כמו אגם רוגע - ארטיק, יהוד - 8.4.10
לפני שאתחיל לסקר את ההופעה אציין כי בחרתי לכתוב את שם המופע בנושא (כמו אגם רוגע) מסיבות שהן מעבר לשם השיר / המופע. הסבר יבוא בהמשך
אני רוצה להתוודות - זו היתה הפעם הראשונה שלי בארטיק ביהוד (מישהו פה היה שם אי פעם?..האמת שהוא יחסית חדש). אני רוצה להתוודות על משהו נוסף - אני כנראה הייתי היחידה שלא הזמינה כרטיסים להופעה!!!! למען האמת לא ידעתי בודאות אם נספיק להגיע להופעה, ולכן החלטנו להיות ספונטניים וללכת מבלי לקנות כרטיסים מראש ...מה כבר יכול להיות...? אז זהו - שיכול להיות שכבר לא יהיו כרטיסים למכירה בערב המופע!!! (כן כן, זה סיקור עם מוסר השכל
). אני לא אלאה אתכם בפרטים (או לפחות אשתדל), אז בקצרה...אמרו לנו שאין כרטיסים אבל שנחכה כמה דקות, אולי חלק מהמוזמנים לא יגיעו ואז נוכל לקנות כרטיסים אבל בעמידה. עמידה זה באמת לא נורא, ואני אפילו קצת מעדיפה עמידה (כי לרקוד אני חייבת בהופעות של מאיר - אם זה בעמידה או בישיבה זה ממש לא משנה). אז חיכינו וחיכינו וחיכינו....בסבלנות. האמת שלא היה נורא, כי סה"כ האנשים שם במקום מאד נחמדים (אפילו שהם כמעט גרמו לנו להישאר מחוץ להופעה). וכל הזמן אמרו לנו שזה עוד לא אבוד, ואולי בכל זאת נצליח להיכנס ...והכל בחיוך. ואז....*תופים* הגיעה של"ג (שלמי שעדיין לא הבין- היא מנהלת ההפקה המקסימה של מאיר) וממש מהר דאגה שהכל יסתדר וניכנס להופעה!!!! אז גם פה - אני רוצה להודות לך על שסידרת את העניין ובכלל.... על הכל, ויש המון! אין כמוך.
אז ההופעה.... את הפלייליסט אני לא אכתוב , יש לי תחושה שהוא יעלה לכאן בימים הקרובים
מאיר והסטיילינג החדש והאיטלקי/ צרפתי/ מושלם שלו עלו לבמה וביצעו את השירים המופלאים והמרגשים שכולנו מכירים. ועכשיו בקשר לשם הנושא - כמו אגם רוגע : אני חושבת שהקהל לקח את השם של המופע קצת קשה מידי...כי בחצי הראשון של ההופעה הם היו שקטים בצורה מדאיגה!
אני לא אחת שצורחת או עושה הרבה רעש בהופעות, ממש לא. אבל הפעם הרגשתי שבא לי להפעיל אותם - לעמוד עם דף ענק כזה עם המילים של השירים ולגרום להם לשיר , או סתם למצמץ אפילו. אולי זה היה נראה ככה רק מנקודת המבט שלי, אבל כנראה היה להם שבוע ממש קשה....
רק בחצי השני הם התחילו להתעורר לחיים. ביצועים שאהבתי (לאו דווקא בסדר הנכון): ירושלים - על הפסנתר. שיר מרגש שזו כבר הפעם השניה שאני שומעת אותו בהופעה והוא מצמרר פשוט. אצלך בעולם - מאיר הודיע לקהל לפני השיר שעכשיו הוא הולך לבצע שיר של היהודים.
ביצוע יפהפה על הפסנתר...היה מאד דומה לביצוע המקורי והמדהים של השיר הזה. מאד אהבתי. אל המנוחה - אין לי מה להגיד...פשוט מושלם.
שירו של שפשף - באמת יש צורך לפרט על השיר הזה? אפילו הקהל ביהוד לא הצליח להישאר אדיש לשיר המופלא הזה (אגב, תעשו טובה - תצביעו לו בקישור שפורסם פה בפורום - השיר הכי ישראלי) !!!! וביניהם - מגה מיקס
מטורף. בביצוע מקפיץ ביותר, עם "גואנטה נאמרה" ועוד שירים באמצע. איימי - חברים, פעם ראשונה שאני נמצאת בהופעה שהוא שר בה את איימי!!! מאד , אבל מאד, שמחתי להיות שם ברגע הזה. שיר מעולה מעולה מעולה!!!!! תודה מאיר!!!!
היו כמובן עוד שירים בביצועים מהממים, אבל כבר חפרתי עליהם מספיק בעבר...וכנראה אחפור בעתיד. ביצוע שקצת פחות אהבתי לשיר שאני מאאאאאד אוהבת: אליה - הביצוע היה פחות מרגש מבדרך כלל. פחות שירה ....הסלסולים שיש בפזמון לא היו, וזה חסר לי מאד (כמובן שהשלמנו אותם בעצמנו וכנראה עיצבנו כמה אנשים בקהל, אבל מילא
). בסוף ההופעה כמובן הגיע שיר הנושא - כמו אגם רוגע. בביצוע עם הגיטרה. אני מודה שאהבתי יותר את הביצוע עם הגיטרה בהופעה הזו מאשר את הביצוע לשיר על הפסנתר בהופעה הקודמת שהייתי בה (אני כמעט בטוחה שזה היה על פסנתר , אבל אולי אני טועה...זכרוני קצת בוגד בי לאחרונה
). לסיכומו של דבר - ההופעה היתה מעולה , מאיר היה מרגש מאד. דיבר קצת פחות מהרגיל, אבל נראה לי שבמקרה של הקהל היהוד-י (מיהוד) אולי זה היה עדיף. לקהל הייתי ממליצה לתת XL לשתות לפני ההופעה...אולי זה היה קצת משחרר אותם. שבת שלום לכולם!
לפני שאתחיל לסקר את ההופעה אציין כי בחרתי לכתוב את שם המופע בנושא (כמו אגם רוגע) מסיבות שהן מעבר לשם השיר / המופע. הסבר יבוא בהמשך