כמה 0תומים יכולים להיות ה0מולנים? 😡 כל פעם מורידים את הרף ...

דיברגנט חדש

Well-known member
בשבוע שעבר, התוכנית ארץ נהדרת שמה מערכון שחרדים זורקים את צווי הגיוס לאסלה וקוראים לממשלה לגייס את הדרוזים במקומם (n)
אין להם שום גבולות, לפגוע ברגשות של הדרוזים :mad:

אתמול, התוכנית שמה מערכון מזלזל בחטופים בכדי ללעוג לשרה וליאיר בנה וכלל לא אכפת להם רגשות משפחות החטופים.

שמלת תחרה1

Well-known member
בשבוע שעבר, התוכנית ארץ נהדרת שמה מערכון שחרדים זורקים את צווי הגיוס לאסלה וקוראים לממשלה לגייס את הדרוזים במקומם
אין להם שום גבולות, לפגוע ברגשות של הדרוזים

אתמול, התוכנית שמה מערכון מזלזל בחטופים בכדי ללעוג לשרה וליאיר בנה וכלל לא אכפת להם רגשות משפחות החטופים.
ארץ נהדרת תוכנית עלובה, וככול שהיא פוגעת בציונים הרייטינג שלה עולה.
ארץ נהדרת וקשת 12 בהישג ענק: אלה הפרסים היוקרתיים בהם זכו
טקס פרסי הטלוויזיה לשנת 2023 הסתיים והביא עמו לא מעט כבוד לקשת 12, שקטפה חמישה פרסים בזכות ארץ נהדרת וגוף שלישי, שם גל מלכה רשמה הישג ענק. וגם: פרסי ההוקרה להם זכו כתבי הערוץ, תמיר סטיינמן וניצן שפירא. רשימת הפרסים המלאה לפניכם

תוכניות הזויה הפוגעת בכל דבר למען רייטינג.

Harrington

Well-known member
מנהל
בשבוע שעבר, התוכנית ארץ נהדרת שמה מערכון שחרדים זורקים את צווי הגיוס לאסלה וקוראים לממשלה לגייס את הדרוזים במקומם (n)

זה לא סתומים. זה פשוט שהאטרף להשמיץ את בני משפחת נתניהו גובר על הכל. גם על רגישות נדרשת כלפי משפחות החטופים (כמובן תוך צווחות השלכה לפיהן נתניהו הוא זה שלא אכפת לו וכו', כמיטב מנהג המחנה מימים ימימה).

הסתומים שבחבורה הם אלה שזה מפריע להם ובכל זאת צופים בתוכנית :).

דיברגנט חדש

Well-known member
זה לא סתומים. זה פשוט שהאטרף להשמיץ את בני משפחת נתניהו גובר על הכל. גם על רגישות נדרשת כלפי משפחות החטופים (כמובן תוך צווחות השלכה לפיהן נתניהו הוא זה שלא אכפת לו וכו', כמיטב מנהג המחנה מימים ימימה).
אני מאמין בדע את האויב, זאת גם הסיבה שלא משתמש בפונקציה של 'התעלם' עבור חלק מגולשי הפורומים.
הסתומים שבחבורה הם אלה שזה מפריע להם ובכל זאת צופים בתוכנית :).
ידוע לי ש0תומים הולכים עם הראש בקיר ולא מעניין אותם מסביבתם כמו הקהילה שאתה מסנגר עליה בכל הזדמנות ושאתה נמנה בתוכם |נחמה|

Harrington

Well-known member
מנהל
אני מאמין בדע את האויב, זאת גם הסיבה שלא משתמש בפונקציה של 'התעלם' עבור חלק מגולשי הפורומים.

ידוע לי ש0תומים הולכים עם הראש בקיר ולא מעניין אותם מסביבתם כמו הקהילה שאתה מסנגר עליה בכל הזדמנות ושאתה נמנה בתוכם |נחמה|
אין לי מושג על איזו קהילה אתה מדבר, אבל אם אתה אומר כנראה שאתה יודע על מה אתה מדבר (והרי לא יעלה על הדעת שהיית כותב דברים שאינך בקי בהם ;-)).

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
בשבוע שעבר, התוכנית ארץ נהדרת שמה מערכון שחרדים זורקים את צווי הגיוס לאסלה וקוראים לממשלה לגייס את הדרוזים במקומם
אין להם שום גבולות, לפגוע ברגשות של הדרוזים

בטשה לתוכנית ארץ נהדרת.
מהיום שהם צחקו על חיילי צה"ל הפסקתי לצפות בהם.

dwido3

New member

מסכים אם הכול רק לא עם הכותרת
ארץ נהדרת היא תכנית סטירה{וגם לפי דעתי מגזימים) אך תכנית סטירה בעיקרה לצחוק על השילטון בתקופת ממשלת בנ לפיד הם היו חורדים על חברי הממשלה של אז וגם היום הם לפעמים עושים זאת על לפיד על ליברמן ועוד
לכן המילה שמאלנים כאן מיותרת

דיברגנט חדש

Well-known member
ארץ נהדרת היא תכנית סטירה{וגם לפי דעתי מגזימים) אך תכנית סטירה בעיקרה לצחוק על השילטון בתקופת ממשלת בנ לפיד הם היו חורדים על חברי הממשלה של אז וגם היום הם לפעמים עושים זאת על לפיד על ליברמן ועוד
יש פגיעה ויש פגיעה, תצחק כמה שאתה רוצה על חברי הממשלה, זמרים, קרייני חדשות אך לא על מיעוטים בארץ שאתה רוצה שיהיו לצידך ולא על משהו שיכול לעשות תקרית בינלאומית כפי שפולגאר הדגים לך בתגובתו (#43) עם מובארק ויצפאן.

משתפרת1

Well-known member
מבחינתי ארץ נהדרת היא תוכנית נעדרת. הסטירה שלהם לא מצחיקה אותי, מינון הרעל גבוה מדי.

למעלה