זה בעצם היה טקס חשיפת הדרגות, יום חמישי מסדר הכנפיים, אבל בעצם זהו אותו המפגן. הנה כמה תמונות, ישנם גם סרטונים שאותם אני אערוך ואעלה אחר כך. ראשון, הסנונית בתצוגת הכניסה:
מאז שאני זוכר את עצמי אני במסדר כנפיים כל הזמן אותו סדר, רק שבפעם האחרונה (לפני שנתיים) חשפו בפנינו את הרעם. תמיד יש את הצוקיות עם העשן, ה"ינשוף" שעושה נחיתה מדהימה ויסעור שמוציא ג'יפים וחיילי רגלים "קרנף" שממריא עם רקטות. קוברות ואפאצ'י מפציצות חביות דלק. ומטוסי F16 מפציצים טנק דמה עם פצצות בוץ ומים. אבל, תמיד כיף לראות את זה אני אהיה כמובן גם ביום חמישי. ואצלם תמונות.
F15-I... קצת מטושטש, אבל אהבתי. אני לא מת על מטוסי קרב, אבל זה היה פשוט מדהים... אני לא האמנתי כמה עוצמה יש לדבר הזה עד שראיתי אותו מולי.. השאיר אותי עם פה פעור (וידיים על האוזניים).
לא רציתי שהרעש הזה יגמר ! רעש מדהים ! הרעש היחיד שעיצבן שם זה הצוקיות בזמן ההנעה, השריקה - 4 צוקיות, בכל זאת ... אבל גם - לא סתמתי אוזניים, רעש שגם ככה לא שומעים כל הזמן
(מקווה שבאופן זמני לא אשמע אותו כל הזמן). סה"כ היה מגניב לאללה אחלה תמונות אחי
חילוץ פצוע מדומה (בובה) על אלונקה. איתו עולה חייל מיחידת החילוץ של חייל האוויר- 669. על הקרעקע נשארו עוד חיילים מהיחידה, ומיד יבואו בלק הוקים לאסוף גם אותם.
בשער 3 אני צודק? גם אני היתי שם אני את התמונות שלי יעלה מחר או ביום חמישי המפןג היה יחסית נחמד אבל די קצר כאב לי שהורידו את הF15I ל6 דקות בשביל שיהיה זמן לסולו של הסופה(איכס) לפני שנתיים הוא היה 10 דקות..... זה פשוט המטוס בה' הידיעה