כמו בעיטה לבטן

כמו בעיטה לבטן

בחיי שככה זה מרגיש.

ארבעה חודשים. תקשורת טובה. יש רגש לשני הצדדים. כימיה מעולה. צחוקים. נהנים יחד.

לפני שבוע עלה נושא לדיון, לא נושא גדול אבל לא קטן.

השבוע שחלף היה קצת איכסי כזה. לא ריב. שבוע רגיל, רק בלי הרבה פוצי מוצי כנהוג.

פתאום היום בבוקר ווצאפ "החלטתי שניפרד" "אתה מדהים אבל זה לא זה"

אני בהלם. בלי הזמנה לשיחה? בלי אני צריכה שנדבר? בלי "למה". (בת 25).

אני מרגיש ממש כמו בעיטה בבטן. הבטן שלי מכווצת מהבוקר.

מה לעשות?

לקום "מהבעיטה" הזו ופשוט ללכת?

או לקום ולשחק את "הגבר" שלא מוותר?

לגשש...

אתה יכול לכתוב לה בערך את מה שכתבת פה, שהרגשת שיש כימיה, רגש ותקשורת ושאתה כן רוצה לתת לזה צ'אנס ותשאל אותה אם יש לה עניין כלשהו או שהלא הוא לא סופי. זהו, לא פחות ולא יותר. ככה גם לא "תשפיל" את עצמך וגם תדע שניסית ואם זה לא יצליח יהיה לך יותר קל להמשיך הלאה בלי להרגיש שאולי פיספסת אותה בגלל גאווה או פחדנות.

פעם ראשונה שזה קורה?

הדיון שעלה לפני שבוע הוא לא הסיבה לפרידה... זה רק היה הדבר האחרון, היו כמה דברים שפשוט לא היה "זה" ואז הגיע הדיון וההחלטה - "זה לא מתאים".
&nbsp
היו ריבים וכו' לפני זה, לא?
&nbsp
קשר של 4 חודשים לא מסיימים עם הודעת וואטסאפ של "החלטתי שניפרד" זה נשמע די קר האמת. ומגיע לך יותר מזה.
&nbsp
אני בעד שתנסה ותדבר איתה. אבל רק שתדע סטטיסטית אם פעם אחת נפרדתם ככה זה יקרה עוד פעם - אולי לא ישר, אבל זה שוב יקרה.
&nbsp
החלטה שלך, מה שמרגיש לך נכון.
&nbsp

לא. לא היו ריבים.

והפרידה הזו זה המהלך הראשון והמפתיע.

להיפך כימיה מעולה.

גם שנתקלנו בקשיים במערכת יחסים (שומרת את עצמה לפני החתונה, אבא לא מרשה שנקום בבוקר יחד מהמיטה) יזמתי תמיד פתרון משותף והרגעתי אותה שמה שמשנה לי זה לא עכשיו אלא העתיד המשותף כשיהיה. ושכרגע גרה אצל ההורים וצריך לכבד.

כשהייתה רומזת שאני בטח אעזוב אותה, לא זקפתי זאת לזכותי, לא הייתי גיבור של הרגע וניצלתי את המעמד, לא התייחסתי אליה כמפגרת שבכלל חשבה על זה, להיפך לגמרי תמיד הרגעתי אותה. נכון הסברתי שיש לי יצרים, אבל שאנו נתמודד עם הכל.

Shamy

New member
לפי איך שזה נשמע

ואתה מתאר את זה נשמע שהגברת מאוד לא רוצה קשר איתך , ונשמע שהיא מעט ילדותית אחרת למה לסיים קשר של 4 חודשים בהודעת סמס?אני חושבת שאם היא כזאת חשובה לך אולי שווה לנסות לתפוס אותה לשיחה ולברר מה קרה אבל הרושם שלי שכנראה היא לא רוצה את הקשר ...אני מהמרת כי כנראה קשה לה עם הלחץ מצד ההורים

רואה 6 6

New member
אני מציעה לך

לשלוח לה מייל שבו אתה אומר כי אתה זקוק להסבר כלשהו כי חשבת שאתם מצוינים יחד ושאין לך כוונה להתנצח,רק לשמוע על מנת להקל את התהליך הזה עליך,ושאם תבחר לא להסביר,דרך צלחה אבל ממש תעריך אם כן תסכים.
וזהו.
לא ליצור קשר אח"כ,לא כלום.

סינבד

New member
יותר קל להגיד מה לא

לא לשחק. לא לשחק שום משחק משום סוג. לא לשחק אותה "גבר" לא לשחק את הנפגע, המופתע הכועס... לא לשחק.
תן לעצמך, כמה ימים אם צריך, להתאושש מהבעיטה שחטפת. זו וואחד בעיטה. כשמישהי שחשבת לסמוך עליה מתנהגת בצורה שכל כך לא ציפית.
&nbsp
תהיה עם הכאב הזה, תרגיש אותו, תן לו לחלחל אליך ולאט לאט להתפוגג קצת. במשך הזמן הזה אני די בטוח שתמצא מה הדבר שנכון לך לעשות. ותעשה רק את מה שנכון לך.

