כמה תמונות מהסיבוב הופעות.. בילי
B BryNicky New member 31/7/03 #2 ../images/Emo99.gifג'ואל../images/Emo99.gif *מתעלפת* אגב שמתם לב? צבע את השיער שלו לורוד\אדום.. נייייייייס *מושפע מבנג'
../images/Emo99.gifג'ואל../images/Emo99.gif *מתעלפת* אגב שמתם לב? צבע את השיער שלו לורוד\אדום.. נייייייייס *מושפע מבנג'
¥ ¥EleVatioN¥ New member 31/7/03 #5 חחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif שלא יפלו לו לא סתם אבל הוא עושה את זה הרבה לא? קראתי באיזה מקום שהוא אמר שהוא גם אוהב לירוק והוא תמיד יורק אבל רק בחוץ
חחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif שלא יפלו לו לא סתם אבל הוא עושה את זה הרבה לא? קראתי באיזה מקום שהוא אמר שהוא גם אוהב לירוק והוא תמיד יורק אבל רק בחוץ
B BryNicky New member 31/7/03 #7 חח../images/Emo6.gif יאפ הוא יורק הרבה.. איזה חמווווווווודדדד עזבו עזבו.. אני מאוהבת קשות.. ג'ואלללללל
חח../images/Emo6.gif יאפ הוא יורק הרבה.. איזה חמווווווווודדדד עזבו עזבו.. אני מאוהבת קשות.. ג'ואלללללל
B BryNicky New member 31/7/03 #11 שמן?!?!?!?!? את לא רואה ת'ריבועים??????? איזה כוסוןןןןן האח ג'ואל ג'ואל
B BryNicky New member 31/7/03 #9 אאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif איזה כוסון הג'ואל הזהההההה!!!!!!!!!!!!
S sk8er grrl New member 1/8/03 #12 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif איזה מאמי! מרחוק הוא נראה שמן אבל מקרוב רואים את הריבועים! אני רוצה אותו!
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif איזה מאמי! מרחוק הוא נראה שמן אבל מקרוב רואים את הריבועים! אני רוצה אותו!