כמה
חשובים

giloni

New member
ערב שכולו אגדות רוק

ערב שכולו אגדות רוק. BAROQUE&ROLL ערב עם המהפכנים הגדולים של הרוק הבריטי בסוף שנות השישים ובתחילת השבעים. מפגש של מוסיקה, הגיגים, צלילים ומראות. מרצה: יקי אשכנזי יום רביעי, 16 בנובמבר, "קפה ספר" בכרמיאל, 20.30 בערב המעוניינים – אנא צרו קשר במסרים ואשמח להסביר לכם כיצד להגיע נתראה יקי

Chocoholic

New member
88FM

אני מניח במידה סבירה של ביטחון שהרבה מקוראי הפורום נמנים בין מאזיני תחנת הרדיו של קול ישראל 88FM. בעקבות יוזמה של פורום אגדות רוק החלטתי להביא לתשומת לבכם את העובדה ששוב שוקלים לסגור בקרוב את התחנה, בעיקר משיקולים כלכליים. ועדת הכספים של הכנסת אמורה לדון על כך בשבועות הקרובים, זאת בעקבות המלצה של איזו ועדה שבחנה דרכי רפורמה בשידור הציבורי. סגירת התחנה הזו תתרום לדרדור המתקדם של התכנים המוצעים לציבור ותצמצם אפשרויות לאלטרנטיבה ופלורליזם; אני לא יודע מה איתכם, לי כבר לא תהיה סיבה להדליק את הרדיו באוטו, בעיקר משום שאני יודע כי לא אמצא תחנה נוספת המורכבת מטעם מוזיקלי קרוב לשלי, או בכלל מקום שפוי בסקאלה שלא נכנע לשד הרייטינג ומציף את האוויר ואת אוזני הקהל באותם להיטים רדודים. זו העצומה שאמורה להיות מוגשת לוועדה בכנסת. ב YNET לא נטשו את הנושא, ניתן לראות את מאות (!) התגובות התומכות שם (יש שם קישור לעוד כתבה בנושא, עם למעלה מאלפיים תגובות). יש גם פורום טרי למאזיני התחנה, נפתח לפני ימים ספורים.

למעלה