כמה תמונות של דברים שהכנתי...

כמה תמונות של דברים שהכנתי...

בחנוכה באו אלי חברות והכנתי ארוחה שלמה בשעתיים: לזניה פיצות סופגניות סופלה שוקולד ועוד כל מיני סלטים

יוכי68

New member
עמיצורית, אל ייאוש בסוף כולם מצליחים....

נסי להסביר מה את עושה ואיך ואולי נוכל לעזור לך.......בהצלחה.......מצפים לראות את תוצרייך.

כנראה שאני צריכה להקטין את התמונות...

ברגע שאגלה איך עושים זאת, אני יעלה.. בנתיים את יכולה למחוק את השירשור הזה...

יוכי68

New member
בשרשור למטה כתבתי לשחמטית איך להקטין -

קראי ונסי - לא להתייאש - אני לא מוחקת ומצפה להצלחה

ניסתי אבל זה לא ילך..

הכי קטן שזה עושה את הקובץ זה 659:| לונורא... בהזדמנות אחרת נעלה תמונות..

cial 1

New member
לא קטן תתני תמונה גדולה?

תני תמונה גדולה בתוכנה באלבום הכוונה ושם יש לך החלון של הפעולה שוב כדי לתת הרי הכפלה לתמונה ואז יש שורות של כתב הבסר רק שורה ומתחת עוד שורה ואז יש גם חלל ריק ושוב עוד שני שורות שם למעלה בשרות הם נפתחות עם העכבר בקליק ימיני וכתוב לך PICTURE GRID זה כמובן כאשר את מקליקה על שלש התמונות וכול החלון נפתח ואז את עושה את הפעולה שהסברתי לך כאן על השוקות אבל בדוגמה הזו תקבלי הקטנת הצלחת למשל אבל גם יפה זה אחרי זה כאשר את לבד תשחקי קצת ללמוד זה גם עוזר מקווה שעזרתי לך קצת עמיצורית חני שבת שלום לך

רותי410

New member
תלכי בשיטה של יוכי, היא מוצלחת. ולמה את לא

יכולה להקטין יותר? משונה. אפשר להקטין אפילו ל-500 אם לא קטן יותר. אם אני הצלחתי, כל אחד יכול. ושאפו שהצלחת בשעתיים להרכיב שולחן אירוח. גם אצלי היו אורחים לפני שנה בחנוכה להדלקת נרות, וגם אני הכנתי כל מיני דברים, אבל הלכתי גם על הרבה דברים קנויים. אבל לי, לשם שינוי, לקח כמה ימים להכין את כל העסק. מישהו פעם יצטרך להסביר לי איך אפשר להכין מהר וטעים. אני צריכה ללמוד להתייעל.

cial 1

New member
רותי410 נשמה שלי את רוצה אתר נלווה ללמוד הכנת

כמה דברים ואז הכול יראה מהיר וטעים ואמין את שם תמתצאי גם משהו יהודי ומה שלא אנחנו מדלגים נכון הרי כול מתכון יכול להיות בן לאומי? ואז יש לנו את היכולת ללת כשר לכול דבקטן הרי יש לנו כאן שפע של הכשרות בכול מני מרקולים נכון אני לא מרשה לעמצי הכול של בד"ץ עשה לך רב ולי וכול המשפחה שלי יש רב ואני אני בחגים מקבלת מהמשפחה שלי שרובם דוסים אני גם מודה על זה ואני גם לא אוחלת עוף ולא בקר ולא כבש נכון אם אני מכינה זה לאחרים אבל לא תמיד ומה אני אוכלת ועושה מעשירה במטבח שלי בשר הודו נטו ומזה יש גם ששואים אותי זה עגל" או או אני אומרת זה טעים זה טוב ומה זה הכי מעולה ומעלה על כול בשר שיש בעולם. ורק בגללי הוא התיקר? ובאמת צריך כך ללמוד איך היא או הוא נכין דברים בוידאו יש שם דברים קלים ומה יש גם לא שפים וזה חינם ומדהים אני מדי פעם כך עושה אפילו משנה כמובן אבל יש מה להציע רוצה ואולי יש לך? זה ממש את רואה את הכמות את הפעולה לא סתם כמו שנותנת קרין גורן עם כול הכבוד לה כך מה היא נונת הכול מוכן בלי לדעת מה הכמות ונה נכנס רק לדגמן איך היא יוצאת העוגה או הדבר ? נכון היא נותנת מתכון לאתר אבל יש שם תלונות שזה לא זה טוב זה מה שאני ראיתי אז לא תמיד היא מוסרת את ה-א -ב ועל זה אין לי הרבה מה לעשות באתר שלה" רותי אני לרשותך
ושבת שלום הכי מבורכת לך

רותי410

New member
שבת שלום גם לך, חני, ואשמח למצוא אתר

שמלמד צעד צעד מה יש לעשות. את הרי יודעת שאני עדיין תלמידה בכל מה שקשור באפייה ובבישול. אם זה אתר בעברית, אשמח. כי ראיתי את תכניות הבישול בטלוויזיה המרוקאית, ולא הבנתי מילה. בכל אופן, תודה על ההצעה.

cial 1

New member
מתוקה שלי רותילההההלה זה באנגלית

אבל יש את הדברים מונכים על השולחן ההכנות כול דבר והיא או הוא מצביעים על זה מה כול כך קשה זה לא ערבית אני בעצמי לא הבנתי אותה ולא חזרתי לעולם גם אם היה טוב אצל המרוקאית" א היא ערביה מודרנית והיתה משחילה מילים בצרפתית זה יפה אבל הרגיז אותי דבר אחד לרעתי מהו? הכלים אין לנו אנחנו צריכים נפח כדי שיהיו לנו אותם כלים זה אחד ולשאר המתוקים ידועיפ גם לנו. עד כאן לגבי אותה מרוקאית" עכשיו כאן אתר לכול המאכלים של רוב העולם ועדות אגב הוא מוכר לכול אחד ושם זה כך הולך את רוצה מתכון לעוף הוא מצוי את רוצה מתכון למשל יפני יש גם יהודי זה יפה ורוב הטןכל בעולם דומה נכון אנחנו בשלנו בכשר אבל חלבי הוא לכולם בשרי קונים רק על ידי רב פה בכול עיר יש לו רב אני למשל במגדל העמק הבן קונה לי הכול ומה שחסר יש במרקולים הגדולים גם בהשגחה הכי טובה ואני אדם מאמין הכי מצחיק אותי שיש מורים שלמדו אותי היום הם רבנים לכול דבר... אז אני אנסה לתת לך במסרים זה מתאים לך תגידי כן אשלך לך יותר קל לי מלתת אותו כאן ואם טוב לך ורוצה לשתף עוד אז מה"טוב עכשיו הם גם מודים לך שההיית במקום שבת שלום לך חומד בבית אני ממלה את המצלמה גם זה צריך?

רותי410

New member
שבת שלום גם לך, חני. ותודה על הכול

עם אנגלית אין לי בעיה ולמדתי המון מהבי-בי-סי לפני כמה שנים. היתה שם תכנית של תחרות בישול, עם מרכיבים מסוימים שצריך להכין מהם בזמן קצר מאכלים - כמה שיותר משובחים. אז אמנם לא יישמתי שום דבר, אבל נהניתי מאוד לצפות ולהפנים, ועד היום אני זוכרת כמה טיפים שלהם ומיישמת אותם. וגם למדתי מהם שמות של תבלינים - את זה לא לימדו בבית ספר. שתהיה לכולם שבת מהנה, חמימה ונעימה עם הרבה התרוממות הנפש.

למעלה