כמו אבן...

כמו אבן...

בפנים מרגישה כמו אבן נטולת רגשות חזקה מחוספסת חסרת צורה לא אנושית מתגלגלת נתקעת נזרקת עושה עיגולים בתוך מים אבל של אנשים אחרים... רוצה להיות מיוחדת לא סתם עוד חלק ביצירתו המעוותת של העולם סתם משהו שאפשר לבעוט בו ולהמשיך הלאה... רוצה שיאספו אותי את כל החלקים שהתפוררו שנשחקו שנשברו במשך השנים... רוצה שיאהבו אותי..........................................

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
מדהים!!!!

הכתיבה שלך היא מאוד אמיתית, מאוד נוגעת ללב, לא מתחסדת. אולי בגלל זה את חווה מצוקות בצורה ישירה

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
זו תחושה פנימית שלך....

אבל יש לך יכולת לגעת בדיוק בכאב ולהציג אותו בשיר. אולי בגלל היכולת שלך לגעת בכאב, את קוראת לעצמך נטולת כאב, כי זה כל כך כואב.

הכאב מטריף אותי...

ניסיתי לפגוע בעצמי כדי להקהות אותו קצת אבל זה לא עוזר.... הדבר היחיד שמהווה לי קצת פורקן היא הכתיבה והתגובות שאני מקבלת עליה... תודה...

תלתלית

New member
כתבת כל כך עצוב

"נזרקת, ועושה עיגולים בתוך מים אבל של אנשים אחרים". הלוואי ולפחות היום, תעשי עיגולים של שמחה לעצמך, גדולים גדולים, ומלאי רגש, כמוך.

את מקסימה תודה...

אני עוד מעט הולכת לעבוד עם ילד אוטיסט, אולי הוא יעשה לי עיגולים של שמחה...

כiכב ijפל

New member
כמיהה לאהבה להתחלה חדשה.

כואב לקרוא שעוד סובלים מזה.

כן...

אחרי כל כך הרבה פרידות יש צורך חזק להתחלה חדשה ובמיוחד לאהבה... תודה על החיבוק, שולחת אחד בחזרה...

Freaking Eyes

New member
חזק ביותר

הרבה פעמים אנחנו מרגישים כמו אבנים. אסור לתת לאנשים לבעוט בנו. בשום פנים ואופן. מטאפורה מדהימה... כותבת ממש יפה

שיר שעלה לי...

פעם הקדישו אותו לי, רק בסיטואציה קצת שונה... בכל מקרה, אני בעצמי לא מבינה את המשמעות שלו, אבל... "חיי הם אבן, כמו אבן הם חיי, כמו שאת - אבן קטנטונת, כמו שאת - אבן נזרקת, כמו שאת - זמר של הלך, כמו שאת - אבן של דרך, כמו שאת - אבן של נחל, כמו שאת - אבן שוקעת, כמו שאת - אבן קטנטונת, כמו שאת - אבן של נחל. כמו שאת. כמו שאת - ביום של גשם, כמו שאת - אבן שקר לה, כמו שאת. כמו שאת - אחר כך נוצצת, כמו שאת - חצץ של רכבת, כמו שאת. כמו שאת - אבן קטנטונת, כמו שאת. כמו שאת - אבן של נחל, כמו שאת. כמו שאת - אבן מתלכלכת, כמו שאת - אבן מתהפכת, כמו שאת. כמו שאת - לא אבן של חן, לא אבן חומה, לא אבן שלמה, כמו שאת. כמו שאת. כמו שאת - אבן סוררת, כמו שאת - אבן מתפוררת, כמו שאת. כמו שאת - אבן נזרקת, כמו שאת - אבן קטנטונת, כמו שאת. כמו שאת" <דיוויד ברוזה>

תלתלית

New member
ויש רגעים,

השיר הזה של דויד ברוזה מקורו בספרדית. עבורי זה שיר אהבה. של קבלה ללא תנאי.

למעלה