נכון. קודם כל אני צריך זמן

ותקנו אותי אם אני טועה, יש לי את כל הזכות שבעולם לזמן.

יש לי לחץ פיזי חזק בבטן. עכשיו אני מבין מה גורם לי על מחשבות לעזוב את ההיגיון ופשוט ללכת אליה מבלי לחשוב מה אני עושה בכלל ומה ההשלכות. כי הבטן כואבת.

מה התרופה לדבר הבלתי נסבל הזה?

סינבד

New member
"אל תחשוב", לעולם איננה הצעה נבונה

אבל לפעמים זו ההצעה האפשרית היחידה.
כל מה שאני אומר לך, תהיה אמיתי, תהיה אתה. כמו שאתה (עזוב לרגע את זה שבד"כ מרוב חארטה ששפכו לנו למוח אנחנו לא יכולים בכלל לזהות מה אנחנו באמת) אם מרגיש לך נכון ללכת אליה, לך על זה.

מה תגיד לה? רק אתה יודע, ואולי גם אתה לא.

אחד התרגילים באימון אנשי מכירות אומר: תיכנס לשיחת המכירה כאילו את הלא כבר יש לך בכיס, (כי הרי אם לא תיכנס לשיחת המכירה הלקוח בוודאות לא יקנה, וזה שקול ללהגיד לך לא כשאתה מנסה למכור לו) עכשיו לך תשיג את הכן. נכון לעכשיו יש לך את הלא שלה. יכול להיות שללכת אליה עם הכאב בטן שלך זו לא הדרך הטובה ביותר כדי להשיג את הכן. אבל אם אתה לא יכול (או לא רוצה) לחשוב על דרך אחרת? לך על זה. גם אם לא תשיג את הכן שאתה רוצה, לפחות תשחרר את הלחץ בבטן כדי שתוכל ללכת קדימה.

עדכון קטן

אמא שלה התקשרה. בדר"כ אנחנו היינו תמיד בווצאפ פה ושם (עד המקרה כמובן), אבל פתאום ראיתי את הטלפון מצלצל היום.

לא עניתי. בגלל של הרגשתי מוכן למעמד כזה כרגע.

יש הצעות?
אני לא רוצה לצאת אדם שלא מכבד.

Nessa12

New member
אני לא מבינה למה אמא שלה התקשרה אליך ולא היא?

הבחורה בת 25 אבל מתנהגת כמו בת 15, לטעמי. לפחות כך זה משתמע מהדברים שלך.
קיבלתי את הרושם שלדעתך הבחורה הזו היא "האחת" שלך (מחכה לה ומכבד וכ'ו) - אם אני צודקת. כן הייתי מנסה לגשש פה ולראות מה קרה פתאום...
וכן, אתה יכול גם להתקשר חזרה לאמא, לפחות מתוך נימוס. כמובן שאתה לא חייב לספק הסברים על דברים שבינה לבינך, אם אתה לא רוצה.
לא תצא פחות גבר אם תגשש, וזכותך לדעת מה קרה.
רק תשתדל שלא "להתקע" במקום הזה אם המקום הזה לא טוב ונכון עבורך, רק בגלל המחשבה שהיא "האחת".
(יש כמה מכסים לכל סיר)
&nbsp
בהצלחה!
ותעדכן

&nbsp

סינבד

New member
שלח וואצאפ לאמא שלה

ותגיד שאתה עדיין כואב את הבחירה של הבת שלה ולכן אתה לא מרגיש שאתה יכול לדבר איתה.
&nbsp
לך תדע, אולי היוניברס שלח לך את הדרך להגיע אל לב אהובתך

לא הלך בווצאפ

אמא שלה פשוט ביקשה ממש בטלפון.

דיברתי איתה. היא אמרה שכל המשפחה המומה. התנצלה ממש. אמרה שהם לא יודעים דבר והיא לא מספרת לטענתם היא אומרת "לא קרה כלום". בין לבין האמא סיננה "מגיע לך יותר טוב".

אני חושב שהיה כאן ניסיון למשוך אותי בלשון כי היא חזרה כמה וכמה פעמים על הדברים שאמרה. מה שנקרא "אובר סייל". (אגב מה שמחזק את מה שחשבתי שדחיפה לשיחה ואקאלית גם הייתה מטרה)

אני דיברתי רגיל. ערפל קרב.

לא כעסתי, ולא נשמעתי פגוע. פשוט רגיל. אמרתי שזה לא מקובל לעשות דבר כמו שעשתה למערכת יחסים רצינית ושהיא יודעת היכן למצוא אותי.

