כמה תמונות מהפסטיגל

orianush

New member
כמה תמונות מהפסטיגל

לא אני צילמתי.. חברה שלחה לי, מהפורום של שירי מימון..

עם כל הכבוד לשירי והערכה לכישוריה ../images/Emo8.gif אני

אצלם לכם מהזוית של שלומי ..ב 19 לחודש יום שישי הבא , אני יהיה עם המשפחה וחברים ומבטיח לכם תמונות קצת יותר יפות , שמחמיאות ומכבדות את שלומי , כפי שראוי !!! ואם יהיה שיתוף פעולה אני אצלם לכם גם מאחורי הקלעים ...

orianush

New member
אנחנו מחכים לתמונות ../images/Emo13.gif

אני שבוע אחריך בע"ה

עם הילדים ? או שאת רק

משלימה חוסרים מהילדות
?

orianush

New member
../images/Emo6.gif עם הילדים

אני לוקחת את הבן של אחותי, הבטחתי לו.. כל יום הוא שואל אותי מתי הולכים לפסטיגל להופעה של שלומי שבת

karoleking

New member
עוד הכל פתוח../images/Emo13.gif

יש דברים שעדיף לא לדבר עליהם..
במיוחד לא ליד ירין
נכון לעכשיו נפלתי בין הכסאות (של ההיכל)אבל אני מאמינה במזל..יש תמיד אנשים שמוכרים באתרי "יד שניה" כרטיסים מיותרים...יהיה טוב

מה אין כרטיסים ?

את מוזמנת להשתמש בכרטיס שלי : יום שישי 19 לחודש ב 16:00 , אשתי הזמינה לנו ולאחינים שלה , אני על תקן הנהג ולא איכפת לי להשאר בחוץ , יהיה לך כרטיס אחד תשיגי עוד אחד לילדה ....

karoleking

New member
בטח! יום שישי בשעה 16:00 רכבת

במיוחד בחזרה! חוויה אמיתית...אולי בסוף תצטרך להיות גם הנהג שלי...

karoleking

New member
בעצם רוב הסיכויים שיהיה ברית לבן-אחי

ביום שישי ה-19. נראה לי קצת לחוץ. אבל אם לא, סבבה... נבדוק! קודם שנמצא עוד כרטיס. כי לבד אם אני הולכת, לא יהיה לי לאן לשוב

orianush

New member
הלוואי וזאת הייתה הופעה של שלומי...

קרול חבל שלא אמרת לפני 2 כרטיסים הייתי מזמינה לך איתי.. אמרת שאת צריכה יותר

karoleking

New member
ברור שאני צריכה יותר

הרי כל המשפחה פתאום מתעניינת בפסטיגל
אבל אם אין ברירה אני אקח רק את הבובה. כבר ראיתי שיש מלא שמוכרים ועוד לא התחיל אפילו. אני אמצא משהו מתאים ואפילו יותר משתיים ובמקום טוב (כן כן מתפנקת) ואני אקנה. ברור שהייתי מעדיפה איתך אבל את מבריזנית.
האמת שבאמצע שבוע לא כל כך מתאים לי, עדיף לי בסוף שבוע בלי לחץ. לא משנה, מבטיחה לך שאני אהיה בפסטיגל. גם אם אני אתחזה בשביל זה ל

orianush

New member
../images/Emo2.gif אני מבריזנית?

אני מעדיפה אמצע שבוע באחד מהימים של חנוכה ככה זה מעביר לילד עוד יום חופש....

למעלה