקח יכול לתפוס אותכם "מחרבים" את השמורה וזה עלול להיות מפגש מאוד לא נעים שכרוך בנוסף - בקנס כספי גבוה...

למעלה