סינבד

New member
עשית טוב ונכון לדעתי

פתחת כל דלת אפשרית, עכשיו באמת זה התור שלה.
&nbsp
כל הכבוד.

Skar FaSe

New member
תגובה אחרת

הודעה קצרה ב- what's up?? - ככה?
Out of the blue ?
תקשיב בחור, אני הולך להענות לך משהו טוטאלי שונה ממה שאחרים ענו לך , ורוב הסיכויים שלא תסכים איתי - אבל החלטה שלך .
- אם עדיין עדיין לא עשית כלום , תענה לה באותו הסטייל שהיא ענתה לך ״ צודקת, אני מסכים , צ׳או״ - וזהו ! בלי הסברים, בלי שאלות , כלום!
אם היא עשתה את זה בצורה כזאת , לא מגיע

יותר מ יחס אחר -~ אבל זה לא ה issue - נשמע לא הגיוני? תקשיב - ותקשיב טוב - מה שקורה זה ככה: היא מצפה ממך שתרדוף
ו אחריה , ותבכה לה - והיא תשחק אותה עם האף למעלה ,ותהנה מהחיזורים, והמאמצים שלך-ואתה בתגובה שלך מראה לה בדיוק להפיך! מראה לה שאתה cool uולא כואב לך יותר מידי - והתגובה שלך מכניסה אותה לשוק . היא מתחילה לחשוב ״ככה בקלות הוא מוותר עלי?״ ״אני כזאת לא שווה מאמץ? ויורד לה הערך העצמי והיא מתחילה להשתגע עם עצמה.
- זה שהיא חתכה ממך ,לא אומר שהיא לא תמשיך להתעניין במה שקורה איתך. בפייס -בוק - רכילויות מחברים וכו׳- תראה שהכל טוב איתך- ותעשה שבאמת יהיה לך טוב- לך לחדר כושר , תסתובב במסיבות, שים בפייס-בוק תמונה עם בחורה אחרת, תפתח
תחביב חדש- שתראה שהתגברת עליה בקלות ו ושההפסד הוא שלה! ואז יש מצב שהיא תתחיל לגשש - אל תיצור קשר לבד ! תחכה שהיא תהיה הראשונה שתיצור קשר- כמה שהתובע שלי נראית אולי לא הגיונית לך, תאמין לי מנסיון שזה עובד הרבה פעמים! בהצלחה!

או שירד לה הערך העצמי או שירד לה ממנו

תלוי אם הביטחון העצמי שלה אמיתי או מזויף.
אם עד עכשיו הוא התנהג בצורה מסוימת, מכבדת וכו, המשחק יהיה שקוף.

לפי מה שאת אומרת, היא לא משחקת אם כך

זאת אומרת שלרשום לי בהודעות "החלטתי שאנחנו צריכים להיפרד" "אתה בחור מדהים אבל זה לא זה" ובעוד אני בהלם וכותב לה שאני לא מאמין שזה קורה "מצטערת שזה כך אבל זה נגמר"

זה לא נראה לך מתובל במשחק? זה נראה לך אמיתי?

מישהי חשפה בפניי איזה ספר מטומטם של איזו סופרת בשקל שעשתה עליכן כמה גרושים. בספר כתוב גם איך לזרוק גבר. יש לומר לו בדיוק את המשפט שהיא כתבה "אתה בחור מדהים אבל זה לא זה" וזה בשביל שהפרידה בשבילו לא תהיה הגיונית ואז הוא יתחיל להשתגע. שם גם כתוב שאין ממה לדאוג כי גבר שאוהב לא יוותר בקלות.

אבל זו טעות. כי גבר שאוהב ורוצה מערכת יחסים תקינה לא יסכים למניפולציה שכזו. כי בעתיד יש בית, יש ילדים, יש מחוייבות.

יודעת איך נזכרתי בזה?
כי הנוכחית שאני מספר עליה סיפרה לי יום אחד למה היא המשיכה איתי מעבר לדייט השלישי. כי לא ניסיתי לנשק אותה. ואז צחקתי ואמרתי לה שטויות נו...והיא הייתה בטוחה שאין אין! זה בוודאות נכון. תאמין לי!!!

ועכשיו מתחבר לי הכל. באותו הספר יש את "בדיקת הדייט השלישי - אם הוא לא שולח ידיים הוא עבר".

למה בנות למה???

אם היא משחקת זו לא סיבה שגם אתה תרד רמה

ובקשר לספר, מי שבאמת מעריכה את עצמה תעשה הרבה דברים שם באופן טבעי, אבל לא תזרוק אותך בסמס עלוב כמו שהרבה עושים ועושות, אבל זה מצביע עליה יותר מאשר עליך. ולמרות הכאב, טוב מוקדם מאשר מאוחר.

למעלה