כמות או איכות

כמות או איכות ../images/Emo35.gif

האם חשוב לכם/ן .. כמה אני יכול להשיג יותר בכסף שיש לי ??? או חשובה יותר האיכות ...(דבר אחד אבל שיהיה הטוב ביותר) ??? והאם כל דבר שעולה בזול ..עולה ביוקר בסופו של דבר ???

חחחח../images/Emo3.gif

נגיד שהיה לך .... ובקשר לכסף ואיך להביא אותו זה בשירשור אחר

מנורה

New member
דין פרוטה כדין מאה

גם כשיש כסף האיכות והשואת המחירים חשובה לי ולא הכמות אני רוצה לקבל תמורה מלאה לכסף שאני מוציאה

מה שזול הוא יקר ומה שיקר הוא זול.

זו המנטרה שלי בענייני כסף. אם תפתחו את הארון שלי תמצאו שם בגדים איכותיים בני שנה ושנתיים ושלוש וארבע (אפשר למצוא גם של חמש שנים :). חשוב לי לקנות דברים איכותיים שנשארים לזמן ארוך. כשאני קונה בגדים אני אעדיף דברים קלאסיים אופנתיים (לי אין חולצות עם סיכות ביטחון או בגדים צבאיים) בצבעים שהולכים תמיד. החולצות שלי מרביתן בשחור לבן והחצאיות - אני חולה על חצאיות ושמלות - הם בצבעים קצת יותר משוגעים. בעלי הוא ההיפך הגמור שלי. הוא קונה בגדים פשוטים וזולים ומחליף כל עונה מחדש אחרי שהם מתבלים.

סנסי

New member
הכל יחסי

אבל בגדול, נדמה לי שכל אחד, גם אם זה ממש לא נכון לגביו, יגיד שהאיכות. תשאלי בעל מפעל לייצור נעליים, ברוקר בבורסה, או אדם צמחוני/טבעוני בדרכו לקניית האוכל. כל אחד יענה לך תשובות אחרות. וגם..עניין יחסי "כל דבר שעולה בזול עולה ביוקר". למשל, בגדים. יש לי חברות שקונות כל שנה בגדי מעצבים ומותגים למיניהם שעולים המון כסף ובשנה שאחריה הן לא לובשות אותם היות והן כבר לא High fashion, אז הן שילמו ביוקר ועלה להן ביוקר. לעומת זאת, יש לי חברות המודעות לכך שזה עונתי וקונות בשווקים, כל שנה מחליפות גרדרובה בזיל הזול (מדובר כמובן על כאלה שמאוד מתחשבות באופנה המוכתבת בחברה).

אירית י

New member
כן ולא../images/Emo6.gif

ישנם דברים שחשוב לי להשקיע ולקנות את הטוב ביותר - בד"כ דברים שחשוב לי שיאריכו ימים, וישנם דברים שלא ממש חשוב לי ואני אקנה בזול. בכל מקרה זה לא עניין של כמות, אני קונה כמה שאני צריכה. דבר שעולה זול לא יפתה אותי לקנות כמויות ממנו אם אני לא זקוקה לזה.

למעלה