כמו כולם - מחפש המלצות :)

zetatron

New member
כמו כולם - מחפש המלצות :)

שלום אנשים, אני מחפש המלצה לנגן MP3. הדרישות שלי הן 512 מגה (עדיפות לג'יגה) רדיו מובנה USB מובנה (לא כבל). יש את הנגנים הפשוטים ביותר כמו זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=371031 אבל הבנתי שאיכות הסאונד שלהם לא זוועתית חשוב לי שהנגן יהיה עמיד יחסית שאפשר יהיה לבצע איתו ריצות וכושר. הרדיו רצוי מאוד וכך גם חיבור הUSB המובנה, מכיוון שאני עובד לא מעט עם מחשבים ואשתמש בו גם כDISK ON KEY. אשמח לשמוע המלצות :) תודה מראש לעונים

gt-master

New member
קריאטיב MUVO TX FM

יש את הדגם של ה 512 מגה במחיר של 599 ש"ח בבאג. היה לי אותו,נגן עמיד למרות שנראה עדין בהתחלה. קטן מאוד ולא מורגש בכיס. רדיו טוב,הקלטה לדיבור מקרוב. לא דורש דריברים ל XP ולא כבלים (נשלף ומשמש כDOK). הקישור שנתת מוביל לזבל סיני שהמלצה עליו לא תקבל ממני . תגדיר "איכות זוועתית"- יש שיגידו שהאיכות שלהם מצויינת אבל זה כאלה שלא שמעו דברים טובים. אלה שכן שמעו מכשירים טובים לא יוכלו לשמוע בזבל הזה אפילו שנייה(אני למשל) לסיכום: הקריאטיב יעלה לך עוד 150-200 ש"ח אבל תחשוב שהוא ישרוד פי כמה יותר זמן מהזבל הזול (המכשיר שלי כבר בן שנה והוא עבר לחבר שהיה לו זבל כזה ונהרס לו לאחר חודש וגם איפוד שנהרס אחרי פחות משנה). כך שזה יצא לך יותר זול.

למעלה