כמה תמונות של הודיה סוף כל סוף החלטתי להציג אותה..
ש שרה&הודיה New member 21/11/01 #1 כמה תמונות של הודיה ../images/Emo13.gif סוף כל סוף החלטתי להציג אותה..
ש שרה&הודיה New member 21/11/01 #3 למה זה לא מצליח ../images/Emo35.gif הקובץ קטן ממה שמותר להעלות כאן אבל התמונה לא עולה (והיא עלתה במקום אחר..) אבל בלי קשר קישור לאתר תמונות שלה
למה זה לא מצליח ../images/Emo35.gif הקובץ קטן ממה שמותר להעלות כאן אבל התמונה לא עולה (והיא עלתה במקום אחר..) אבל בלי קשר קישור לאתר תמונות שלה
ד דיאנה1 New member 21/11/01 #5 זה מצליח, פשוט ההודעה מופיעה לפני שהקובץ מסיים לעלות, בניגוד לפורומים אחרים בהם יש לחכות עד שהקובץ נטען ורק אז אפשר לראות את ההודעה. לכן נוצר מצב שרואים את ההודעה, אבל כשמנסים לפתוח את התמונה המצורפת לא רואים כלום. צריך לחכות כמה דקות ואז זה מסתדר.
זה מצליח, פשוט ההודעה מופיעה לפני שהקובץ מסיים לעלות, בניגוד לפורומים אחרים בהם יש לחכות עד שהקובץ נטען ורק אז אפשר לראות את ההודעה. לכן נוצר מצב שרואים את ההודעה, אבל כשמנסים לפתוח את התמונה המצורפת לא רואים כלום. צריך לחכות כמה דקות ואז זה מסתדר.
ד דיאנה1 New member 21/11/01 #4 איזו ילדה יפה! נדמה לי, או שהיא הופכת מתינוקת לילדה? אם אני משווה לתמונות קודמות שהראית - היא ממש נהיית "ילדה" פתאום!
איזו ילדה יפה! נדמה לי, או שהיא הופכת מתינוקת לילדה? אם אני משווה לתמונות קודמות שהראית - היא ממש נהיית "ילדה" פתאום!
ש שרה&הודיה New member 21/11/01 #6 אכן התמונות הללו ממש "ביגרו" אותה.. והאמת שאני אהבתי את השמלה הזאת שממש התאימה לה ותודה לגבי ההסבר על העלאת התמונות פשוט בהתחלה זה לא עלה לי בכלל ןלכן לא הבנתי למה זה לא הצליח..
אכן התמונות הללו ממש "ביגרו" אותה.. והאמת שאני אהבתי את השמלה הזאת שממש התאימה לה ותודה לגבי ההסבר על העלאת התמונות פשוט בהתחלה זה לא עלה לי בכלל ןלכן לא הבנתי למה זה לא הצליח..
ש שרה&הודיה New member 21/11/01 #9 תמונה אחרונה להלילה ../images/Emo1.gif התמונה היא עם ארנב שהודיה אהבה עד שהוא התקלקל..