כמובטח...

Emblem Wearer

New member
כמובטח...

2-3 עמודים (בתהליך) מתוך 2 מ-5 הסיפורים... נתחיל עם מה שאכנה לעת עתה בר"ש IN:WTTDS

Emblem Wearer

New member
תוספת -

המשך ה"טיזר" מחר, עם עמודים נוספים של LINEUP, IN;WTTDS וכן עמודים חדשים מסיפורים אחרים...

The Crusader

New member
נראה מבטיח למדי..

רק הערה.. לא יוגע אם ה"דיבורים" בבלונים ישארו או שתשנו לפונט במחשב.. אבל אם תכננתם להשאיר את זה...אז הצעה שלי תחליפו לפונט מחשב כדי שיהיה יותר נוח לקרוא סך הכל אומנות מהממת...(חח פטרי...מה אפשר לצפות ^_^)

ailag

New member
נראה טוב

הציורים נראים טוב, רק חבל שאי אפשר לראות את הסיפור שאיתם.. החוברת לא תופץ? למה? מתי יעלו הציורים המלאים לאתר?

HackMachine

New member
אני כל כך אוהב את הציורים שלך...

הם כל כך מציאותיים. לא בהכרח מבחינת האומנות, אלא ההבעות, הפוזות, מבני הפנים.. לא יודע האמת.. פשוט נותן לי תחושה כזאת.

אלעד ר

New member
ממש יפה

נראה טוב מאוד הרמה של הציורים שלך נורא גבוהה. חוץ מזה, נראה לי שראיתי שציירת בבית-קולנוע שם את סטאן לי (הזקן הימני), הוא ממש דומה לו..

¥EleVatioN¥

New member
יפה מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif

אהבתי רק למה זה כזה קטן שאי אפשר לקרוא

Supermans girl

New member
יפה, אבל יש לך יותר טובים.

למשל- הקומיקס בבמה חדשה מדהים. אתה עושה אינקינג בצורה טובה ולכן כדאי לך לנצל את זה. הקומיקס הנ"ל כמעט נטול אינקינג וחבל.

moshikgulst

New member
סופסופ ניחוח אירופאי באוויר...

ולא עוד מישהו שקרא יותר מדי גרין לנטרן... מי השפיע עליך?

Emblem Wearer

New member
הממ..

אני רואה את ההשוואה לקומיקס אירופאי כמחמאה, אבל כמובן שיש שם (בעיקר צרפת ובלגיה) גאונים שאי אפשר לגרד את קצה ציפורן הבוהן שלהם (מאוביוס, מאטוטי ועוד המון). בכל אופן, אני חושב שהקומיקס שלי יותר דומה (לצערי) לסטנדרט האמריקני (ומטה מזה) שהיה במשך שנים השפעתי העיקרית... לדעתי הסיבה שאולי נדמה כי יש השפעות אירופאיות היא מאחר ורוב הדמויות לא לבושות הפעם בבגדי גוף או/ו מחזיקות בחרבות. אך אל דאגה, בגדי הגוף עושים "קאמבק" בעמודים הנוספים שאעלה היום מאוחר יותר. נ.ב: העמודים מוצגים בקטן וברזולוציה נמוכה משתי סיבות: א) כדי שיעלו מהר. ב) זה רק טיזר קטנטן. העבודות המלאות יוצגו בהמשך באופן ראוי יותר- בגודל מלא ובפרטי פרטים באתר "אמבלם"... וכמובן, שבסופו שלך התהליך בחוברת (מספר עותקים מוגבל מאוד - לא מדובר בהפצה).

chatenoire

New member
מצוין

אני מאוד אוהבת את הפרצופים השונים, ותשומת הלב לפרטים מרשימה ביותר. מותר לשאול מה התכניות לפרוייקט הזה?

למעלה