כמה ?

בדדי

New member
כמה ?

לוקחת כדור להרגע ועוד כדור ועוד כדור כמה כדורים עוד לקחת? כמה כדורים עד שהכל ירגע עד שהכל יהיה שקט? לוקחת כדור להרגע ויודע מה? זה לא עוזר זה לא פותר את הכאב את התסכול והפחד את התחושה של ילדה אבודה בעולם... אז כמה כדורים עוד לקחת כמה לגימות להוסיף עד שיהיה שקט באוויר? אלוהים יקר שלי ענה לי !!!! מה אתה רוצה ממני? לוקחת כדור והולכת לישון אולי שם יהיה סוף סוף שקט בראש!!!!

../images/Emo28.gif אני לא...

אלוהים, וגם קסמים אין לי בכובע, ובאמת שאיני יודעת את התשובה... מה שאני יודעת שאם ה"משיח" הוא הכינוי לרגע שיהיה יותר טוב, ולו במעט - אז הוא כן יגיע. איך אני יודעת?
כי בקצה תמיד, אבל תמיד יש אור..
והקצה
הוא לא התחלת הדרך,
הקצה הוא לא האמצע,
הקצה הוא בכל מקום שתחפשי
ותמצאי את ה
והחום שאנחנו, אני, כולם - שולחים אלייך.. את לא לבד, ואלוהים רוצה רק טוב בשבילך - ונכון, הוא יקר והוא ה
אור... ואנחנו כאן נחבק בכל הכוח... תמיד ובכל רגע... ונביאך אל האור... רק עוד טיפה,
טיפונת

בדדי

New member
מכתב שלי לאלוהים בבקשה....

הגזמת לחלוטין איך אתה מעז עדיין לתת לי מבחנים ולדחוק אותי לפינה למה עכשיו למה הכל ביחד מה אתה רוצה ממני בדיוק? אוף הלוואי ויכולתי לקבל ממך תשובה אחת ברורה. אתה רוצה אותי איתך ? אתה רוצה אותי במחלקה סגורה? כי לשם אתה מוביל אותי לאט אבל בטוח. תקשיב לי טוב תעזוב אותי במנוחה תפסיק לטפס עליי תפסיק לבדוק אותי נראה לי שהוכחתי את עצמי מספיק... גם היום אני לא ממש דואגת לי דואגת לאחרים ואתה מה עושה ממשיך להכשיל אותי להציב מכשולים כלכליים ונפשיים... מה אתה רוצה ממני מה עשיתי כל כך רע? למה זה מגיע לי שדווקא עכשיו שהכל שחור אתה מוסיף עוד ועוד... ואנשים צוחקים לא מבינים כי הם לא ממש יודעים הם עונים שזה תמיד בא בשלשות שלשות זה הרבה עכשיו הרבה מידי... תן לי לנשום בבקשה את המעט שיש לי אני מאבדת אני מאבדת את עצמי לדעת אני מאבדת את עצמי נקודה!! לא יכולה אלוהים לקבל עכשיו שיעורים אני רוצה חופשה ... עזוב אותי במנוחה אני מתחננת מבקשת דיייייייייייייייייי!!! הרסת לי את התחושה הטובה של הבית בבת אחת תוך יומיים עכשיו גם להניח ראש על הכר ולהרגע אני לא יכולה... מה עוד אתה רוצה מה? די אני סתם כותבת כי אתה בכלל לא עונה אתה לא מכיר אותי בכלל אני סתם עוד ילדה מתוך מיליוני ילדים אבודים... אז אם תראה אותי בקרוב לפחות תעשה את עצמך שאתה מכיר אותי.... ---------------------------------- כרגע בא לי לחנוק אותו....... אוהבת אותך אבל קשה לי מידי באמת שנמאס לי.

פעם,....

..... ..... פעם אמרתי כמעט אותן מילים, הן באו אולי ממקום אחר, אבל, הן באו. .... .... ואז, מישהי מאוד יקרה לי אמרה לי, בשפתה: בבקשה, אל תעמידי אותו במבחן, אל תתני לעצמך לעמוד במבחן של מה שעוד יכול לקרות.. יש תמיד יותר טוב, אבל יש גם יותר גרוע... ... ... ואז, הושטתי ידי כלפי מעלה.. ואמרתי. תודה, הבנתי.

בדדי

New member
תודה על מה?

כן יכול להיות יותר גרוע אבל יכול להיות יותר טוב אולי הגיע הזמן שיהיה קצת יותר טוב... לא חס וחלילה צריך לרמוס עד הסוף כן בשביל שנעריך יותר את יודעת מה נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא רוצה להעריך יותר קיבלתי מספיק שיקח הכל חזרה...

למעלה