כמות שאיבה

לי 188

New member
כמות שאיבה

אורית שלום אני שואבת כבר שבוע לקראת חזרתי לעבודה בעוד כשבועיים, משתמשת במשאבה חמלית של ספקטרה. בימים האחרונים אני מצליחה לשאוב כמויות טובות ( כ-150 מ"ל ) רק בשעות הבוקר, בשעות הצהרים והערב אני בקושי מצליחה לשאוב כ-50 מ"ל. ניסיתי לשאוב גם לפני וגם אחרי ההנקה אך אין שינוי זוהי הכמות שאני מצליחה לשאוב בשעות אלו. אני חוששת שעד שאחזור לעבודה לא אצליח לשאוב מספיק כמות שתספיק לבונבון ליום שלם( עובדת 8 שעות ) מדוע יש ירידה בכמות בשעות אלו ואיך ניתן להגדיל את הכמות ולייצר יותר חלב? בנוסף האם החלב של הבוקר פחות איכותי ומזין מזה של הערב והצהרים מכיוון שבבוקר אני אוכלת או שותה משהו קל ואז שואבת ואילו השאיבות במהלך היום הן אחרי שאכלתי ארוחה מזינה. תודה רבה

כמות של שאיבה

כל הכבוד לך על ההכנה מראש לקראת החזרה לעבודה! מה שאת מתארת בנושא הקושי לשאוב בשעות של אחר הצהריים-ערב זה תופעה שקיימת אצל רוב האימהות. אין הרבה מה לעשות (חוץ מלנסות לנוח או לישון אחר הצהריים), כי ככה בנוי הפיסיולוגיה של הגוף. אם את ממש חייבת להכין מלאי גדול יותר, ולא יכולה לסמוך על שאיבה בזמן שאת שוהה בעבודה, צריך להיות קצת יצירתיים. למשל, לקום פעם בלילה לשאיבה. או להוסיף שאיבות בוקר. קשה לשאוב כמויות מאוד גדולות תוך כדי הנקה. מדוע את צריכה מלאי כל כך גדול? האם את חוששת לקשיים בשאיבה בזמן יום העבודה? אין שום בעיה של איכות החלב בין הבוקר וערב. החלב משתנה במעט במהלך היום (אחוזי השומן עולים) והוא בדיוק מה שהתינוק שלך צריך. החלב נוצר ממרכיבי הדם שלך, והגוף שלך משתמש במאגרים אם חסר משהו. זה כמו בהריון- הגוף נותן קודם כל לתינוק. בהצלחה! אורית מדריכת לה לצ'ה

למעלה