כמות אדירה של סירופ סוכר מבושל

fuzzbucket

New member
כמות אדירה של סירופ סוכר מבושל

האם ניתן לבשתמש בו כתחליף לסוכר במאפים? נגיד, עוגה שמבקשת כוס אחת סוכר ומבחינת נוזלים חצי כוס חלב וחצי כוס שמן.
 

bali

New member
מנהל
זה מאד תלוי במתכון

לסוכר יש תפקיד מעבר למתיקות, וזה בד"כ כשהוא במצבו היבש.
ולהחליף שמן בסירופ סוכר זה לא אותו דבר... בסירופ סוכר אין שומן, והוא יחסר בעוגה.

הייתי משתמשת בסירופ סוכר במקום דבש/סילאן/מייפל ודומיו.

מה שטוב הוא שסירופ סוכר מחזיק הרבה זמן בכלי סגור במקרר, אז יהיה לך זמן לנצל אותו.
 

salo22

New member
?

תמתיק איתו עם כבר משקאות או שתתחיל לעשות סורבה, וגם שם עדיף לא להפריז בסירופ הסוכר. אתה משנה מאזני נוזל ויבש, וחוץ מזה אין שום דרך הגיונית וקלה, אם בכלל, לקשר תחליפים בבישול בין מוצרי חלב, שומן ומים, אז השאלה שלך לא תיזכה לתשובות משמעותיות.
 

fuzzbucket

New member
תודה לכם על העצות :) אני אמשיך לחשוב מה לעשות

איתו...אגב סתם פרט מבדר: הסירופ ירוק. הוספתי צבע מאכל ירוק כדי ליצור סוכריות על מקל...ופשוט נשאר המון שאריות חח. נראה לי שיש יותר מליטר
 
למעלה