כמו בסרט- הייתי היום....

RossandRachel

New member
כמו בסרט- הייתי היום....

גם שירן הייתה, היה נחמד לפגוש אותך!! אממ אם לא הייתי כ"כ עייפה הייתי אומרת יותר ותאמינו לי שיש לי מה להגיד, אבל באופן כללי זה נחמד מאד, ההצגה יפה מאד, על רמה והתפאורה הדהימה אותי במקוריותה! הבעיה היחידה הייתה ההקשר של השירים לסצנות...חלק מהשירים פשוט היו..תקועים שם... חוצמזה אביטל נתנה שואו לא יאומן!!!לדעתי המחזמר הזה לא נותן לה את הכבוד הראוי (שעל התוכניה היא לא בכריכה, לדוגמא, והיחידה שלא בתמונות שם...כי התפקיד שלה יותר גדול מהתפקיד של ניצה שאול, לדוגמא ואין בהצגה הזו תפקידים ראשיים בכלל) הלוואי ויכולתי לדדעת מה יש בה שהיא היחידה שממש עושה לי פרפרים בבטן כשהיא שרה, ומרגשת אותי כשהיא משחקת...פשוט עצמתי עיניים והוקסמתי. היא לא היחידה שם שיודעת לשחק או לשיר, אבל עדיין היא היחידה שמצליחה לגעת בי... פגשנו אותה בסוף, היא די מיהרה ויצאה גם ממש מאוחר, וגם הייתי ממש עייפה אז במקום לדבר אתה תקענו אחת לשניה הערות ציניות ("גבריאל היה אחלה!" "אבל יד ביד לא יצא מדהים, נכון?" "נכון, טעון שיפור" או "היי" "היי", "אה, חשבתי שאת הראל מויאל, לא צריך!") אני אדבר אתה כבר מחר אבל עדיין היה נחמד לפגוש אותה ושוב להגיד לה כמה היא מדהימה!!!! אה, ואני ממש חייבת לציין את מיקי קם- האשהו האגדה!! גדלתי על "אצלנו בפסתר" ומאז היא די נעלמה לי והיא פשוט מצחיקה כ"כ!!!! חקיינית מעולה!! משהו מדהים! אין עליה- היא מלכה!!! וכן, גם הראל מויאל מוכשר מאד ויפה מאד =]

שמחה שנהנת נגה../images/Emo13.gif

אני כבר מתה לראות את המחזמר הזה
ועוד דבר:אביטל לא צריכה תמונה על הכריכה של התוכניה כי הכישרון העצום והמדהים שלה כל כך בולט ותמונה לא צריכה להוכיח את זה.אני יודעת טוב מאוד שצופי המחזמר כמו בסרט מאוד התלהבו ויתלהבו ממנה כי היא מדהימה ומוכשרת

RossandRachel

New member
ברור!!!אבל לדעתי בלי קשר לאביטל

כל שחקן צריך להיות מוערך...גם אם הוא לא הכי מפורסם...וזה שמראים תמונות של כל השחקנים חוץ ממנה זה פשוט לא דבר יפה, גם אם היא לא היתה כ"כ מוכשרת

שגיא ק

New member
תגובה...

אני הרבה פעמים קורא בפורום הזה ובדרך-כלל לא מגיב, אבל הפעם החלטתי להגיב. הייתי אתמול בכמו בסרט. אז קודם כל לגבי התוכניה- התמונה שאתם רואים בשער האחורי של התוכניה צולמה לפנישאביטל נכנסה לקאסט של כמו בסרט, כשמאיה מעוז עוד הייתה חלק מהקאסט. ואם שמתם לב גם גולן אזולאי וקובי שטמברג לא נמצאים שם בתמונה, כך שאין מה להתלונן. נמצאים שם רק ה"מפורסמים". חוץ מזה גם שהתפקיד של אביטל בכמו בסרט הוא די קטן, יש לה רק סולו אחד, וחבל- כי היא זמרת מצויינת.

מוזר כי בתוכניה שידיד שלי קנה אביטל

כן מצולמת אבל התוך החוברת עצמה יש תמונה שלה עם גולן אזולי יכול להיות שיש עוד אני לא זוכרת כי התוכניה נמצאת אצל ידיד שלי שאתו הלכתי ואין לו אפשרות לסרוק כי אין לו סורק וגם לא לי.

RossandRachel

New member
על הכריכה היא לא אבל בפנים כן

אם היא לא הייתה בפנים זה כבר היה פוגע יותר מדיי.... אבל כמו ששגיא אמר, היא פשוט הצטרפה מאוחר...

RossandRachel

New member
דיברתי אתה והיא הסבירה לי...

ולא- על התוכניה נמצאים כולם חוץ ממנה....ויש לה לדעתי תפקיד חשוב יותר מהראל מויאל ועדי כהן...לא יודעת, אני חושבת שהתפקידים שלהם היו קצת תקועים אבל אני החלטתי שאני אלך שוב לראות!!

למעלה