כמה תמונות מהמפגש עם שלומי יש לי רק כמה שישראל צילם בפלאפון ושלח לי..
O orianush New member 6/9/07 #1 כמה תמונות מהמפגש עם שלומי יש לי רק כמה שישראל צילם בפלאפון ושלח לי..
O orianush New member 6/9/07 #3 יש עוד אחת אבל אני לא מצליחה להעלות אותה לא יודעת מה הבעיה איתה.. לא נורא גם ככה היא לא יצאה כל כך טובה.. אם יהיו עוד אני אעלה..
יש עוד אחת אבל אני לא מצליחה להעלות אותה לא יודעת מה הבעיה איתה.. לא נורא גם ככה היא לא יצאה כל כך טובה.. אם יהיו עוד אני אעלה..
N nina41 New member 7/9/07 #6 אני מבינה שלך אין עוד אבל אולי ישראל ישים את מה שהוא צילם (את כל התמונות) כאן אז זה יהיה נחמד מאוד מיצידו.
אני מבינה שלך אין עוד אבל אולי ישראל ישים את מה שהוא צילם (את כל התמונות) כאן אז זה יהיה נחמד מאוד מיצידו.
N nina41 New member 9/9/07 #12 אחי , היא הפוכה אי אפשר ליראות יש למישהו מושג איך אני הופכת אותה כדיי שניראה היטב? יהיה נחמד אם תענו ותודה ששמת את התמונה שים עוד אם יש
אחי , היא הפוכה אי אפשר ליראות יש למישהו מושג איך אני הופכת אותה כדיי שניראה היטב? יהיה נחמד אם תענו ותודה ששמת את התמונה שים עוד אם יש
N nina41 New member 9/9/07 #16 אוי למה אתם כאלה , ישראל אם תוכל תהפוך שנוכל ליראות היטב את התמונות מה לא חבל?
O orianush New member 9/9/07 #18 הנה הפוך.. אני מקווה שהיא תעלה הפעם.. ומאיה הוא לא עשה בכוונה חח הוא מהפלאפון כותב...
ה הילונת 90 New member 9/9/07 #15 אורי יש את התמונות שאני צילמתייי זה בכרטיס שלך...תעלי אותןןןן ואני גם אעלה יש לי כמה בפלאאא כרגע זה לא מעלה לי אז אני אנסה יותר מאוחרררר
אורי יש את התמונות שאני צילמתייי זה בכרטיס שלך...תעלי אותןןןן ואני גם אעלה יש לי כמה בפלאאא כרגע זה לא מעלה לי אז אני אנסה יותר מאוחרררר
O orianush New member 9/9/07 #17 במצלמה זה רק איתי ואיתך.. את רוצה שאני אעלה את התמונות שלו איתך? לא רציתי סתם לפרסם.. אולי את לא רוצה שיראו חח
במצלמה זה רק איתי ואיתך.. את רוצה שאני אעלה את התמונות שלו איתך? לא רציתי סתם לפרסם.. אולי את לא רוצה שיראו חח