כמו אז

מ א ו ז ן

New member
כשדיברנו בטלפון לאחר כמה שנות שתיקה, זו היתה שיחת חולין – מה את עושה? ילדים? איפה את גרה? כך על פני השטח.
מבפנים הכל סער.

זכרונות חמימים וסוערים הציפו אותי. אני מקשיב לתשובות שלך ועונה את שלי, אבל המחשבות נעוצות עמוק בעבר. האהבה הגדולה הראשונה, ששנינו יודעים שנגמרה בגלל הבוסר שהיינו. כמו להבה ענקית שהתפרצה בבת אחת, איכלה כל דבר אחר בסביבה והציפה אותנו. והסקס, זוכרת? היינו תלמידים מוצלחים ושקדנים אחד של השנייה. עולים כיתה פעם אחר פעם. בסקרנות, בנועזות, בפתיחות. וכמו שהתפרצה – כך דעכה. בבת אחת.
ועכשיו, כשאנחנו נדברים להיפגש, כאילו כדי להכיר מחדש, ברור לשנינו שאין תכלית אחרת למפגש מלבד טעימה אסורה מהפרי שכל כך ערב לחיכנו בעבר. שנינו יודעים שהאיסור טומן בחובו עליית כיתה נוספת. הרי שנינו זוכרים את הזיון במטע התמרים על כביש הערבה, באור יום, כשהנוסעים המופתעים ונהגי המשאיות צופרים לנו ומכתיבים לנו את הקצב. שנינו מתפתלים בתירוצים שונים כדי שתפאורת המפגש תתאים למטרה – בלי לומר זאת במילים מפורשות. קבענו בבית קפה לא רחוק מביתך, כשבעלך בחו"ל והילדות אצל הסבתא. הגענו יחד והתחבקנו בפתח בית הקפה. "אולי נשתה כבר קפה אצלי?" את שואלת "או שאתה רוצה גם לאכול משהו?" על פי הדרך בה שאלת, ברור לך שהדבר היחיד שאני רוצה לאכול כרגע זו את. ואת מובילה בדרך אלייך בלי לחכות לתשובה.
ברגע שסגרתי את הדלת מאחורי, הסתובבת אלי ועינינו נפגשו למבט שאמר הכל – כל מה שהיה וכל מה שעומד להיות. הסתערנו זה לקראת זו לנשיקה ארוכה, רטובה ומתוקה שהעמידה את שרירי הלשון שלנו למבחן לא פשוט. והיא העמידה עוד משהו. הרגשת את הזין שלי תופח, ונצמדת אלי, כמעט מטפסת כדי שהבליטה תילחץ למקום המתאים. תוך כדי נשיקות, נהמות והיצמדות כמעט נואשת, דידינו לסלון עד שנפלנו – עדיין צמודים – על הספה. יד אחת שלי גיששה אל מתחת לחולצתך כדי להיפגש שוב עם שדייך. כאילו לא עברו 12 שנה. היד השנייה חפנה את התחת שלך והצמידה את האגן שלך לשלי. נעצרנו כדי לנשום, ובלי מלים, כמו אז, נעמדנו והתחלנו להתפשט כמעט קורעים את הבגדים מעלינו. סיימתי לפנייך והתיישבתי על הספה כדי להביט בגוף שפעם היה שלי. הכל נראה שונה אבל מאוד מוכר. העור עדיין שחום ומתוח. השדיים שגדלו מעט (ואת יודעת שמבחינתי זה רק לטובה) ולא איבדו את מלוא זקיפותם. הבטן שאומנם אינה שטוחה כמו פעם, אבל העגלגלות שלה מפתה יותר.
