כמה תמונות של אמיר שצילמתי... תמונות דיי ישנות לפני בערך שנתיים...
C CrazyInLove New member 26/1/07 #1 כמה תמונות של אמיר שצילמתי... תמונות דיי ישנות לפני בערך שנתיים...
C CrazyInLove New member 26/1/07 #6 6 תמונה שלי איתו בעיקרון אבל הורדתי את עצמי מהתמונה כי יצאתי ממש נורא
C CrazyInLove New member 26/1/07 #7 יש לי עוד המון תמונות מהסט הזה... פשוט העלתי רק כמה. יש לי גם עוד איזה 10 אלבומים עם תמונות שאני צילמתי מתקופת היי פייב. אם אני יסרוק את זה או משהו אני אעלה הכל לפה.
יש לי עוד המון תמונות מהסט הזה... פשוט העלתי רק כמה. יש לי גם עוד איזה 10 אלבומים עם תמונות שאני צילמתי מתקופת היי פייב. אם אני יסרוק את זה או משהו אני אעלה הכל לפה.
ר רעות שטיינברג New member 26/1/07 #8 היי לפי התמונות אני חושבת שאני מכירה אותך.את היית בעבר בפורום של אמיר ומיכל בMSN? ו על התמונות
C CrazyInLove New member 27/1/07 #11 הייי כן הייתי שם אבל ממש מזמן. לא הייתי ממש קבועה שם הייתי נכנסת מידיי פעם. וזה התמונות הכי "חדשות" שיש לי. אין לי חדשות יותר. אבל יש מלא מלא תמונות מתקופת היי פייב מהופעות ומפגשים וכל מיניי שאני צילמתי. אולי אני יסרוק בקרוב ויעלה לפה.
הייי כן הייתי שם אבל ממש מזמן. לא הייתי ממש קבועה שם הייתי נכנסת מידיי פעם. וזה התמונות הכי "חדשות" שיש לי. אין לי חדשות יותר. אבל יש מלא מלא תמונות מתקופת היי פייב מהופעות ומפגשים וכל מיניי שאני צילמתי. אולי אני יסרוק בקרוב ויעלה לפה.