כמות אבקת חלבון לאחר אימון

אבקת חלבון היא תוסף וכשמה היא

היא לא אבקת קסם, אלא חלבון שסונטז לאבקה. על מינוני חלבון בתפריט התזונה שלך לפני, אחרי ובמהלך רכיבות תוכל לקרוא במאמרים רבים הפזורים ע"ג הרשת ו/או להתייעץ עם תזונאי.

DAVID6662

New member
אבקת חלבון לפני אימון

אני צורך כף הגשה אחת של אבקת חלבון כחצי שעה לפני אימון. כף הגשה במוצר שציינת אינטראקטיב וואי פרוטאין כף הגשה שווה 33 גרם אבקה. חברה לא רעה בכלל והמחיר זול.

DAVID6662

New member
אבקת חלבון לאחר אימון

כמובן שאפשר לצרוך מהאבקת חלבון של אינטראקטיב אחרי אימון. שיקולים שלך. הקפד גם לצרוך כמות חלבונים בהתאם למשקל הגוף שלך בנוסף לאבקת חלבון. מקורות נוספים לחלבון: ביצים,גבינות,חלב,בשר,עוף,דגים..

DAVID6662

New member
מדוע סקופ אבקת חלבון לפני אימון-תשובה

צריכת חלבון ובעיקר חלבון מי גבינה לפני האימון הוכחה כבר שנים רבות כתורמת לעליה גדולה יותר בבניית חלבון השריר (MPS) וליצירת מאזן חלבון חיובי בשריר לאחר האימון.

שימי/ליאזורי/דיוויד - זה לא כתוב שם.

תמי, יש סיבה שלא מוחקים שרשורים פרסומיים "סמויים" כאלה? אנשים עוד יאכלו את הלוקשים שלהם על "חלבוני יום" ו"חלבוני לילה"...

DAVID6662

New member
על מה אתה מדבר?

איזה לוקשים? ואיפה אתה לא רואה שם? אני בא לחלוק מידע ואתה נופל עליי? "פרסומים סמויים" עלק.

"איפה אתה לא רואה שם" מפרסם דביל במיטבו...

אני רץ לקנות את המוצרים שלך. אני בטוח שבדקת אותם בעצמך, עם כל הידע הנרכש והבינה הטבעית שלך.

liazuri1

New member
המליצו לי על אבקת חלבון אינטראקטיב

המליצו לי בידיוק על אותו מוצר.. אינטראקטיב WHEY PROTEIN. ניראה לי אני אקנה אותו. טעמת טעמים נוספים חוץ מקרם עוגיות?

liazuri1

New member
גיא ברנד,אתה לא ממליץ על הטעם?

אתה לא ממליץ על טעם קרם עוגיות? הרבה במכון שלי המליצו על אינטראקטיב אני חושב לקנות,מה אתה אומר למשל על השוקו שלהם?

loc luc

New member
אני לא ממליץ בכלל ....

על שימוש בהבקאות בספינינג ובפעילויות שמתארכות פחות מ 90 דקות אלה אם כן יש המלצה של גורם רפואי או של תזונאי או בגגל ש הספינינג זה חלק משורת אימונים אינתנסיביים של ספורטאי הישגי אפשר להסתפק באוכל טבעי ובראי...ולא יקרה כלום...וגם יותר זול וטעים כמובן זו רק דעתי ciao luca

למעלה