פתאום אני קולט שאת מסתכלת עליי, יושב על הספה ערום, עם זין עומד שמאיים להגיע לתקרה, ובחיוך קטן, חיוך של הכרות, את כורעת למרגלות הספה ומתחילה לנשק את צווארי. יורדת לפטמה ונושכת אותה קלות כשידך כבר אוחזת בזין הקשה וממנו עוברת לביצים. אני משעין את ראשי לאחור, עוצם את עיני ומרגיש את פיך גולש מטה, מתעכב לא יותר מהדרוש לליקוק קטן בפופיק וממשיך משם למרכז העניינים, שם מחכה לך הזין שלי במלוא הדרו. את מלקקת לאורכו, מתחילה מהביצים ועולה מעלה עד לראש, כשבכל פעם את מכניסה את ראש הזין לתוך הפה. את עוצרת לשנייה, ואז מכניסה אותו לתוך הפה החם והרטוב שלך, עוצרת כשהוא בתוכך, ועושה עם הלשון והשפתיים את אותו דבר שאף פעם לא הבנתי מהו, אבל הבנתי שזה טוב. הנהמה שיצאה ממני ללא שליטה תעיד על כך. את ממשיכה למצוץ לי, כשאני עוזר בדחיפות אגן עד שאני מרגיש את כולו בפנים, ואת האף שלך נוגע לי בבטן. זה כבר יותר מדי.
אני אוחז בראשך משני צידיו ושולף אותו מעל הזין שלי. אני גולש לשטיח ומושיב אותך במקומי. לוקח פיטמה בפה, עוטף אותה בשפתיי ומעסה אותה עם הלשון מבפנים. עובר לשד השני, וכשגם הוא עטוף בשפתיי אני שואב את הפיטמה בעדינות פנימה, נושך אותה קלות, ומעביר אותה על הצד החיצוני של שיניי. היד שלי כבר שלוחה מטה, מדלגת מהדגדגן אל תוך הכוס וחזרה, מורחת את כל האזור בנוזל החלקלק. אני עוזב את שדייך, מתרומם מעט, משעין אותך לאחור ומרים את ירכייך מעלה. מתחיל ללקק ולנשק מאחורי הברך, ויורד לאורך הצד האחורי של הירך, לא בקו ישר אלא בזיגזג כלפי פנים הירך. מתקרב לכוס וריחו עולה באפי. זה מדהים! יש לו בדיוק אותו ריח כמו אז! אחרי שנייה אני יודע שיש לו גם אותו טעם. אני מתנפל לתוך הכוס שלך בטירוף. מזיין אותך עם הלשון ומידי פעם עושה הפוגות על הדגדגן כשהאצבע שלי מחליפה את הלשון. את מניעה את האגן שלך כנגדי, נאנחת.
"אני רוצה שתזיין אותי. תיכנס אליי" את מצווה, אבל בידייך את מצמידה את הראש שלי אל הכוס יותר חזק. אני מצליח להרחיק את הראש, ורואה את הכוס היפה הזה רטוב ומזמין. אני הופך אותך כך שברכייך על השטיח, וגופך שכוב על הספה עם הפנים מטה. את מפשקת בידייך את התחת היפה שלך ואומרת, כמעט בציווי "תזיין אותי, תזיין אותי כמו פעם". אני מתכופף עמוק, ומלקק ליקוק אחד לכל האורך – מהדגדגן ועד לפי הטבעת ההדוק. ביד אחת אני עוזר לך לפשק, ובשנייה מכוון את הזין אל תוכך, מתעכב טיפה כדי ללטף עם הזין את הדגדגן, ואז חודר עד לחצי הזין ועוצר. אני מרגיש את ההתכווצויות על הזין שלי, ומזיין אותך לאט בהתחלה, אבל מגביר את הקצב במהירות עד שכל תנועה שלי לוחצת אותך לספה וראשך נקבר עמוק בריפוד הרך. כל תנועה סוחטת משנינו נהמות, כמו שני שחקני טניס שחובטים בכדור יחד. את גומרת בצעקה, ואני שנייה אחרייך, נופל על גבך המיוזע כשהזין שלי עדיין בתוכך. יותר מאוחר, בחדר השינה,שחזרנו עוד כמה זכרונות שתובלו באילתורים וחידושים.
כשנפרדתי ממך בדלת, ידענו שזה לא יקרה שוב. זה נגמר, כמו אז.

למעלה