כמו הטבע גם ללב 4 עונות

כמו הטבע גם ללב 4 עונות

שירים עם כל מה שקשור לעונות, אקלים, מזג אוויר וכו´ מוקדש בחום לדני רופ!

t@li

New member
זה קצת גדול לא?

טוב אני תורמת כמה- Summer Moved On - A Ha Summertime - Ella Fitzgerald Seasons In The Sun - (?!) Heavy Rain Is About To Fall - Bob Dylan Cloud No. 9 (היי, יש פה גם מספר..
) טוב זה מה שאני זוכרת בינתיים
יום נעים
:)

אתנה33

New member
ועוד....

סתיו סתיו סתיו בא הסתיו לארץ רחוקה / חורפים שבעה חיכינו לך - שלגיה זה היה בסוף הקיץ סתיו בחלונות סתיו מאפיל שמחה רבה שמחה רבה אביב הגיע פסח בא בפרדס אשב עד הסתיו עד שיבשיל פירותיו זה הקיץ האחרון שלי איתכם בחורף הגשם דפק על הגג / אביב בא ביקשה אביבית להיום / יום קיץ לוהט והוא בביתו - דבר אלי בפרחים עם ליל חורפי האור גישש ברטט בבקר צח יום אביב נחמד - קנקן תירוש באביב את תשובי חזרה סתו בחלונות ובלבבי כשאביב נרדם יאור בחורון כשהשמש חיוך אחרון לחרמון תשלח ביום רוטח של סתיו על הנגב יורד ליל הסתיו נרהיבה עוז לקרוא לגשם כי ישוב אל האביב האביב - גשם בוא זה הסתיו עם הענן ועם הרוח המיבב

sugarbaby

New member
ועוד...

"גשם כבד עומד ליפול" (אביב גפן) "גשם" (אלי לוזון) "I´m singing in the rain" "It´s raining man" "אמרתם שאחרי הגשמים יהיה יותר טוב" (שייגעצ)

קולאז

New member
תלבשי לבן-בקיץ הזה תלבשי לבן.

אהובתי - עבר עוד חורף מי יודע את אולי שונה... שיר סיום - הצרצרים בקיץ שרים להם, ימים קצרים בקיץ עוברים להם. גלי - מדוע בכית שהגשם הראשון התדפק על החלום? אתה פה חסר לי - גשם כיסה את אספלט הכביש ביום הכי קר בשנה. ולמוניקה סקס יש שיר מהדיסק האחרון שלהם (אבל אני לא יודעת את שם השיר ויודעת בערך את המילים) זה הולך בערך ככה-תמיד שיורד גשם אני נזכר בשנות ה-80 כאילו תמיד היה חורף.

Esmena

New member
משום מה נדבקתי לגשם...

Madoona- Rain Travis- Why Does It Allways Rain On Me Prince- Purpel Rain

קוציני

New member
ישנו שיר מצוין מהסבנטיז

שנקרא: Moddy Blues - cause you´re not here ומוזכרים שם חורף וסתיו i watch the birds fly south across the auttomn sky and one by one they disapear the winter winds will b much colder while you´re not here my life will b forever auttomn cause you´re not here

Catty

New member
האביב נגמר

האביב נגמר ואנו מרגישים את השרב וכבר אין בפינו טעם מר הגשם חרב, והשמש שולטת והצמחיה בולטת הים כחול האף סגול...

קוציני

New member
איך יכולתי לשכוח

Beatles - Here Comes the Sun little darling it´s been a long cold lonely winter ויש את ELO-Mr Blue Sky

Michelle602

New member
איך קוראים לשיר הזה? גשם חזק?../images/Emo20.gif

מוניקה סקס: "...גשם חזק, קשה לי לראות, אפילו כשעיניי פקוחות..."

באמת גדול מידיי../images/Emo5.gif

סתיו מסוכן- דיויד ברוזה שמש שמש באה בימים יש חלום אחד שלא חולמים- איריאל זילבר נמס בגשם-פוליקר לעולם בעקבות השמש... בוקר לחי יבשה שמש כמו ביצה קשה here comes the sun והגשם יבוא וישטוף את הכל- מתוך לילה גוב חם חם חם-שמש חם חם חם- מכה מכה משינה שלג על עירי... השמש זורחת היום בחמש- לגור איתו i´ll take the rain-rem always the sun

למעלה